V. V. Krisztina véleménye

V. V. Krisztina véleménye

Több mint két éve járok rendszeresen a rendelőbe, most ért véget a fogszabályozó kezelésem. Steinhof doktor úr és csapata a legjobb! :) Kedvesek, udvariasak, gyorsak és mindig mosolyognak! De a legfontosabb, hogy azt kaptam amire már húsz éve vártam: egy gyönyörű fogsort ami egyenek! :) Tóth Zsófia Doktornő is nagyon kedves és alapos. Gyönyörűvé varázsolta az egy-két helyen megromlott fogaimat. Ruszin Doktor úr pedig szintén egy húsz éves álmomat váltotta valóra: újra van ott fogam, ahol eddig nem volt! :) Profi munka, kedvességgel párosítva!
Nagyon köszönöm az egész csapatnak:
V. V. Krisztina

Páciens neve: 
V. V. Krisztina

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.