Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Világhírű fogászati Vatech-vállalat új eszközével bővült a Szent Lukács SPA Dental

A Szent Lukács SPA Dental 2017. január elsejétől a Vatech világhírű fogászati technológiai vállalat PaX-i3D Smart Computer Tomográf (CT) eszközével bővítette eszközállományát, ami leegyszerűsíti és egyben pontosabbá teszi a fogászati diagnosztikát és a kezelések pontos elvégzését.

Az új eszköz intelligensen kapcsol össze több diagnosztikai és dokumentációs eljárást, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a fogászati kezeléseket és beavatkozásokat megelőző problémafeltárást és tervezést.

Mit tud a PaX-i3D?

A CT ötvözi a fogászati problémafeltárás több eljárását. 
  • CBCT technológia. A PaX 3 dimenziós, csúcsminőségű fogászati CT felvételeket készít automatikus panoráma rekonstrukcióval, így a páciensről egy eljárással két teljes értékű felvétel készül, felesleges sugárterhelés nélkül.
  • Hagyományos panoráma röntgen felvételeket Full HD minőségben készít, az egyedülálló magic pan funkciónak köszönhetően.
  • Egyedülálló minőségű és részletgazdagságú felvétel a fogszabályozás és állcsontműtétek tervezéséhez akár a teljes fej-nyak régióról (Cephalometric).
Az eszköz nemcsak technológia innovációkat  tartalmaz, hanem a legújabb kutatások során új orvosi eljárásokat is hatékonyan alkalmaz.
  •  Azonos térfogat és sugárterhelés mellett nagyobb területet képez le a fogorvos számára,  amivel a fogászati diagnosztikára, az állcsontok alakjára optimalizált leképezesi forma jelentősen jobbá válik.
  • A Vatech digitális zajszűrőjének fejlesztésével, automatikusan csökkennek a fémek okozta torzulások a képek rekontrukciójakor. Ennek eredményeként minden alkalommal tökéletesebb, tisztább felvételek készülnek.
A Szent Lukács SPA Dental munkatársai mindent megtesznek azért, hogy az Ön fogászati kezelése a legkényelmesebb környezetben, a legprofesszionálisabb fogorvosi eszközökkel, fájdalmaktól mentesen valósuljon meg. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szívesen látjuk Önt, díjmentes konzultációnkon pedig megbeszélhetjük a következő lépést. Keressen bennünket a  (+36) 1 790 3282 telefonszámon vagy az info@lukacsspadental.hu e-mail címen. Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett és mosolygó ügyfeleink sorát gazdagítja.
A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!