Miért lesz megnyugtató az Ön számára a fogászati kezelésekhez kapcsolódó garancia?

A Szent Lukács SPA Dentalban dolgozó fogorvosok felelősséget vállalnak munkájuk minőségéért, így Ön a kezelések befejeztével is biztonságban érezheti magát, hiszen ha bármilyen problémája adódik a nálunk készült fogművével, és az beletartozik a garanciális feltételekbe, akkor fogorvosaink azonnal a rendelkezésére állnak a probléma kijavításával vagy indokolt esetben a fogmű teljes cseréjével.

Rögzített fogpótlásainkra 5 év, a kivehető fogpótlásokra, fogsorokra, betéteinkre, valamint porcelán héjakra 3 év, míg a töméseinkre 2 év garanciát vállalunk.

A Dentsply és Nobel Biocare implantátumok és azok alkatrészei a gyártó cégekkel közösen élethosszig tartó, míg az Alpha Bio implantátumok és azok alkatrészei 10 évig garanciálisak.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a megfelelő szájhigiénia és a rendszeres szájápolás a legfontosabb feltétele az implantáció sikerének, továbbá, hogy a rendszeres alkohol fogyasztás és a dohányzás hátrányosan befolyásolhatja a behelyezett implantátumok várható élettartamát.

A garancia érvényességének feltétele fogászatunkon rendszeres félévenkénti kontroll vizsgálaton és dentálhigiéniai kezelésen való részvétel, a megfelelő szájápolás és a kezelőorvos által ismertetett szájhigiéniás előírások betartása.

A weboldalunkon található garanciális feltételek tájékoztató jellegűek, a részletes feltételeket a fogászati kezelési terv keretein belül ismertetjük pácienseinkkel.

Ha értéket jelent Önnek ez a biztonság, akkor hívja fel rendelőnket a +36 1 790 3282 telefonszámon és kérjen egy térítésmentes konzultációs időpontot, ahol részletesen ismertetjük Önnel a fogászati szolgáltatások biztonságot nyújtó garanciarendszerét. Várjuk Önt szeretettel.

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.