Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Moszkvában is terjed a professzionális magyar fogorvostudomány jó híre

A Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvába látogattak a Medical Tourism from Russia eseményére, ahol Ivancsik Anita és a rendelő fogorvos specialistái, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a professzionális magyar fogorvostudomány jó hírét terjesztették.

A jeles eseményre márciusban között került sor Moszkvában.

Az eseményen az ország legnagyobb televiziójának az NTV-nek nyilatkozott Dr. Ruszin Tamás, aki a magyar fogászati turizmust méltatta és arról beszélt, hogy miért érdemes Magyarországra jönni Oroszországból is fogászati kezelésekre. 

Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvában
Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen

Dr. Ruszin Tamás kitért arra is, hogy az implantáció iránt van még mindig a legnagyobb érdeklődés külföldön és a magyar fogászat professzionalizmusa, köztük a Szent Lukács SPA Dental is a legfejlettebb technológiákat biztosíthatja.  Ruszin Tamás nyilatkozatában kifejtette, hogy Oroszországban is elérhetőek ugyan a professzionális fogászati kezelések, ugyanakkor Magyarországon ezek jelenleg sokkal költséghatékonyabban biztosíthatók.

Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvában
Dr. Ruszin Tamás, Ivancsik Anita és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen

 

A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Miért okoz minden esetben meglepetést pácienseinknek, hogy az implantátum beültetés nem is fájdalmas?

Olyan komolyan hangzik az, hogy „implantációs műtét” meg „fogbeültetés”, és ezek valóban komoly fogászati beavatkozásoknak minősülnek, a fogászati tudomány csúcsát képviselik. Sokan gondolják úgy, hogy ez a komoly műtéti beavatkozás sok kellemetlenséggel és fájdalommal jár együtt. Ennek azonban nem törvényszerűen kell így lennie. 

Mit kell tennie abban az esetben, ha hiányzó fogait szeretné egy tartós, esztétikus és megfizethető megoldással pótoltatni?

Nehéz jó döntést hozni abban a kérdésben, hogy hiányzó fogait milyen megoldással pótoltassa, hiszen számtalan kérdés merülhet fel Önben.

Mi kerül az implantátumra és az miért lesz olyan természetes, mint a saját fogai?

A fogbeültetés azért különleges eljárás, mert a műtétet követően maga az implantátum csavar az íny felszíne alá kerül beültetésre és ráadásul még varrat is kerül fölé, így szinte teljesen láthatatlan egy külső szemlélő számára. Mégis ez az a stabil mesterséges foggyökér, amely később biztos alapot nyújt majd egy esztétikus és élethű fogpótlásnak. Ez a fogbeültetés látványos része. 

Milyen esetben lehet alkalmazni a legmodernebb eljárások közé tartozó, számítógép által tervezett implantációs sablonokat?

A fogbeültetések területén folyamatos kutatómunka folyik abból a célból, hogy hogyan lehet olyan modern megoldásokat találni, melyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a fogbeültetést a páciensek számára. 

Mi az az implantátum és miért van rá szükség?

Az implantátum egy nagy tisztaságú titánból készült mesterséges foggyökér, amely arra a célra szolgál, hogy stabilan és tartósan helyettesítse az Ön elveszített fogait. 

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!