Miért bízhat meg a rendelőnkben dolgozó fogorvosok szakértelmében?

Miért bízhat meg a fogorvosaink szakértelmében?

Egy sikeres fogászati beavatkozás egyik legfontosabb előfeltétele egy felkészült és gyakorlott fogszakorvos. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó fogorvosok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek biztonságot nyújtanak Önnek a kezelés teljes időtartamára és az azt követő garanciális periódusra is.

A saját szakterületükön szakmai elismerésnek örvendenek.

  • Hűséges pácienseik vannak, akik már hosszú évek óta járnak vissza kedvenc kezelőorvosukhoz és ma már magukkal hozzák szüleiket és gyermekeiket is.
  • A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó fogszakorvosok mindegyike nemzetközi gyakorlatot szerzett neves európai intézményekben.
  • Fogszakorvosaink folyamatosan részt vesznek szakmai konferenciákon és azokon nemcsak hallgatóként vannak jelen, hanem sok esetben a fogorvosi szakma által elismert előadóként is.
  • Orvosaink kommunikációja érthető, követhető és megnyugtató.

Ha fontos az Ön számára az, hogy fogászati kezelését egy felkészült és empatikus orvos végezze el, akkor látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe egy térítésmentes konzultációra és ismerje meg személyesen felkészült fogorvosi csapatunkat. A térítésmentes konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni. Várjuk Önt szeretettel!

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.