Dr. Kis Gyöngyi
Hálás köszönetemet szeretném kifejezni a Szent Lukács SPA Dental csapatának, Dr. Ruszin Tamás doktorúrnak és asszisztenciájának! Kiváló, életmentő munkát végeztek a nagy kihívást jelentő számban… Fogadják hálás elismerésemet és köszönetemet!
Dr. Kis Gyöngyi, Páciens
Károly Mátyás
Eredetileg egy fogpótlással kapcsolatban ajánlatkérés miatt kerestem fel a rendelőt, de annyira sugárzott mindenkiből a szakértelem és a legjobb eredményre való törekvés, hogy végre bele mertem vágni a hosszú évek óta halogatott első két fogam rendbetételébe is. A lehető legjobb döntést hoztam, mert a végeredmény gyönyörű lett, ráadásul minden kezelés teljesen fájdalommentes volt. Köszönöm!
Károly Mátyás, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Tóth Zsófia
Hálásan köszönöm Tóth Zsófia doktornőnek, hogy szaktudásával, profi hozzáállásával és személyes varázsával „gyökeresen” megváltoztatta a fogászati beavatkozásokhoz való viszonyomat. Nagyszerű érzés félelem nélkül kezelésre jönni! Anitának pedig köszönöm, hogy az első perctől kezdve kedvességével oldotta a hangulatomat.
Egressy Melinda, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Tóth Zsófia
Kedves Zsófia és Zsófi! Önök azok a „mesterek” akik elérték, hogy félelem, aggodalom nélkül járok kezelésre. Jókedvük, empátiájuk első alkalommal már oldották feszültségemet. A nyugtató közeg, szemmel látható hozzáértésük meggyőzött. Bizalommal fordulhatok Önökhöz a jövőben is. Eddigi munkájukat köszönöm, a jövőbelieket ezek a tapasztalatok biztosítják.
Balogh Magdolna, Páciens
Dévényi Anna
Méghogy boldogságot nem lehet venni..! Hollywoodi mosolyom lett amiért ezúton is hálás köszönet az egész Szent Lukács SPA Dental csapatnak. A fogorvostól való félelmet illető sztereotípiák itt már a küszöböt átlépve szertefoszlanak. Bár lenne plusz egy fogsorom, hogy újra jöhessek.
Dévényi Anna, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Tóth Zsófia
Előző negatív élményeim után végre megtaláltam azt a fogászatot, ahol tényleg nem fáj semmilyen beavatkozás sem.
Ambrus Dorottya, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
Régóta járok a rendelőbe és mindig kellemes fogadtatásban van részem. Jó környezet, illat fogad, amint belépek a váróba. A pulton elhelyezett virágok elfeledtetik velem a fogászati kezelések félelmeit. Orvosok, asszisztensek, recepciósok, praxis menedzser Külön köszönet.
Radócz Orsolya, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Ismerős ajánlása alapján jutottam el Nagy Róbert doktor úrhoz. Kedves és megnyugtató személyisége első pillanattól kezdve bizalmat ébresztett bennem, a kezelések során pedig meggyőződhettem komoly szaktudásáról. Olyan beavatkozásokon vagyok túl, aminek korábban a gondolata is komoly félelmet keltett bennem és fantasztikusan jó érzés az, hogy a doktor úr szakértelmének és hozzáállásának, valamint a profi gépparknak hála, nyugalommal és teljes bizalommal ülhetek be a fogorvosi székbe. Mindezek után nem volt kérdés, hogy a fogszabályozást is itt helyben végeztetem. Steinhof doktor úr és csapatának pontos és profi munkája nyomán, valamint a korszerű technika használatával a vártnál rövidebb idő alatt kaptam szép, esztétikus fogsort. Jó érzés az, hogy nem félelemmel, szorongva, hanem szinte már szívesen járok a Szent Lukács SPA Dental Rendelőbe, amihez hozzájárul a profi orvosi gárda mellett a szakértő asszisztencia és a recepció kedves fogadtatása is. Nem véletlen ajánlom jó szívvel családtagjaimnak, ismerőseimnek is a rendelőt.
Péterfiné Hankó Krisztina, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Steinhof Péter Márton
Külföldön élő magyar család vagyunk. Ajánlással találtuk a Szent Lukács SPA Dentalt. Kétség sem merül(t) fel bennünk, hogy a legjobb helyen, legjobb kezekben leszünk. És igen, bátran ajánljuk külföldön is. Professzionális mind szakmailag, mind kiszolgálásban. Igényes, kedves, nyugalom árasztó. Külön hála és köszönet dr. Steinhof Péter Márton doktor úrnak. Nagyon köszönjük mindenkinek.
Balázs Edina, Páciens
Göncző Károly
Korrekt, óramű pontossággal megtervezett és kivitelezett szájsebészeti és fogászati beavatkozás. Az a benyomásom, hogy a jól elvégzett munka, a tökéletességre való törekvés jellemzi a tevékenységét dr. Ruszin Tamás úrnak, nem pedig a jó kereseti lehetőség. Sajnálom, hogy nem sokkal korábban szereztem tudomást tevékenységükről.
Göncző Károly, Páciens
Bomba Máté
Rengeteg helyen megfordultam már a problémámmal, mielőtt ellátogattam volna a Szent Lukács SPA Dental fogorvosi rendelőbe. Amikor először beléptem az ajtón, úgy éreztem befejeződött a keresés….. Jól éreztem. Modern környezet, kellemes légkör valamint egy lelkes, dinamikus csapat fogadott engem. Foghiányos vagyok…jobban mondva voltam, ami annyit tesz, hogy nem minden fog jött elő az évek során a számban. Itt a Spa Dentalnál Dr. Ruszin Tamás szájsebész és implantológus végezte a kezelésem. Munkáját a pontosság, a precizitás és az elhivatottság jellemzi. Mindig minőségi alapanyagokkal dolgozik és sosem ad ki fél munkát a kezei közül. Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer a kezelésembe fektetett rengeteg munkáját.
Bomba Máté, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
2019 nyarán kerestem meg a fogászatot, célzottan Dr. ruszin Tamást. Megelőzően sok jót hallottam Róla, amit minden tekintetben alá is támasztott. Egy több mint 10 éves 6 tagú híd cseréje miatt jöttem és hála a szakmai precizitásának, várt időn belül sikerrel zárult. Elképesztően elégedett vagyok, pedig borzasztóan féltem az egész kezeléstől. Így visszagondolva az egész egy jó kis „kaland” volt! :) Köszönettel tartozom Dr. Ruszin Tamásnak akitől elképesztő nyugalmát és magabiztosságát irigylem, valamint az asszisztensének Kedves Mónikának az előkészületekért és a jövőbeli higiéniás kezelésekért. :)
Nyári Csaba, Páciens
Nyáriné S. Edit
2019 szeptemberében kerestem fel a Szent Lukács SPA Dental fogászati centrumban Dr. Ruszin Tamás doktort, akit a fiam ajánlott. Első alkalommal állapotfelmérés történt, melynek eredménye számomra rosszabb volt a vártnál. A felső fogsorom állapotával tisztában voltam, tudtam, hogy implantátumok beültetése is szükséges lesz. Az igazi katasztrófát számomra az alsó fogsorom állapota jelentette. Kiderült, hogy hosszútávon így nem tudnak megmaradni. Korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, megoldásokról már a konzultáció során. Ekkor kezdtem látni a fényt az alagút végén. Ezt követően pár nap múlva írásban megkaptam a kezelési tervet 3 lehetséges megoldásra is. Mindegyik beavatkozás előnyeiről, hátrányairól és árairól is konkrét tájékoztatást kaptam. Megfogott Ruszin doktor nyugalma, pozitív hozzáállása, magabiztossága, szakértelme ezért rászántam magam a szakszerű fogászati ellátás megkezdésére ( ..melyet évek óta halogattam) Tisztában vagyok azzal, hogy ez a projekt számomra kb 1 éves program lesz, de végre sikerült döntenem. Már az leső alkalommal jó benyomást keltett a rendelő állapota, berendezése, a meghitt szép, tiszta környezet, a kellemes halk zene a váróban, rendelőben és a kedves fogadtatás a recepciónál. Mint régi egészségügyi dolgozó áttekintettem a technikai berendezések meglétét , higiéniai állapotát, s ezekkel is elégedett voltam. Jelenleg túl vagyok pár kezelésen és műtéten. Az alsó fogsoromnál egyidőben megtörtént a foghúzás ás az implantátumok beültetése. Utólag bevallom rettentően féltem, de Ruszin nyugalma szinte rám is átragadt és egész jó hangulatban „éltem túl” a műtétet. A beavatkozás tökéletesen sikerült, a 4. nap megkaptam az ideiglenes hidat. Maximálisan elégedett vagyok Ruszin doktor munkájával, a szakdolgozók segítő hozzáállásával, szakértelmükkel és kedvességükkel. Ezek után őszinte szívvel tudom ajánlati ezt a szakmai csapatot mindenkinek aki fogászati ellátásra szorul és elégedetten szeretne távozni.
