Pácienseink mondták

Ruszin doktor úr már több éve a fogorvosom, maximálisan meg vagyok elégedve a szaktudásával és munkájával. Akár csak fogkő leszedésről, vagy lyukas fog töméséről esetleg implantátum rögzítéséről legyen szó dr. Ruszin Tamás mindig tökéletes munkát végez.

dr. Harsányi-Molnár Norbert
Páciens

Néhány évvel ezelőtt enyhe, gyógyszerrel kezelhető fájdalomra panaszkodva fordultam Ruszin doktor úrhoz. Ruszin doktor úr dupla, egy időben elvégzendő foghúzást és implantátum beépítését javasolta. A műtétet kifogástalan szakértelemmel és - meglepetésemre - a legkisebb fájdalom okozása nélkül végezte.

dr. Bóna Judit
Páciens

Külföldön dolgozó fogorvos barátnőm ajánlásával kerestem fel Ruszin doktor urat. A rendelőintézet már az első pillanatban mély benyomást gyakorolt rám. Mind a recepción dolgozók barátságos fogadása, mind az intézmény felszereltsége megerősített benne, hogy jó helyre kerültem. Ruszin doktor úr és Kedves Mónika professzionalizmusáról csak ablatívuszokban tudok beszélni. A szakmai hozzáértésen túl, szeretném kiemelni kedvességüket, türelmüket, hangulatukat amivel megnyugtató légkört varázsoltak a hosszú beavatkozások alatt. Számomra fontos volt ez is, hogy folyamatos tájékoztatást kaptam arról, hogy mikor mi és miért történik a beavatkozások során. Több hónapnyi kezelés eredményeként 5 implantátummal és 14 koronával gazdagodtam. Furcsa, de jól éreztem magam a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok.

Zsuzsanna
Páciens

Kedves Tulajdonosok! Több mint 14 éve dolgozom minőségirányítási területen, így fontosnak tartom, hogy elmondjam, hogy mennyire pozitív és kellemes hangulat/környezet fogad amikor a rendelőbe érkezem. Különös öröm számomra, amikor ilyen profizmussal, minőség- és ügyfélfókusszal találkozom. A virágok a recepciós pultnál és a mindig kedves és mosolygós hölgyek, a fogmosás kellékei, és utóbbi hónapokban a szájvíz, a kellemes zene, a profi szakemberek mind-mind emelik azt a pozitív ügyfélélményt, amit a mai világból hiányolok. Csak gratulálni tudok és kérem folytassák! Külön köszönet Anitának, aki teljesen elfelejteti a páciensekkel, hogy fogászaton van. Köszönöm!

Zimonyi Ildikó
Minőségirányítási és project manager

Ajánlásra érkeztem a Szent Lukács SPA Dental-ba Marcihoz, ő végezte a fogszabályozást Pálmával és Rózsával, akik az asszisztensei. Mindketten mindig segítőkészek voltak, és mindent szépen elmagyaráztak, hogy mit, miért kell. A fogszabályozás elkészültekor szükséges volt implantátumot behelyezni, ami előtt csontot is kellett pótolni. Ezt Robi végezte Edinával, aki ugyanúgy kezelt, mint Marciék. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mindig szívesen jövök vissza a párommal, akár kontrollra, akár bármiféle kezelésre. A légkör közvetlen és családias. A recepciós lányok mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Szeretném őket név szerint említeni: Anita, Anikó és nem utolsósorban Tünde. És hogyha valakit kifelejtettem, akkor elnézést. Egyébként, aki velünk nem foglalkozott, ő is nagyon kedves és segítőkész volt. Üdvözlettel:

Kovács-Márok Tamás
Páciens

Kedves Doktor Úr! Kedves Team! Maximálisan meg vagyok elégedve az Önök által levezetett fájdalommentes implantáció kapcsán. Magas szintű szaktudomány, precíz munka, teljes körű tájékoztatás, empátia, tisztelet a pácienssel szemben, kedvesség, csak néhány azon jelzők közül, melyeket szeretnék kiemelni a Szent Lukács Spa Dental Fogászatot illetően. A személyzet nagyon kedves, a hozzáállás a beteg egyéni személyiségéből fakadó sajátos megnyilvánulásokat megértést és segítőkészséget sugároz. Megnyugtató a határtalan türelem, amivel a kezelés során érthetően elmagyarázzák a következő lépést. Minden félelem eloszlik, amikor a precíz, kompetens hozzáállás tapasztaljuk. Mindez pedig egy meleg, emberi magatartás kíséretében. Gratulálok tiszta szívemből, és örülök, hogy Önöket megtaláltam. Tovább fogom ajánlani a Szent Lukács Spa Dental Fogászatot. Tisztelettel,

Poór István
Páciens

Nagyon szépen köszönöm a Ruszin doktor úr szakszerű munkáját és félelmeimet megértő empatikus segítségét. Külön köszönet a doktor úr munkáját segítő hölgyeknek is. Szívből ajánlom azoknak az embereknek a Szent Lukács fogászatot, akik szép mosolyt szeretnének.

