Bomba Máté

Bomba Máté
Bomba Máté

Rengeteg helyen megfordultam már a problémámmal, mielőtt ellátogattam volna a Szent Lukács SPA Dental fogorvosi rendelőbe. Amikor először beléptem az ajtón, úgy éreztem befejeződött a keresés… Jól éreztem. Modern környezet, kellemes légkör valamint egy lelkes, dinamikus csapat fogadott engem.

Foghiányos vagyok… jobban mondva voltam, ami annyit tesz, hogy nem minden fog jött elő az évek során a számban. 

Itt a Spa Dentalnál Dr. Ruszin Tamás szájsebész és implantológus végezte a kezelésem. Munkáját a pontosság, a precizitás és az elhivatottság jellemzi. Mindig minőségi alapanyagokkal dolgozik és sosem ad ki fél munkát a kezei közül.

Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer a kezelésembe fektetett rengeteg munkáját.

Páciens neve: 
Bomba Máté
Kezelőorvos neve: 

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk, pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.


Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.