Miért Okos döntés a Szent Lukács SPA Dental
fogászati szolgáltatásait választania?

Budapest szívében található kényelmes fogászati rendelőnk. Magas színvonalú fogászati szolgáltatásainkat barátságos árak és felelősségteljes garanciák mellett tudjuk szolgáltatni Önnek és egész családjának.

A Szent Lukács SPA Dental az egyetlen olyan fogászati rendelő Magyarországon, amelynek helyszíne a Lukács Fürdő, amely önmagban is az egészségről szól, kiváló fogorvos csapatunk mindehhez az egészséges mosollyal kíván hozzájárulni.

Fogászatunk választása okos döntés, amennyiben Önnek fogászati problémái vannak, legyen szó súlyos, vagy kevésbé súlyos esetről. Sok évtizedes szakmai tapasztalat mellett, mára több ezer elégedett páciens bizonyítja, hogy jó munkát végzünk. Győződjön meg erről Ön is!

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.