Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Hogyan lehet fájdalommentes a gyökérkezelés az Ön számára?

A gyökérkezelés az a beavatkozás, amellyel sok esetben megmenthetjük saját fogait és elkerülheti a foghúzás fenyegető veszélyét. Erre a kezelésre akkor van szükség, ha a gyökércsatorna gyulladásban van. A fogak mélyen lévő szuvasodás sok esetben vezethet a fogbél elhalásához. Ebben az esetben a baktériumok mérgei elérik a fogbelet és gyulladást hoznak létre. Ennek az állapotnak a hatásos megszüntetésére alkalmazzuk a gyökérkezelést, melynek végső célja az Ön fogainak a megmentése és a funkciójának visszaállítása az eredeti állapotba.

A gyökérkezelésnek rossz hírével ellentétben azonban nem kell feltétlenül fájdalmasnak lennie. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében szakértő orvosaink kiemelt hangsúlyt fektetnek az olyan gyökérkezelő technikák alkalmazására, melyek maximális védelmet nyújtanak fogainak és amelyekkel biztosíthatják Önnek a fájdalommentes gyökérkezelést.

Az egyik ilyen megoldásunk az, hogy amikor fájdalmat okoz a begyulladt gyökér, akkor megfelelő gyógyszeres kezeléssel még a gyökérkezelés előtt csökkentjük a fájdalomérzetet, hogy a gyökérkezelő beavatkozást már egy fájdalommentes közegben végezhessük el.

A másik kíméletes eljárásunk az, hogy a gyökérkezelés első lépéseként speciális érzéstelenítő szert alkalmazunk, mely a hagyományos érzéstelenítőkkel szemben lényegesen erősebb fájdalommentességet biztosít.

A harmadik módszerünk értelmében pedig a kezelt fogat akár több alkalommal fertőtlenítő gyógyszerrel zárjuk le, hogy a gyógyulás optimális módon történjen meg. A gyökércsatorna végleges betömése csak akkor következik, ha már biztosak vagyunk annak baktériummentességében.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében tehát nemcsak olyan gyökérkezelő eljárásokat érhet el, melyekkel megmentjük meglévő fogait, de abban is biztos lehet, hogy évtizedes tapasztalatra alapozó eljárásaink a lehető legkíméletesebbek lesznek az Ön számára.

Jöjjön el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra, hogy személyesen ismertessük meg Önt a fájdalommentes gyökérkezelés lehetőségeivel. A térítésmentes konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni.

Várjuk Önt szeretettel.

A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Mely esetekben alkalmazunk gyökérkezelést?

Vannak olyan tünetek, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy az Ön fogászati problémájának tartós megoldásához gyökérkezelésre van szüksége. 

Hogyan történik a gyökérkezelő beavatkozás a rendelőnkben?

A fájdalommentes gyökérkezelés a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében 8 egyszerű lépésből áll.

Mit kell tennie abban az esetben, ha fogainak megmentése érdekében gyökérkezelésre van szüksége, de szeretné azt szakértő kezekre bízni?

A gyökérkezelés tehát egy olyan fogmegtartó kezelés, amely esélyt ad számunkra, hogy ne veszítsük el fogainkat, hanem azok hosszú távon minket szolgáljanak és visszanyerjék eredeti biológiai funkcióikat.

A fogak torlódásának megszüntetése fogszabályozó eljárással

A fogak torlódását vagy szabálytalanságát általában valamilyen fizikai hatás eredményezi. Gyermekkorban, a növekedés során az állandó terhelés arra ösztönzi a szervezetet, hogy kiegyenlítse a hatást és funkcionálisan elossza a terhelést a fogakon, ami a fogak torlódásához, szabálytalan növekedéséhez vezet. A torlódott fogak tisztítása maradéktalanul nem oldható meg, ami szuvasodások kialakulásához vezethet. Így az Ön alapvető érdeke az, hogy a torlódás kezelése a lehető legrövidebb időn belül olyan szakember kezébe kerüljön, akinek kellő gyakorlati tapasztalata van ennek a fogászati problémának a sikeres kezelésében.

Mikor forduljunk érett felnőttként fogszabályozó szakorvoshoz?

Sokat változott a világ az elmúlt egy évtizedben a felnőttkori fogszabályozás kérdésében. Egyrészt olyan új fogszabályozó technológiák láttak napvilágot, melyek figyelembe veszik a páciens érett életkorát és az adott életkor anatómia sajátosságainak megfelelő módszerekkel szabályozzák a fogakat. Másrészt változott a környezetünk megítélése is azokról, akik felnőtt korban adják a fejüket fogszabályozó kezelésre.  

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!

Legkedveltebb fogmegtartó kezelések a
Szent Lukács SPA Dental
fogászati rendelőben!

61.700Ft

Fémkerámia korona hídtag

  • Vállas preparáció nagyítás alatt
  • Korszerű lenyomatvételi anyagok
  • Számítógéppel tervezett, frézelt váz (CAD/CAM)
  • Prémium porcelán leplezés egyedi festéssel
Érdekel

83.400Ft-tól

Cirkónium-oxid vázas kerámia korona hídtag

  • Vállas preparáció nagyítás alatt
  • Korszerű lenyomatvételi anyagok
  • Számítógéppel tervezett, frézelt váz (CAD/CAM)
  • Prémium porcelán leplezés egyedi festéssel
Érdekel