Implantációs fogpótlások előnyei három pontban

Implantációs fogpótlások előnyei három pontban

Az implantátum egy nagy tisztaságú titánból készült mesterséges foggyökér, amely arra a célra szolgál, hogy stabilan és tartósan helyettesítse az Ön elveszített fogait. 

Az implantátumok pozitív tulajdonságairól sokat lehetne írni, az alábbiakban röviden, három pontban összefoglaljuk Önnek az előnyeit.

Fogbeültetés szervezetbarát megoldás

  • A titán implantátum csavar olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy problémamentesen beépüljön a csontunkba és jótékony hatást gyakoroljon arra.
  • Nem okoz allergiát
  • A beültetett minőségi implantátumok olyan titán anyagból készülnek és olyan a felületkezelésük, hogy azok nem okoznak allergiás reakciót azoknál a pácienseknél sem, akik fémallergiában szenvednek.

A fogimplantátumok egy életen át is funkcionálnak

  • Ideális esetben a beültetett implantátumokkal csak az a dolgunk, hogy napi rendszereséggel tisztítsuk azokat, és akkor akár egy életen át szolgálnak minket láthatatlanul.
  • Kényelmes életet biztosít
  • A rágófogak hiánya esetén elkerülhető a részleges kivehető fogpótlás készítése, így az Ön életminősége jelentősen javulhat és úgy érezheti, hogy fiatalkori fogazatával rendelkezik újra.

A fogimplantátumok stabilizálják a műfogsorokat

  • Amennyiben Ön műfogsort visel, az sokszor okozhat kellemetlen pillanatokat a nem megfelelő stabilitás miatt, ez azonban megakadályozható. Megfelelő számú implantátum behelyezésével akár rögzített fogpótlás is készíthető.

Ha szeretne részletes információt kapni a fogászati implantátumok életminőséget javító lehetőségeiről, akkor javasoljuk, hogy jöjjön el rendelőnkbe egy személyes implantációs konzultációra Dr. Ruszin Tamás vagy Dr. Nagy Róbert dentoalveoláris sebészhez. Fogászati implantátumok beültetésében nagy gyakorlattal rendelkező szakorvosaink örömmel adnak Önnek érthető tájékoztatást a fogbeültetésről.

Ez a konzultáció teljesen térítésmentes az Ön számára és semmilyen kötelezettséggel sem jár, de egy remek lehetőség arra, hogy szekértő kézből ismerje meg a fogbeültetés Önre váró lehetőségeit. A konzultációra a +36 1 790 3282-es telefon számon tud időpontot kérni. Várjuk Önt szeretettel.

Olvassa el rendelőnk részletes implantációs oldalát, ahol sok egyéb kérdésre is választ kaphat.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel