Miért fontos számunkra, hogy fogászati kezeléseink ára értékarányos és megfizethető legyen?

Miért fontos számunkra, hogy fogászati kezeléseink ára értékarányos és megfizethető legyen?

Véleményünk szerint olcsó vagy drága fogászati kezelés nem létezik, csak olyan, amelynek ára arányban van az elvégzett kezelés minőségével, vagy ahol ez a kényes egyensúlyi állapot nem áll fenn.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen fogászati kezelésekre fordítania, amire feltétlenül szüksége van.

Az áraink tehát nem magasabbak vagy alacsonyabbak a hozzánk hasonló rendelők árainál, hanem azokkal hasonló szinten vannak. Mi a fogászati szolgáltatásaink színvonalával és az Ön kiszolgálásának a minőségével szeretnénk többet adni, hogy Ön is csatlakozzon lojális és elégedett pácienseink táborához.

Szeretettel várjuk tehát Önt a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében egy térítésmentes konzultációra, hogy megismerhesse fogászati árainkat, melyek összhangban és harmóniában vannak a kezelések és az általunk felhasznált fogászati alapanyagok minőségével.

 A térítésmentes konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni. 

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.