Miért jelent kényelmet és nyugalmat az Ön számára a Szent Lukács SPA Dental új rendelője?

Miért jelent kényelmet és nyugalmat az Ön számára a Szent Lukács SPA Dental új rendelője?

Azt megígérhetjük Önnek, hogy ha ellátogat újonnan épült rendelőnkbe, akkor olyan látványban lesz része, amely nem megszokott egy fogászati rendelőtől.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjének kialakításakor a nyugalmat árasztó SPA életérzést szerettük volna visszaadni, hogy Ön komfortosan érezze magát nálunk fogászati kezeléseinek alkalmával is.

Ennek egyik szokatlan, de felettébb kellemes eleme az, hogy a kezelőhelyiségeink ablakai egyenesen a Lukács Fürdő medencéire néznek, megnyugtató környezetet biztosítva ezzel egy kiegyensúlyozott fogászati kezeléshez.

Szent Lukacs SPA Dental

Látogasson tehát el rendelőnkbe, hogy Ön is részese lehessen ennek a nem mindennapi látványnak és nem utolsó sorban, hogy megszabaduljon fogászati problémáitól, mégpedig egy tartós és esztétikus megoldás segítségével.

Várjuk Önt szeretettel egy térítésmentes konzultációra, amelyre a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni. 

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.