Nyáriné S. Edit

Nyáriné S. Edit
Nyáriné S. Edit

2019 szeptemberében kerestem fel a Szent Lukács SPA Dental fogászati centrumban Dr. Ruszin Tamás doktort, akit a fiam ajánlott.
Első alkalommal állapotfelmérés történt, melynek eredménye számomra rosszabb volt a vártnál. A felső fogsorom állapotával tisztában voltam, tudtam, hogy implantátumok beültetése is szükséges lesz.
Az igazi katasztrófát számomra az alsó fogsorom állapota jelentette. Kiderült, hogy hosszútávon így nem tudnak megmaradni. Korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, megoldásokról már a konzultáció során. Ekkor kezdtem látni a fényt az alagút végén. Ezt követően pár nap múlva írásban megkaptam a kezelési tervet 3 lehetséges megoldásra is. Mindegyik beavatkozás előnyeiről, hátrányairól és árairól is konkrét tájékoztatást kaptam.
Megfogott Ruszin doktor nyugalma, pozitív hozzáállása, magabiztossága, szakértelme ezért rászántam magam a szakszerű fogászati ellátás megkezdésére ( ..melyet évek óta halogattam)
Tisztában vagyok azzal, hogy ez a projekt számomra kb 1 éves program lesz, de végre sikerült döntenem.
Már az leső alkalommal jó benyomást keltett a rendelő állapota, berendezése, a meghitt szép, tiszta környezet, a kellemes halk zene a váróban, rendelőben és a kedves fogadtatás a recepciónál.
Mint régi egészségügyi dolgozó áttekintettem a technikai berendezések meglétét , higiéniai állapotát, s ezekkel is elégedett voltam.
Jelenleg túl vagyok pár kezelésen és műtéten. Az alsó fogsoromnál egyidőben megtörtént a foghúzás ás az implantátumok beültetése. Utólag bevallom rettentően féltem, de Ruszin nyugalma szinte rám is átragadt és egész jó hangulatban „éltem túl” a műtétet. A beavatkozás tökéletesen sikerült, a 4. nap megkaptam az ideiglenes hidat. Maximálisan elégedett vagyok Ruszin doktor munkájával, a szakdolgozók segítő hozzáállásával, szakértelmükkel és kedvességükkel. Ezek után őszinte szívvel tudom ajánlati ezt a szakmai csapatot mindenkinek aki fogászati ellátásra szorul és elégedetten szeretne távozni.

Páciens neve: 
Nyáriné S. Edit
Kezelőorvos neve: 

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk, pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.


Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.