Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretné, hogy fogai megszépüljenek, és természetesen ragyogóvá valljanak?

Igényes pácienseink gyakran keresik fel rendelőnket azzal a nem titkolt céllal, hogy a mostaninál sokkal szebb fogakat szeretnének.

Természetes vágyunk az, hogy ha már fogorvoshoz kell mennünk és egy fogászati beavatkozásra van szükségünk, akkor a kezelés ne csak a rágóképességünket állítsa helyre, hanem mosolyunkat is szépítse meg.

A fogászati tudomány fejlődése erre ma már számtalan megoldást kínál számunkra. 

A harmonikus megjelenés elképzelhetetlen szép, egészséges és szabályos fogak nélkül. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében megtaláltuk azt az egyensúlyi állapotot, amelyben a szépség és a kompromisszumok nélküli szakmaiság harmonikusan fér meg egymás mellett.

Számtalan lehetőség vár tehát Önre rendelőnkben, ha szeretné fogainak megjelenését megváltoztatni és szeretne egy szebb, rendezettebb és fehérebb mosolyt.

Az esztétikai kezelések nagy többségbe szinte minden esetben alkalmazható, azonban vannak ez alól is kivételek.

Ezért javasoljuk tehát Önnek, hogy látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe esztétikai kezelésekben nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistáinkhoz, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelően állítsák össze közösen kezelőorvosával mosolyszépítő kezelési tervét.

Ez a konzultáció nem jelent Önnek költséget, hiszen térítésmentes, de nagyon hasznos lehet arra, hogy megismerje azokat a lehetőségeket, melyekkel fogai még szebbek és ragyogóbbak lehetnek.

térítésmentes mosolyszépítő esztétikai konzultációra a +36 1 790 3282-es telefonszámon tud időpontot kérni. 
Várjuk Önt szeretettel.
A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Egy dentalhigiéniai kezelés, amely sok esetben felér egy fogfehérítéssel

Az Ön fogain lerakódó elmeszesedett lepedéken idővel a nyálból származó mészkristályok rakódnak le. Így alakul ki a fogkő, ami sajnos olyan erősen tapad a foghoz, hogy annak eltávolítása egyszerű fogmosással, vagy más otthoni módszerekkel nem lehetséges. A fogkő leggyakrabban a felső őrlőfogakon és az alsó metszőfogakon rakódik le, ugyanis itt találhatók a nagy nyálmirigyek kivezető csatornái. A fogkő színét a legtöbbször az általunk fogyasztott színes élelmiszerek festik meg nem túlzottan vonzó sárgás-barnás színűre. 

Fogainak megszépülése egy hét alatt porcelán héjak segítségével

Ha egyszer elhatároztuk, hogy meg szeretnénk szépíteni mosolyunkat, akkor gyors és látványos eredményre vágyunk, és ez egy természetes emberi folyamat. A jó hírünk az, hogy ez az igény a fogászati tudomány fejlődését is pozitívan befolyásolja és ma már a fogászatban is vannak egyértelműen megfigyelhető esztétikai trendek. Ezeknek köszönhetően olyan fogászati megoldások születtek, melyek nagyon rövid idő alatt, akár egyetlen hét leforgása alatt, teljes mértékben képesek megszépíteni az Ön mosolyát. 

A szuvas fogak sikeres kezelése esztétikus tömések segítségével

„Nem minden tömés esztétikus? Miért, van, amelyik csúnya?” - merülhet fel Önben a kérdés. Az esztétikus tömés tulajdonképpen egy olyan gyűjtőfogalom, amely azokat a kezeléseket foglalja magában melyek korszerű kompozit anyagból készülnek. Azért hívják ezeket esztétikus kezeléseknek, mert külső megjelenésükben olyan harmonikusan illeszkednek bele meglévő fogaiba, hogy az egy külső szemlélő szemeivel észre sem vehetőek.  

A fogak torlódásának megszüntetése fogszabályozó eljárással

A fogak torlódását vagy szabálytalanságát általában valamilyen fizikai hatás eredményezi. Gyermekkorban, a növekedés során az állandó terhelés arra ösztönzi a szervezetet, hogy kiegyenlítse a hatást és funkcionálisan elossza a terhelést a fogakon, ami a fogak torlódásához, szabálytalan növekedéséhez vezet. A torlódott fogak tisztítása maradéktalanul nem oldható meg, ami szuvasodások kialakulásához vezethet. Így az Ön alapvető érdeke az, hogy a torlódás kezelése a lehető legrövidebb időn belül olyan szakember kezébe kerüljön, akinek kellő gyakorlati tapasztalata van ennek a fogászati problémának a sikeres kezelésében.

Fémmentes fogpótlások: a csúcstechnológiával előállított koronák és hidak

Egy korona két részből áll: 1. A korona vázából, amely készülhet fémből vagy fémmentes cirkonból. 2. A korona leplezéséből, amely minden esetben az Ön meglévő fogainak színéhez igazodó porcelánból készül. Ahhoz, hogy az Ön fogpótlása a megtévesztésig élethű legyen és tökéletesen kiszolgálja az Ön funkcionális és esztétikai igényeit, két feltételnek kell teljesülnie: 1. A fogpótlás vázának esztétikus és fényáteresztő anyagból kell készülnie. Nagyon pontos kell hogy legyen a fogpótlás széli záródása, hogy megakadályozzuk a bakteriális fertőzések veszélyét.

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!

Legkedveltebb esztétikai kezelések a
Szent Lukács SPA Dental
fogászati rendelőben!

69.800Ft

Préskerámia betét inlay

  • Fertőzött foganyag eltávolítása nagyítás alatt
  • Korszerű lenyomatvételi anyagok
  • Individuális rágófelszín kialakítás
  • Egyedi festés
Érdekel

18.900Ft-tól

Esztétikus tömések

  • Fertőzött foganyag eltávolítása nagyítás alatt
  • Felső kategóriás anyagok használata
  • Minimál invazív előkészítés nagyítás alatt
  • Individuális rágófelszín kialakítás
Érdekel