Szent Lukács SPA Dental Blog

A Szent Lukács SPA Dental hasznos és informatív naplója az egyes fogászati kezeléseinkről.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretne tisztán látni a fogszabályozás Önre vagy gyermekére váró lehetőségeiről?

Ha Önben megszületett az elhatározás, hogy szabálytalan fogai miatt szakorvoshoz fordul, akkor az egy nagyon kedvező jel, mert a nehezén már túl van, saját maga meggyőzésén. Ettől a perctől kezdve ez már csak egy egyszerű, lépésről lépésre végrehajtandó feladatsorozat, egy kikövezett út, amelyen Önnek csak végig kell sétálnia:

  1. Vegye fel a telefonját és hívja fel a +36 1 790 3282 telefonszámot.
  2. Kérjen egy térítésmentes konzultációs időpontot Dr. Steinhof Péter Mártonhoz.
  3. A megbeszélt időpontban menjen el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe.
  4. Vegyen részt a térítésmentes konzultáción, hallgassa meg fogszakorvosa véleményét és tegye fel kérdéseit a fogszabályozással kapcsolatban.
  5. Válasszon ki egy az Ön számára szimpatikus és lehetőségeihez igazodó kezelési tervet.
  6. Jelöljön ki egy az Ön számára megfelelő időpontot a fogszabályozó készülék felragasztására.
  7. Járjon el szorgalmasan az aktiváló kezelésekre.
  8. Élvezze a szabályozott fogainak látványát és egészségesen működő anatómiai funkcióit.

Ennyi az egész. Önhöz hasonló páciensek ezrei végigcsinálták már és egyikük sem bánta meg, hogy belefogott… Ön sem fogja.

Várjuk Önt szeretettel a Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó rendelésén.
A Szent Lukács SPA Dental
további ajánlatai

Mikor forduljunk érett felnőttként fogszabályozó szakorvoshoz?

Sokat változott a világ az elmúlt egy évtizedben a felnőttkori fogszabályozás kérdésében. Egyrészt olyan új fogszabályozó technológiák láttak napvilágot, melyek figyelembe veszik a páciens érett életkorát és az adott életkor anatómia sajátosságainak megfelelő módszerekkel szabályozzák a fogakat. Másrészt változott a környezetünk megítélése is azokról, akik felnőtt korban adják a fejüket fogszabályozó kezelésre.  

Fogváltási problémák kezelése gyermekkorban fogszabályozással

Gyermekeink 5-6 éves korban elérkeznek a fogváltás időszakába. Ez egy természetes folyamat, amelynek eredménye az első maradó rágófogak megjelenése. Ezután következik a frontfogak váltása. Először az alsó középső metszők, majd a felső középsők, azután az oldalsó metszők.

Milyen esetben vigyük gyermekünket fogszabályozó szakorvoshoz?

A fogszabályozás életünk minden korszakában javítani tud mosolyunk szépségén és fogaink egészségén. Létezik azonban egy ideális időszak a fogszabályozás megkezdésére.

Harapási eltérések sikeres korrekciója fogszabályozás segítségével

Akkor beszélünk harapás eltérésről, amikor harapáskor a felső és az alsó fogak érintkezése nem ideális. Ennek a fogszabályozási problémának többféle típusa is ismert. Ön felismeri valamelyik tünetcsoportot saját magán?

Milyen fogászati problémák esztétikus és tartós megoldására alkalmas a gyermek- és felnőttkori fogszabályozás?

Fogszabályozáson gondolkodó páciensek elsősorban esztétikai problémák miatt keresik fel a Szent Lukács SPA Dental rendelőjét. Fontos azonban tudnia, hogy a fogszabályozás nemcsak egy esztétikai korrekciós beavatkozás, hanem a rágószervi funkciók helyreállításában is rendkívül fontos szerepe van. A fogszabályozásnak köszönhetően tehát nemcsak szép szabályos, esztétikus mosolya lesz, hanem egészséges rágószervei is, melyekkel elkerülheti a későbbi fogászati problémák kialakulását.   

A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!