Nyáriné S. Edit, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
Hálásan köszönöm a türelmet, a gondos, odafigyelő kezeléseket. Kiemelném a mindenre kiterjedő kérdéseket, amikkel a kezelési tervezést, szervezést ilyen precízen meg tudták oldani az elmúlt egy év alatt. A kezelések során a jelentkező fájdalmakat hatékonyan kezelte és pontosan tájékoztatott a mellékhatásokról.
Meng Beáta, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
Implantátum beültetésem volt (2 db). A műtét és az azt követő gyógyulás fájdalom- és problémamentes volt. A műtét alatt teljes nyugalommal és bizalommal ültem / feküdtem a fogorvosi székben. Külön köszönet Dr. Ruszin Tamásnak.
Laczkó Gábor, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Még a legkisebb fogászati kezelés előtt is van némi félelme az embernek, ha fogorvoshoz kell fordulnia. Ez az egyik legfőbb oka, hogy sokan túl későn mennek el kezelésre, mert félnek és addig halogatják, még végül muszáj a kezelésre menni. Nos, itt a Szent Lukács SPA Dentalnál már az első találkozásnál csillapították a parámat, kiegyensúlyozott, magabiztos, kedves és pozitív kommunikációval tettek bátorrá. Dr. Nagy Róbert az orvosom, aki minden kezelést nagyon körültekintően kivizsgál és a legmegfelelőbbet alkalmazza. Így menekültem meg egy állkapocsbénulástól, töréstől. Fontosnak tartom, hogy a kezelések során mint páciens úgy ülök le a fogorvosi székbe, hogy tudom a legjobb kezekben vagyok. A rendelőből rosszkedvűen még sosem távoztam. Nagyon elégedett vagyok az asszisztenciával is. Kedvesek, megismernek, köszönnek még akkor is ha nem Náluk vagyok ép kezelésen. Nagyon jó választás volt ez a csapat, remélem sokáig együtt maradnak.
Tusják Attila, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
Nagyon elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással. Közel 200 km-t utazom a kezelésért, de nagyon megéri. Itt még egyetlen szúrást sem éreztem. Már a negyedik beültetésen vagyok túl, plusz egy csontpótlás, s mondhatom, fájdalommentes kezelések voltak. Köszönöm Ruszin Tamás Édesanyjának, hogy meggyőzött a fogbeültetés „jóságáról”! Köszönöm Tamásnak a kezelést.
Fülöp István, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
• inspiráló környezet • mindenből és mindenkiből árad a professzionalizmus • végtelenül szimpatikus szakemberek • precizitás, gondosság, nyugalom • tökéletes minőségű munkavégzés és ellátás • kultúrátlan, korszerűen szervezett működés • csapat hangulat, összhang, harmónia a kollégák között
Perényi Lóránt, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Bölcsességfog panaszaim jelentkezésekor egy barátom ajánlotta Dr. Nagy Róbertet. Maximálisan elégedett vagyok, Robi jó szakember, nagyon precízen és lelkiismeretesen dolgozik. A kezelések fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Zsédöl Nikolett, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Fogorvosom ajánlotta dr. Nagy Róbertet. Implantátum beültetése miatt kerestem fel a rendelőt. Az első perctől az utolsóig mérhetetlen türelemmel fordult felém. Minden kérdésemre válaszolt, ha szünetre volt szükségem a kezelés közben megállt, kedvessége határtalan. Ha újra implantátum beültetésre lesz szüksége, csak ide jövök vissza. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Böde Krisztina, Páciens
dr. Harsányi-Molnár Norbert
Ruszin doktor úr már több éve a fogorvosom, maximálisan meg vagyok elégedve a szaktudásával és munkájával. Akár csak fogkő leszedésről, vagy lyukas fog töméséről esetleg implantátum rögzítéséről legyen szó dr. Ruszin Tamás mindig tökéletes munkát végez.
dr. Harsányi-Molnár Norbert, Páciens
dr. Bóna Judit
Néhány évvel ezelőtt enyhe, gyógyszerrel kezelhető fájdalomra panaszkodva fordultam Ruszin doktor úrhoz. Ruszin doktor úr dupla, egy időben elvégzendő foghúzást és implantátum beépítését javasolta. A műtétet kifogástalan szakértelemmel és - meglepetésemre - a legkisebb fájdalom okozása nélkül végezte.
dr. Bóna Judit, Páciens
Zsuzsanna
Külföldön dolgozó fogorvos barátnőm ajánlásával kerestem fel Ruszin doktor urat. A rendelőintézet már az első pillanatban mély benyomást gyakorolt rám. Mind a recepción dolgozók barátságos fogadása, mind az intézmény felszereltsége megerősített benne, hogy jó helyre kerültem. Ruszin doktor úr és Kedves Mónika professzionalizmusáról csak ablatívuszokban tudok beszélni. A szakmai hozzáértésen túl, szeretném kiemelni kedvességüket, türelmüket, hangulatukat amivel megnyugtató légkört varázsoltak a hosszú beavatkozások alatt. Számomra fontos volt ez is, hogy folyamatos tájékoztatást kaptam arról, hogy mikor mi és miért történik a beavatkozások során. Több hónapnyi kezelés eredményeként 5 implantátummal és 14 koronával gazdagodtam. Furcsa, de jól éreztem magam a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok.
Zsuzsanna, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Több mint 14 éve dolgozom minőségirányítási területen, így fontosnak tartom, hogy elmondjam, hogy mennyire pozitív és kellemes hangulat/környezet fogad amikor a rendelőbe érkezem. Különös öröm számomra, amikor ilyen profizmussal, minőség- és ügyfélfókusszal találkozom. A virágok a recepciós pultnál és a mindig kedves és mosolygós hölgyek, a fogmosás kellékei, és utóbbi hónapokban a szájvíz, a kellemes zene, a profi szakemberek mind-mind emelik azt a pozitív ügyfélélményt, amit a mai világból hiányolok. Csak gratulálni tudok és kérem folytassák! Külön köszönet Anitának, aki teljesen elfelejteti a páciensekkel, hogy fogászaton van. Köszönöm!
Zimonyi Ildikó, Minőségirányítási és project manager

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Ajánlásra érkeztem a Szent Lukács SPA Dental-ba Marcihoz, ő végezte a fogszabályozást Pálmával és Rózsával, akik az asszisztensei. Mindketten mindig segítőkészek voltak, és mindent szépen elmagyaráztak, hogy mit, miért kell. A fogszabályozás elkészültekor szükséges volt implantátumot behelyezni, ami előtt csontot is kellett pótolni. Ezt Robi végezte Edinával, aki ugyanúgy kezelt, mint Marciék. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mindig szívesen jövök vissza a párommal, akár kontrollra, akár bármiféle kezelésre. A légkör közvetlen és családias. A recepciós lányok mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Szeretném őket név szerint említeni: Anita, Anikó és nem utolsósorban Tünde. És hogyha valakit kifelejtettem, akkor elnézést. Egyébként, aki velünk nem foglalkozott, ő is nagyon kedves és segítőkész volt. Üdvözlettel:
Kovács-Márok Tamás, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Steinhof Péter Márton
Kedves Doktor Úr! Kedves Team! Maximálisan meg vagyok elégedve az Önök által levezetett fájdalommentes implantáció kapcsán. Magas szintű szaktudomány, precíz munka, teljes körű tájékoztatás, empátia, tisztelet a pácienssel szemben, kedvesség, csak néhány azon jelzők közül, melyeket szeretnék kiemelni a Szent Lukács Spa Dental Fogászatot illetően. A személyzet nagyon kedves, a hozzáállás a beteg egyéni személyiségéből fakadó sajátos megnyilvánulásokat megértést és segítőkészséget sugároz. Megnyugtató a határtalan türelem, amivel a kezelés során érthetően elmagyarázzák a következő lépést. Minden félelem eloszlik, amikor a precíz, kompetens hozzáállás tapasztaljuk. Mindez pedig egy meleg, emberi magatartás kíséretében. Gratulálok tiszta szívemből, és örülök, hogy Önöket megtaláltam. Tovább fogom ajánlani a Szent Lukács Spa Dental Fogászatot. Tisztelettel,
Poór István, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
Nagyon szépen köszönöm a Ruszin doktor úr szakszerű munkáját és félelmeimet megértő empatikus segítségét. Külön köszönet a doktor úr munkáját segítő hölgyeknek is. Szívből ajánlom azoknak az embereknek a Szent Lukács fogászatot, akik szép mosolyt szeretnének.