Balog Zoltánné Andrea
Páciens

Évekig halogattam a bölcsességfogaim eltávolítását, annyira rettegtem ettől a beavatkozástól! Egy csomó rémtörténetet hallottam beszakadt fogakról és beszakadt arcüregekről. Itt néhány perc alatt abszolút fájdalommentesen sikerült megszabadulnom a két felső bölcsességfogamtól. A hangulat végig vidám volt. Nagyon örülök, hogy rászántam magam. Sokkal korábban kellett volna! Köszönöm szépen!

Jurnyik Ingrid
Páciens

From the initial inquiry, examination and thorough explanation of my treatment plan, I experienced efficiency, kindness and professionalism of the highest degree, all the way from the reception staff, to the fabulous Dr Róbert Nagy and his assistant. My husband and me are impressed by care, expertise and genuine friendliness received from everyone whom we encountered at Szent Lukács SPA Dental. Our experience has been great and we will definitely come back again and would recommend Szent Lukacs SPA Dental to our friends.

Khainovskaya Natallia
Patient

Barátságos, kellemes légkörű fogászat, ahová az ember szorongás nélkül jön. Kedves, figyelmes, rugalmas hozzáállású fogorvosok, asszisztensek és személyzet. Az eddigi konzultációk és beavatkozások során csak jót tapasztaltam szakmai és emberi oldalról is. Összességében a véleményem teljesen pozitív, kellemes „csalódás” volt számomra, a felsoroltak miatt ismerőseimnek is szívesen ajánlom majd.

Szittár Adél
Páciens

Kedves Mónika végezte a professzionális tisztítását a fogaimnak. Profi, kedves, türelmes és gondos munkáját szeretném külön megköszönni.

Szamos Gizella
Páciens

Ismerősöm ajánlotta a Szent Lukács SPA Dentalt, és minden várakozásomat hozta, de talán még felül is múlta. Kellemes környezet, barátságos hangulat és mindenekelőtt profi munkavégzés. Dr. Tóth Zsófia egy angyal, bárkinek szívesen ajánlom, pontos, precíz és nagyon kedves. Ezúttal is köszönöm! :)

Mlinkó Katalin
Páciens

Összetett fogászati problémám megoldására fogorvosom dr. Nagy Róbert szájsebészt ajánlotta. Személyén túl fontos tényező volt, - hogy vidékről a Széna térre érkezve - a 17-es villamossal jól megközelíthető a fogászat. Már az első benyomások is nagyon pozitívak voltak: pl.: a belépőt kedvesen fogadó recepciós, a modern, tiszta, esztétikus várószoba, a falon elhelyezett fotók, melyekről az intézet dolgozói mosolyognak a várakozókra, ezzel is közelebb hozva az orvost a páciensekhez. A doktor úrral történő első találkozásunk során közvetlensége, nyugalma hamar feloldotta a bennem lévő feszültséget , így a konzultáció során nyíltan, őszintén tudtam beszélni minden problémámról, aggályaimról. A vizsgálat és a CT felvétel alapján vázolta fel a doktor úr a megoldási lehetőségeket, és állapodtunk meg a számomra legmegfelelőbb megoldásban. Átadott egy kezelési-ajánlatot, amiben ütemezve szerepeltek a kezelések, és azok anyagi vonzatai. A műtétek alatt mindig biztonságot jelentett nyugalma, szakszerűsége, magabiztossága, és a vele dolgozó asszisztense. A több hónapos kezelések végén, úgy érzem, rátaláltam arra az orvosra, akiben maximálisan bízhatok, aki keresi és megtalálja betegeinek a legjobb megoldást. Köszönöm!

Szabó Éva
Páciens

Vérprofik! Higgadt fiatal orvoscsapat, szép rendelő, vadiúj gépek, kedves recepciós.

Sváby András
Műsorvezető, producer, újságíró

Dr. Ruszin Tamás maximális szakértelemmel és tudással foglalkozik minden pácienssel. A rettegett bölcsességfog eltávolítást úgy végezte el, hogy észre sem vettem és már készen is volt.

Dr. Szabó Eszter
Páciens

Évek óta Ruszin Tamás doktor úrhoz járok fogorvoshoz. Végtelenül alapos és lelkiismeretes és a szakszerű ellátás mellett mindig nagyon kedves és empatikus. Maximálisan megbízom benne!

Dr. Pap Ágnes
Páciens