A Szent Lukács SPA Dental rendelőnek vannak olyan értékei, melyek az Ön számára is fontosak lehetnek. Szeretnénk ezeket megismertetni Önnel, hogy megalapozott döntést tudjon hozni, ha komolyabb fogászati beavatkozás előtt áll. Reméljük segíti a döntést ügyfeleink pozitív véleménye fogászati szolgáltatásainkról.

Vérprofik! Higgadt fiatal orvoscsapat, szép rendelő, vadiúj gépek, kedves recepciós.

Ruszin doktor úr már több éve a fogorvosom, maximálisan meg vagyok elégedve a szaktudásával és munkájával. Akár csak fogkő leszedésről, vagy lyukas fog töméséről esetleg implantátum rögzítéséről legyen szó dr. Ruszin Tamás mindig tökéletes munkát végez.

Dr. Ruszin Tamás maximális szakértelemmel és tudással foglalkozik minden pácienssel. A rettegett bölcsességfog eltávolítást úgy végezte el, hogy észre sem vettem és már készen is volt.

Néhány évvel ezelőtt enyhe, gyógyszerrel kezelhető fájdalomra panaszkodva fordultam Ruszin doktor úrhoz. Ruszin doktor úr dupla, egyidőben elvégzendő foghúzást és implantátum beépítését javasolta. A műtétet kifogástalan szakértelemmel és
- meglepetésemre- a legkisebb fájdalom okozása nélkül végezte.

Évek óta Ruszin Tamás doktor úrhoz járok fogorvoshoz. Végtelenül alapos és lelkiismeretes és a szakszerű ellátás mellett mindig nagyon kedves és empatikus. Maximálisan megbízom benne!

Teljesen véletlenül kerültem dr. Nagy Róberthez a bölcsesség fogammal, amelynek a kihúzását 3 éve halogattam. Feleslegesen, mert a Doktor úr fájdalommentesen és nagy szakértelemmel percek alatt "megoldotta" a problémát. Nagyon közvetlen és ügyes, bátran ajánlom másoknak is!

Egy ismerősöm ajánlotta, így kerültem dr. Ruszin Tamáshoz. Nagyon örülök, hogy hozzá kerültem, mert egy nagyon alapos, lelkiismeretes, empatikus embert ismertem meg benne. Szívesen ajánlom bárkinek.

Több mint 2 éves fogászati kezelésem Ruszin doktor úrnál kivétel nélkül egy szóval jellemezhető: professzionalizmus. Kifejtve, kulcsszavakkal: választékos, de közértheő szaknyelvi tájékoztató; folyamatos, szakszerű és megnyugtató betegkommunikáció; fiatalos lendület, nagy szaktudás, amelyhez a szakma iránti alázat párosul; "vajkéz", így a fogorvosi kezeléssel kapcsolatos rossz élménynek nyoma sem volt; valamint remekül megválasztott szintén profi és kedves asszisztencia. Jó szívvel ajánlom őt barátaimnak, ismerőseimnek, mert nála tényleg nem fáj a fogorvosi beavatkozás, amit kivételes odafigyelés egészít ki. A rendelői infrastruktúra pedig méltó a kiemelkedő szakmai színvonalhoz és emberi hozzáálláshoz. Így tovább!

Szeretném néhány gondolattal megköszönni Nagy doktor úrnak, és segítőinek a kedves és barátságos légkört, ami körülvett a fogbeültetésem során. Nagy Róbert doktor úr kedvessége és szakértelme mindig megnyugtató volt számomra, és a végeredménnyel is nagyon elégedett vagyok. Fontos volt számomra hogy a kérdéseimre választ kapjak a beavatkozások során. Ezek a beszélgetések segítetek abban, hogy lelkileg felkészülten üljek be a fogorvosi székbe és tudjam mi fog velem ott történni. A kapott fog tökéletes lett, és ha a jövőben hasonló problémám lesz, akkor biztosan Nagy doktor urat fogom felkeresni.

A problémám fogágyetegség, bölcsesség fog, fogak tisztítása volt. A teljes körű, kiemelkedően magas szakmai színvonalú felmérés, tanácsadás, kezelés mellett szeretném kiemelni a kellemes, nyugodt, sőt megnyugtató hozzáállást, kedvességet, környezetet. Dr. Nagy Róbert az egyetlen fogorvos, akihez nyugodt szívvel – benne teljesen megbízva – jövök. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Maximális türelem, kiemelkedő szakmai színvonal, EMBERI hozzáállás!

Steinhof doktorhoz járok – kb. 10 éve – aki nagyon kedves és türelmes. Bölcsesség foghúzáshoz ajánlotta kollégáit, így kerültem Dr. Nagy Róberthez. A Doktor urat szívesen (és fogom) ajánlom bárkinek. ARANY kezük van. Az egész családom idejár – é s ajövőben is visszatérünk (ha muszáj).

Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Végre merek mosolyogni, amikor fényképeznek. Köszönöm szépen Dr. Steinhof Péter Mártonnak és kedves asszisztensének, Gidófalvi Pálmának! A legjobb kezekben voltam! :-)

Egy ismerősöm ajánlotta Ruszin doktor urat 2 éve, azóta vagyok nagy megelégedésemre a páciense. Teljes körű "felújítást" végzett implantátumok beültetésével. Az új fogsort azonnal magaménak éreztem és mindenkinek nagyon tetszik. Bárkinek szívesen ajánlom a doktor úr munkáját.

Rugalmas és kedves hozzáállás. Fájdalommentes és szakszerű kezelések. Mindenkinek ajánlom dr. Steinhof Péter Mártont és csapatát, aki szeret elégedetten távozni a fogorvosi rendelőből.

A nagyon elégedett páciensek közé tartozunk, mi sem bizonyítja jobban, hogy már sokadik rendelőbe követjük Steinhof doktor urat. Profi, jókedélyű csapat.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.