Megalakulásunk

A kezdetekhez 15 évvel korábbra az egyetemi évekig kell visszatekintenünk, ahol barátságunk kezdődött.

Az iskolai éveket követően sok felé sodort minket az élet, de a kapcsolat sose szakadt meg köztünk, mindig ugyanaz a cél vezérelt bennünket.

A több éves munkatapasztalatot követően, mikor egyazon rendelőben dolgoztunk, úgy gondoltuk, hogy másképp is lehet fogászatot vezetni. Ekkor merült fel bennünk, hogy képzettségünket és tudásunkat összevetve egy saját rendelőt nyitunk a városban. Nem üzleti célok, hanem a szakmaszeretet vezérelt bennünket, ezért is döntöttünk úgy, hogy külső segítség bevonása nélkül, együttes erővel, fogorvosok által vezettet fogászatot alakítunk ki.

Álmunk 2015-ben valósult meg, mikor a belváros szívében hosszas keresgélést követően megtaláltuk a tökéletes helyszínt saját rendelőnk számára. Mondhatjuk, hogy szerelem volt első látásra, hiszen mindhármunk múltjában mindig is nagy szerepet játszott a víz, ezért lelki szemeink előtt azonnal
megelevenedtek a medencékre néző kezelők.

Olyan helyről álmodtunk, ahová a páciensek nem félelemmel járnak, hanem ismerősként. Nyugodt, családias légkört szerettünk volna teremteni, ahol minőségi és korszerű fogászati ellátást nyújthatunk hazai és külföldi pácienseink részére egyaránt.

Fontosnak tartottuk, hogy ne csak a saját tudásunkat fejlesszük, hanem a jövő orvosai számára is továbbképzési lehetőséget biztosítson fogászatunk azáltal, hogy maximálisan felszerelt rendelőben szakterületi specialistáktól tanulhatják meg a szakma fortélyait.

Úgy érezzük, hogy célunk megvalósult.

Jöjjön el, és tapasztalja meg Ön is, milyen egy fogászati ellátás wellness környezetben!