Miért lesz megnyugtató az Ön számára a fogászati kezelésekhez kapcsolódó garancia?

Miért lesz megnyugtató az Ön számára a fogászati kezelésekhez kapcsolódó garancia?

A Szent Lukács SPA Dentalban dolgozó fogorvosok felelősséget vállalnak munkájuk minőségéért, így Ön a kezelések befejeztével is biztonságban érezheti magát, hiszen ha bármilyen problémája adódik a nálunk készült fogművével, és az beletartozik a garanciális feltételekbe, akkor fogorvosaink azonnal a rendelkezésére állnak a probléma kijavításával vagy indokolt esetben a fogmű teljes cseréjével.

Ha értéket jelent Önnek ez a biztonság, akkor hívja fel rendelőnket a +36 1 790 3282 telefonszámon és kérjen egy térítésmentes konzultációs időpontot, ahol részletesen ismertetjük Önnel a fogászati szolgáltatások biztonságot nyújtó garanciarendszerét. Várjuk Önt szeretettel.

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.