Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Hírességek fogszabályozás előtt és után

A fogszabályozásra még mindig nagyon sokan ódszkodva gondolnak, pedig a rendezett fogaknak már rövid idő alatt élvezheti esztétikai előnyeit, nem beszélve arról, hogy sok más fogászati problémától is megkímélhetik az új szabályozott fogak.

A fogak alakulására szép példa lehet sok híresség korabeli és napjainkban készült fotójának összevetése. A Trending report válogatásából szemezgettünk. Egyes változások nemcsak fogszabályozásra hanem csontpótló beavatkozásokra és fogfehérítésre is utalnak.

1. Miley Cyrus fogszabályozás előtt és után

Miley Cyrus fogszabályozás előtt és után

2. 50 Cent fogszabályozás előtt és után

50 Cent fogszabályozás előtt és után

3. Madonna fogszabályozás előtt és után

Madonna fogszabályozás előtt és után

4. Nicolas Cage fogszabályozás előtt és után

Nicolas Cage fogszabályozás előtt és után

5. Tom Cruise fogszabályozás előtt és után

Tom Cruise fogszabályozás előtt és után

6. David Beckham fogszabályozás előtt és után

David Beckham fogszabályozás előtt és után

7. Morgan Freeman fogszabályozás előtt és után

Morgan Freeman fogszabályozás előtt és után

8. Lindsay Lohan fogszabályozás előtt és után

Lindsay Lohan fogszabályozás előtt és után

9. Celine Dion fogszabályozás előtt és után

Celine Dion fogszabályozás előtt és után

10. Zac Effron fogszabályozás előtt és után

Zac Effron fogszabályozás előtt és után

Az elmúlt évek a fogszabályozásban is nagy változtatásokat hoztak, így mára olyan megoldások is adottak, amelyekkel akár észrevehetetlenül igazíthatjuk a fogainkat. A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozáshoz kapcsolódó szolgáltatásairól bővebben itt olvashat.

A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Milyen esetben vigyük gyermekünket fogszabályozó szakorvoshoz?

A fogszabályozás életünk minden korszakában javítani tud mosolyunk szépségén és fogaink egészségén. Létezik azonban egy ideális időszak a fogszabályozás megkezdésére.

Harapási eltérések sikeres korrekciója fogszabályozás segítségével

Akkor beszélünk harapás eltérésről, amikor harapáskor a felső és az alsó fogak érintkezése nem ideális. Ennek a fogszabályozási problémának többféle típusa is ismert. Ön felismeri valamelyik tünetcsoportot saját magán?

Milyen fogászati problémák esztétikus és tartós megoldására alkalmas a gyermek- és felnőttkori fogszabályozás?

Fogszabályozáson gondolkodó páciensek elsősorban esztétikai problémák miatt keresik fel a Szent Lukács SPA Dental rendelőjét. Fontos azonban tudnia, hogy a fogszabályozás nemcsak egy esztétikai korrekciós beavatkozás, hanem a rágószervi funkciók helyreállításában is rendkívül fontos szerepe van. A fogszabályozásnak köszönhetően tehát nemcsak szép szabályos, esztétikus mosolya lesz, hanem egészséges rágószervei is, melyekkel elkerülheti a későbbi fogászati problémák kialakulását.   

Ki végzi a fogszabályozó kezeléseket a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében?

A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó szakorvos speciálistája Dr. Steinhof Péter Márton. Felkészült szakemberként nemcsak a 9 éves szakmai tapasztalataira alapozza precíz munkáját, de arra is komoly hangsúlyt fektet, hogy nemzetközi szakmai konferenciákon és kurzusokon sajátítsa el a fogszabályozás legkorszerűbb, naprakész módszereit. 2012-től pedig hazai előadóként a passzív önzáró fogszabályozó készülék rendszerről és felhasználási lehetőségeiről oktat fogszabályozó szakorvosokat.  

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretne tisztán látni a fogszabályozás Önre vagy gyermekére váró lehetőségeiről?

Ha Önben megszületett az elhatározás, hogy szabálytalan fogai miatt szakorvoshoz fordul, akkor az egy nagyon kedvező jel, mert a nehezén már túl van, saját maga meggyőzésén. Ettől a perctől kezdve ez már csak egy egyszerű, lépésről lépésre végrehajtandó feladatsorozat, egy kikövezett út, amelyen Önnek csak végig kell sétálnia...

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!