Balog Zoltánné Andrea, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Évekig halogattam a bölcsességfogaim eltávolítását, annyira rettegtem ettől a beavatkozástól! Egy csomó rémtörténetet hallottam beszakadt fogakról és beszakadt arcüregekről. Itt néhány perc alatt abszolút fájdalommentesen sikerült megszabadulnom a két felső bölcsességfogamtól. A hangulat végig vidám volt. Nagyon örülök, hogy rászántam magam. Sokkal korábban kellett volna! Köszönöm szépen!
Jurnyik Ingrid, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
From the initial inquiry, examination and thorough explanation of my treatment plan, I experienced efficiency, kindness and professionalism of the highest degree, all the way from the reception staff, to the fabulous Dr Róbert Nagy and his assistant. My husband and me are impressed by care, expertise and genuine friendliness received from everyone whom we encountered at Szent Lukács SPA Dental. Our experience has been great and we will definitely come back again and would recommend Szent Lukacs SPA Dental to our friends.
Khainovskaya Natallia, Patient

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Ruszin Tamás
Barátságos, kellemes légkörű fogászat, ahová az ember szorongás nélkül jön. Kedves, figyelmes, rugalmas hozzáállású fogorvosok, asszisztensek és személyzet. Az eddigi konzultációk és beavatkozások során csak jót tapasztaltam szakmai és emberi oldalról is. Összességében a véleményem teljesen pozitív, kellemes „csalódás” volt számomra, a felsoroltak miatt ismerőseimnek is szívesen ajánlom majd.
Szittár Adél, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Kedves Mónika
Kedves Mónika végezte a professzionális tisztítását a fogaimnak. Profi, kedves, türelmes és gondos munkáját szeretném külön megköszönni.
Szamos Gizella, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Tóth Zsófia
Ismerősöm ajánlotta a Szent Lukács SPA Dentalt, és minden várakozásomat hozta, de talán még felül is múlta. Kellemes környezet, barátságos hangulat és mindenekelőtt profi munkavégzés. Dr. Tóth Zsófia egy angyal, bárkinek szívesen ajánlom, pontos, precíz és nagyon kedves. Ezúttal is köszönöm! :)
Mlinkó Katalin, Páciens

Páciensünk kezelőorvosának neve:
Dr. Nagy Róbert
Összetett fogászati problémám megoldására fogorvosom dr. Nagy Róbert szájsebészt ajánlotta. Személyén túl fontos tényező volt, - hogy vidékről a Széna térre érkezve - a 17-es villamossal jól megközelíthető a fogászat. Már az első benyomások is nagyon pozitívak voltak: pl.: a belépőt kedvesen fogadó recepciós, a modern, tiszta, esztétikus várószoba, a falon elhelyezett fotók, melyekről az intézet dolgozói mosolyognak a várakozókra, ezzel is közelebb hozva az orvost a páciensekhez. A doktor úrral történő első találkozásunk során közvetlensége, nyugalma hamar feloldotta a bennem lévő feszültséget , így a konzultáció során nyíltan, őszintén tudtam beszélni minden problémámról, aggályaimról. A vizsgálat és a CT felvétel alapján vázolta fel a doktor úr a megoldási lehetőségeket, és állapodtunk meg a számomra legmegfelelőbb megoldásban. Átadott egy kezelési-ajánlatot, amiben ütemezve szerepeltek a kezelések, és azok anyagi vonzatai. A műtétek alatt mindig biztonságot jelentett nyugalma, szakszerűsége, magabiztossága, és a vele dolgozó asszisztense. A több hónapos kezelések végén, úgy érzem, rátaláltam arra az orvosra, akiben maximálisan bízhatok, aki keresi és megtalálja betegeinek a legjobb megoldást. Köszönöm!
Szabó Éva, Páciens
Sváby András
Vérprofik! Higgadt fiatal orvoscsapat, szép rendelő, vadiúj gépek, kedves recepciós.
Sváby András, Műsorvezető, producer, újságíró
Dr. Szabó Eszter
Dr. Ruszin Tamás maximális szakértelemmel és tudással foglalkozik minden pácienssel. A rettegett bölcsességfog eltávolítást úgy végezte el, hogy észre sem vettem és már készen is volt.
Dr. Szabó Eszter, Páciens
Dr. Pap Ágnes
Évek óta Ruszin Tamás doktor úrhoz járok fogorvoshoz. Végtelenül alapos és lelkiismeretes és a szakszerű ellátás mellett mindig nagyon kedves és empatikus. Maximálisan megbízom benne!
Dr. Pap Ágnes, Páciens