Fájdalommentes fogászat Budapest szívében

Fájdalommentes fogászat Budapest szívében

Gyermekkori rossz emlékeink még mindig a fájdalommal kötik össze a látogatást egy fogászati rendelőben. A fogászat tudománya azonban jelentős fejlődésen ment át az utóbbi évtizedben, amelynek számtalan pozitív hozadéka lett.

A fogászati kezelések az emberi szervezetet kímélő megoldások irányába fejlődtek

Egy beavatkozás a helyi érzéstelenítő rendszereknek köszönhetően ma már szinte teljesen mentes a fájdalomtól és a kellemetlenségektől (amit azonban ma is el kell viselnie, mert erre a problémára nincs tudományos megoldás, vagyis hogy egy fogászati kezelés alatt viszonylag hosszabb ideig nyitva kell tartania a száját).

  • A kezelések végeredménye összehasonlíthatatlanul esztétikusabb lett.
  • A modern fogászati eljárásoknak köszönhetően a kezelések árai egyre csökkenő tendenciát mutatnak.
  • A fogászati kezelések eredményei egyre tartósabbak lesznek.
  • Ez tehát a legmegfelelőbb pillanat, hogy Ön is gondoskodjon fogainak épségéről és szépségéről, mégpedig kíméletes és fájdalommentes módszerekkel.

Fájdalommentes fogászat a Szent Lukács SPA Dental

Nincs oka félelemre, vége a rémálmoknak
  1. Ha Önnek az injekció beadása okoz félelmet, akkor azon is segíthetünk, hiszen egy speciális érzéstelenítő zselé segítségével még a tűszúrást is fájdalommentessé tesszük az Ön számára.
  2. A helyi érzéstelenítés mértékét minden kezelés alkalmával az Ön egyedi fájdalomtűrő képességéhez igazítjuk és plusz fájdalomcsillapítót adunk abban az esetben, ha a beavatkozás továbbra is kelletlenséget okoz Önnek.

Dr. Nagy Róbert szájsebész szakorvos, implantológus specialista röviden elmeséli, hogy mitő lesz fájdalommentes egy szájsebészeti beavatkozás nálunk

Van tehát lehetőség a kíméletes és fájdalommentes fogászati kezelésekre, csak megfelelő empátiával rendelkező szakemberhez kell fordulnia. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó fogszakorvosok kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy Önnek ne okozzon szenvedést egyetlen fogászati kezelés sem, melyet rendelőnkben végeztet el.

Várjuk tehát Önt szeretettel egy térítésmentes konzultációra, hogy megismertethessük a fájdalommentes fogászati beavatkozások lehetőségeivel. A térítésmentes konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni.

 

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel