A járványügyi helyzetre való tekintettel a rendelő működését határozatlan időre felfüggesztjük

Kedves Pácienseink!

Napról-napra követjük a koronavírus terjedéséről és annak megelőzéséről szóló híreket, rendeleteket, ajánlásokat.

Mindezek tükrében arra a nehéz, ámbár felelősségteljes döntésre kényszerültünk, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az Önök és családjuk, valamint a fogászat dolgozóinak megóvása érdekében a rendelő működését határozatlan időre felfüggesztjük. Hisszük, hogy az orvosi hitvallásunkkal összhangban így tudunk leghatékonyabban hozzájárulni a járvány megfékezéséhez.

Az átmeneti időszak alatt folyamatos elérhetőséget biztosítunk a +3630/780-0456-as telefonszámon. A sürgősségi esetekben szükséges segítségnyújtásról, folyamatban lévő kezelésekkel kapcsolatos tudnivalókról telefonon tudunk részletes információt adni.

A jelenlegi vészhelyzetben felmerülő mindennemű nehézség ellenére, lehetőségeinkhez mérten próbálunk a lehető legtöbb egészségügyi támogatást megadni Önöknek.

Kérjük Önöket, hogy szigorúan kövessék a bevezetett intézkedéseket és egészségügyi iránymutatásokat, hogy minél hamarabb véget érjen a kialakult helyzet!

Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk az elkövetkezendő időben!

Reméljük mihamarabb ismét találkozunk!

Üdvözlettel,

Szent Lukács SPA Dental csapata

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel