Nálunk mosollyal kezdődik és végződik valamennyi fogmegtartó kezelés

Üdvözöljük Önt a Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő fogmegtartó fogkezeléseihez kapcsolódó főoldalán, ahol részletes tájékoztatást kaphat valamennyi beavatkozásról, amelyek nálunk kényelmesek, fájdalommentesek, így Ön nyugodtan élvezheti rendelőnk SPA nyugalmát és wellness hangulatát.

Fogmegtartás felsőfokon

Mit kell tennie abban az esetben, ha fogainak megmentése érdekében gyökérkezelésre van szüksége, de szeretné azt szakértő kezekre bízni? Ismerje meg a Szent Lukács SPA Dental fájdalommentes gyökérkezeléseit.

Nálunk mosollyal kezdődik és végződik valamennyi fogmegtartó kezelés

A fogmegtartó kezeléseink biztonságosak és fájdalommentesek, amit felkészült specialisták biztosítanak Önnek. A fogmegtartó kezelésekhez kapcsolódó szolgáltatásaink emellett árérzékenyek, hiszen fontos számunkra, hogy a fogmegtartó kezelések ára értékarányos és megfizethető legyen, ezen felül pedig a szolgáltatásaink garanciálisak, mert a szakértelemhez felelősségnek is párosulnia kell. A fogmegtartó kezelésekhez kapcsolódó valamennyi beavatkozást és kezelést igen nyugodt és kényelmes körülmények között végezzük, valódi SPA környezetben.
Mely esetekben alkalmazunk gyökérkezelést?

Vannak olyan tünetek, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy az Ön fogászati problémájának tartós megoldásához gyökérkezelésre van szüksége. 

Hogyan lehet fájdalommentes a gyökérkezelés az Ön számára?

A gyökérkezelés az a beavatkozás, amellyel sok esetben megmenthetjük saját fogait és elkerülheti a foghúzás fenyegető veszélyét. Erre a kezelésre akkor van szükség, ha a gyökércsatorna gyulladásban van. A fogak mélyen lévő szuvasodás sok esetben vezethet a fogbél elhalásához. Ebben az esetben a baktériumok mérgei elérik a fogbelet és gyulladást hoznak létre. Ennek az állapotnak a hatásos megszüntetésére alkalmazzuk a gyökérkezelést, melynek végső célja az Ön fogainak a megmentése és a funkciójának visszaállítása az eredeti állapotba.

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.