Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szájsebészeti beavatkozásra van szüksége, vagy bizonytalan ebben a kérdésben és szeretne szakértői válaszokat kapni gyakorlott szájsebészektől?

 A szájsebészeti beavatkozások nélkülözhetetlen elemei egy komplex fogorvosi kezelés sorozatnak. Ezek a beavatkozások olykor elkerülhetetlenek annak érdekében, hogy megőrizzük fogaink épségét vagy, hogy fogászati implantátummal pótoljuk hiányzó fogainkat.  

A sikeres szájsebészeti beavatkozásoknak három alapvető feltétele van:

Szükség van felkészült és kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkező szájsebész szakorvosra, aki magabiztos rutinnal tudja kezelni a felmerülő szájsebészeti problémákat.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében két nemzetközi tapasztalatokon edződött rutinos szájsebész is az Ön rendelkezésére áll szájsebészeti beavatkozásainak sikeres elvégzésére.

Szükség van egy megfelelően berendezett és felszerelt rendelőre illetve szájsebészeti kezelőhelyiségre annak érdekében, hogy minden technikai feltételrendszer adott legyen a kezelések sikeres elvégzéséhez.

A Szent Lukács SPA Dental rendelője tudatosan van felkészítve a szájsebészeti beavatkozások zavartalan elvégzésére, hiszen két gyakorlott szájsebész magas minőségi színvonalú munkáját kell, hogy tudja kiszolgálni.

Szükség van még a magas fokú sterilitási feltételek biztosítására, hogy a szájsebészeti beavatkozások biztonságosak legyenek az Ön számára és elkerüljük a fertőzések kialakulásának veszélyét.

A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbbnak számító közigazgatási ellenőrzésén esett túl nemrégiben, amely garantálja a sterilitási szabályok és biztonsági előírások maximális betartását.

Látogasson el rendelőnkbe és győződjön meg személyesen arról, hogy szájsebészeti kezelését igényes és biztonságos környezetben végzik majd el nemzetközi gyakorlattal rendelkező dentoalveoláris sebész szakorvosok Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert személyében.

Kérjen egy térítésmenetes szájsebészeti konzultációs időpontot a +36 1 790 3282 telefonszámon és helyezze biztonságos kezekbe és környezetbe kezeléseit.

Várjuk Önt szeretettel új rendelőnkben.  

A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Milyen fogászati problémák megoldására alkalmas a szájsebészet?

A szájsebészet olykor rémületet okozó nevével ellentétben sok esetben tehet jót nekünk, hiszen olyan beavatkozások tartoznak ebbe a kategóriába, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy visszanyerjük egészséges rágóképességünket és újra fogászati problémák nélküli, minőségi életet tudjunk élni.  

Összetett problémával rendelkező fogak eltávolítása sebészeti módszerrel

Abban az esetben, ha a gyulladt fog gyökerei körül jelentős csontpusztulás tapasztalható és már a gyökérkezelés sem jelent tartós megoldást a problémára, akkor elkerülhetetlen az adott fog sebészeti úton történő eltávolítása. A fogak és gyökerek eltávolítása rutin beavatkozásnak számító szájsebészeti beavatkozás, így az az eset bonyolultságának ellenére alacsony kockázatú beavatkozásnak minősül.

Fogainak megszépülése egy hét alatt porcelán héjak segítségével

Ha egyszer elhatároztuk, hogy meg szeretnénk szépíteni mosolyunkat, akkor gyors és látványos eredményre vágyunk, és ez egy természetes emberi folyamat. A jó hírünk az, hogy ez az igény a fogászati tudomány fejlődését is pozitívan befolyásolja és ma már a fogászatban is vannak egyértelműen megfigyelhető esztétikai trendek. Ezeknek köszönhetően olyan fogászati megoldások születtek, melyek nagyon rövid idő alatt, akár egyetlen hét leforgása alatt, teljes mértékben képesek megszépíteni az Ön mosolyát. 

Mit tehetünk azért, hogy megőrizzük fogainak épségét?

A fogak megfelelő ápolása már akkor meg kell hogy kezdődjön, amikor gyermekeink első tejfogai előbújnak. Ilyenkor az íny nagyon érzékeny és ez a hangulatukra is rányomja a bélyegét. Érdemes tehát ebben a periódusban egy csecsemők számára kifejlesztett fogpálló eszközzel enyhén masszírozni az íny felületét.

Foggyökér eltávolítása az esetleges gócok megelőzése, megszüntetése érdekében

Foghúzások során előfordulhat, hogy a fog gyökere a csontban marad. Ezek a gyökerek azonban gócforrásokként is funkcionálhatnak, gyulladás kiindulási pontjai lehetnek. 

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!

Legkedveltebb szájsebészeti szolgáltatásunk a Szent Lukács SPA Dental
fogászati rendelőben!

6.800Ft-tól

Parodontális küret

  • Teljes parodontális státusz rögzítése
  • Csúcsminőségű American Eagle XP műszerek
  • Helyi gyógyszeres kezelés
  • Utógondozás, státusz követés/ct
Érdekel