Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Hírességek fogszabályozás előtt és után

A fogszabályozásra még mindig nagyon sokan ódszkodva gondolnak, pedig a rendezett fogaknak már rövid idő alatt élvezheti esztétikai előnyeit, nem beszélve arról, hogy sok más fogászati problémától is megkímélhetik az új szabályozott fogak.

A fogak alakulására szép példa lehet sok híresség korabeli és napjainkban készült fotójának összevetése. A Trending report válogatásából szemezgettünk. Egyes változások nemcsak fogszabályozásra hanem csontpótló beavatkozásokra és fogfehérítésre is utalnak.

1. Miley Cyrus fogszabályozás előtt és után

Miley Cyrus fogszabályozás előtt és után

2. 50 Cent fogszabályozás előtt és után

50 Cent fogszabályozás előtt és után

3. Madonna fogszabályozás előtt és után

Madonna fogszabályozás előtt és után

4. Nicolas Cage fogszabályozás előtt és után

Nicolas Cage fogszabályozás előtt és után

5. Tom Cruise fogszabályozás előtt és után

Tom Cruise fogszabályozás előtt és után

6. David Beckham fogszabályozás előtt és után

David Beckham fogszabályozás előtt és után

7. Morgan Freeman fogszabályozás előtt és után

Morgan Freeman fogszabályozás előtt és után

8. Lindsay Lohan fogszabályozás előtt és után

Lindsay Lohan fogszabályozás előtt és után

9. Celine Dion fogszabályozás előtt és után

Celine Dion fogszabályozás előtt és után

10. Zac Effron fogszabályozás előtt és után

Zac Effron fogszabályozás előtt és után

Az elmúlt évek a fogszabályozásban is nagy változtatásokat hoztak, így mára olyan megoldások is adottak, amelyekkel akár észrevehetetlenül igazíthatjuk a fogainkat. A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozáshoz kapcsolódó szolgáltatásairól bővebben itt olvashat.

A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Milyen fogászati problémák esztétikus és tartós megoldására alkalmas a gyermek- és felnőttkori fogszabályozás?

Fogszabályozáson gondolkodó páciensek elsősorban esztétikai problémák miatt keresik fel a Szent Lukács SPA Dental rendelőjét. Fontos azonban tudnia, hogy a fogszabályozás nemcsak egy esztétikai korrekciós beavatkozás, hanem a rágószervi funkciók helyreállításában is rendkívül fontos szerepe van. A fogszabályozásnak köszönhetően tehát nemcsak szép szabályos, esztétikus mosolya lesz, hanem egészséges rágószervei is, melyekkel elkerülheti a későbbi fogászati problémák kialakulását.   

Ki végzi a fogszabályozó kezeléseket a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében?

A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó szakorvos speciálistája Dr. Steinhof Péter Márton. Felkészült szakemberként nemcsak a 9 éves szakmai tapasztalataira alapozza precíz munkáját, de arra is komoly hangsúlyt fektet, hogy nemzetközi szakmai konferenciákon és kurzusokon sajátítsa el a fogszabályozás legkorszerűbb, naprakész módszereit. 2012-től pedig hazai előadóként a passzív önzáró fogszabályozó készülék rendszerről és felhasználási lehetőségeiről oktat fogszabályozó szakorvosokat.  

Mit tehetünk azért, hogy megőrizzük fogainak épségét?

A fogak megfelelő ápolása már akkor meg kell hogy kezdődjön, amikor gyermekeink első tejfogai előbújnak. Ilyenkor az íny nagyon érzékeny és ez a hangulatukra is rányomja a bélyegét. Érdemes tehát ebben a periódusban egy csecsemők számára kifejlesztett fogpálló eszközzel enyhén masszírozni az íny felületét.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretne tisztán látni a fogszabályozás Önre vagy gyermekére váró lehetőségeiről?

Ha Önben megszületett az elhatározás, hogy szabálytalan fogai miatt szakorvoshoz fordul, akkor az egy nagyon kedvező jel, mert a nehezén már túl van, saját maga meggyőzésén. Ettől a perctől kezdve ez már csak egy egyszerű, lépésről lépésre végrehajtandó feladatsorozat, egy kikövezett út, amelyen Önnek csak végig kell sétálnia...

Mikor forduljunk fiatal felnőttként fogszabályozó szakorvoshoz?

Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Akkor, amikor ennek szükségét érezzük. Persze van egy ennél szakmaibb meghatározás is, hiszen a cél ennél a korcsoportnál a maradandó fogak egészséges fejlődésének támogatása és épségének megőrzése.

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!