Fogimplantáció folyamata 8 lépésben

Fogimplantáció folyamata 8 lépésben

A fogbeültetés hosszabb folyamat más fogászati kezeléseknél. Megmutatjuk Önnek, hogy az első megbeszéléstől a széles mosolyig milyen lépésekre számíthat. Csupán 8 lépésről van szó.

A teljes implantációs folyamat a következő lépésekből áll:
  1. Egy térítésmentes konzultáció keretében felkészült implantációs szakértőink megvizsgálják Önt és megállapítják azt, hogy az Ön foghiányának kezelésére alkalmasak-e az implantációs eljárások és azon belül is a számítógéppel tervezett fogbeültetés módszere. Dr. Ruszin Tamáshoz és Dr. Nagy Róberthez tud időpontot kérni a (+36) 30 78 00 454 telefonszám felhívásával.

  2. Amennyiben a konzultáció kedvező eredménnyel jár, azaz az Ön számára sikeres megoldást tud nyújtani a számítógéppel tervezett fogbeültetés, akkor készül Önről (egy külső CT centrumban) egy speciális 3D CT felvétel.

  3. A felvétel alapján kezelőorvosa egy számítógépes program segítségével megtervezi a fogbeültetés pontos helyét és azt, hogy milyen vastagságú és hosszúságú implantátumokat kell beültetnie a foghiányok helyére annak érdekében, hogy a fogbeültetés stabil és tartós legyen az Ön számára.

  4. Az így megtervezett információkat elektronikusan továbbítja egy speciális laboratórium számára, amelyik egy számítógéppel vezérelt 3D technológiával előállítja az Ön személyre szabott műtéti sablonját.

  5. Az így elkészült műtéti sablont a beavatkozás során felhelyezi az implantációt végző szakorvos és a sablon segítségével egy minimális beavatkozással (fúrással) előkészíti a csontban a helyet a megtervezett implantátumoknak.

  6. Az így előkészített üregekbe beülteti a szükséges vastagságú és hosszúságú implantátumokat és ezzel a folyamat első szakasza le is zárul (ellentétben a hagyományos műtéti eljárással itt nincs szükség varrásra a műtét után, hiszen az íny nem kerül felvágásra).

  7. Ezt követi az implantátumok gyógyulási periódusa, amely a hagyományos eljárásoknál sokkal gyorsabb lesz (de ez természetesen egyénfüggő).

  8. A gyógyulási periódus leteltével kezelőorvosa elkészíti a végleges implantációs fogpótlást, azaz a természethű kinézettel rendelkező porcelán leplezésű koronákat.

A folyamat ezzel el is készült és Ön már aznap élvezheti korlátlan rágóképességének és felhőtlen mosolyának az előnyeit.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel