Mitől lesz biztonságos egy fogászati kezelés az Ön számára?

Mitől lesz biztonságos egy fogászati kezelés az Ön számára?

Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó fogorvosok számára létfontosságú az, hogy Ön biztonságban érezze magát a beavatkozások előtt, közben és után.

Ezt egy olyan módszerrel tudjuk elérni, melyet elégedett pácienseink visszajelzéseire alapoztunk. Ennek elemei a következőek:

  • A rendelőnkben dolgozó fogszakorvosok szakmai felkészültségi szintjét mindig naprakészen tartjuk szakmai konferenciákon és előadásokon történő aktív részvétellel.
  • Szakorvosaink nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek az emberi szervezetet leginkább kímélő fogászati eljárások gyakorlása területén, melyek végeredménye esztétikus, komfortos és tartós lesz.
  • Rendelőnkben elvégzett kezelések során kizárólag ellenőrzött európai forrásból származó minőségi fogászati alapanyagokat használunk fel.
  • A Szent Lukács SPA Dental kezelőhelyiségei naprakész technológiával vannak felszerelve annak érdekében, hogy a kezelések biztonságosak legyenek az Ön számára.
  • Fogtechnikai labor partnereink magasan képzett szakembergárdával és fejlett technológiával rendelkeznek az igényes fogművek elkészítéséhez.
  • A rendelőnkben elvégzett kezelésekre garanciát vállalunk, vagyis egy nem várt esemény bekövetkezésekor is számíthat ránk.
  • Az általunk kiadott és az Ön által elfogadott árajánlatban szereplő árakhoz pedig szigorúan tartjuk magunkat, hogy Önt ne érjék meglepetések fizetéskor sem.

Az Ön biztonsága a fogászati kezelések teljes időtartama alatt, sőt még azt követően is így tehát garantálható.

Ennek megfelelően érdemes ellátogatnia hozzánk, hogy egy térítésmentes konzultáció keretében megismerhesse a biztosságos fogászati kezelések lehetőségeit.

A térítésmentes konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni. Várjuk Önt szeretettel.

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.