Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Moszkvában is terjed a professzionális magyar fogorvostudomány jó híre

A Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvába látogattak a Medical Tourism from Russia eseményére, ahol Ivancsik Anita és a rendelő fogorvos specialistái, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a professzionális magyar fogorvostudomány jó hírét terjesztették.

A jeles eseményre márciusban között került sor Moszkvában.

Az eseményen az ország legnagyobb televiziójának az NTV-nek nyilatkozott Dr. Ruszin Tamás, aki a magyar fogászati turizmust méltatta és arról beszélt, hogy miért érdemes Magyarországra jönni Oroszországból is fogászati kezelésekre. 

Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvában
Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen

Dr. Ruszin Tamás kitért arra is, hogy az implantáció iránt van még mindig a legnagyobb érdeklődés külföldön és a magyar fogászat professzionalizmusa, köztük a Szent Lukács SPA Dental is a legfejlettebb technológiákat biztosíthatja.  Ruszin Tamás nyilatkozatában kifejtette, hogy Oroszországban is elérhetőek ugyan a professzionális fogászati kezelések, ugyanakkor Magyarországon ezek jelenleg sokkal költséghatékonyabban biztosíthatók.

Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvában
Dr. Ruszin Tamás, Ivancsik Anita és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen

 

A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Mi az az implantátum és miért van rá szükség?

Az implantátum egy nagy tisztaságú titánból készült mesterséges foggyökér, amely arra a célra szolgál, hogy stabilan és tartósan helyettesítse az Ön elveszített fogait. 

Milyen esetben lehet Önnek fogbeültetésre, azaz fogászati implantációra szüksége?

Fogászati implantátum beültetésére akkor kerül sor, ha Ön elveszítette egy vagy több fogát (azt orvosi okokból ki kellett húzni vagy fogágybetegség következményeként meglazult és kiesett). 

Hogyan történik a fogbeültetés a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében?

A fogászati implantáció egy nagy szakértelemmel megtervezett folyamat, amely 8 egymásra épülő lépésből áll. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében a fogbeültetés tehát így néz ki:

Milyen implantátumot érdemes választani, hogy az tartós, esztétikus és komfortos legyen az Ön számára?

Ma Magyarországon több mint 30 típusú implantátum család érhető el a különböző fogászati rendelőkben. Nehéz döntést hozni arról, hogy ezen típusok közül, melyik az, amelyik a leginkább megfelelő az Ön számára és minden szempontból kielégíti az Ön igényeit. 

Ez a kérdés azonban orvosi szemmel sem egyszerű folyamat, hiszen olyan implantátum családdal kell dolgoznunk a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében, amelyet szeretnek a pácienseink és mi is kifogástalannak találjuk orvos-szakmai szempontból.

Miért okoz minden esetben meglepetést pácienseinknek, hogy az implantátum beültetés nem is fájdalmas?

Olyan komolyan hangzik az, hogy „implantációs műtét” meg „fogbeültetés”, és ezek valóban komoly fogászati beavatkozásoknak minősülnek, a fogászati tudomány csúcsát képviselik. Sokan gondolják úgy, hogy ez a komoly műtéti beavatkozás sok kellemetlenséggel és fájdalommal jár együtt. Ennek azonban nem törvényszerűen kell így lennie. 

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!