Páciensünk tökéletes mosolyra váltotta ajándékunkat

Páciensünk tökéletes mosolyra váltotta ajándékunkat

Tavaly karácsonyi nyereményjátékunk szerencsés győztese Viki volt, amelyben a tisztítással egybekötött fogfehérítést nyert.

Mivel eddig Steinhof doktor dolgozott a fogszabályozásán, ennek beváltására most került csak sor.

Vikinek nemcsak gyönyörűen rendezett, hanem ragyogóan fehér fogakkal és csodálatos mosollyal ért véget a kezelése!

Fogfehérítés és a megelőző fogtisztítás

A fogfehérítés előtte miért kell tisztítani?

Fontos tudni, hogy a fogfehérítés eredménytelen, lepedékes, fogköves fogakon, mivel a fehérítő anyagok csak a természetes fogszövetet fehérítik, éppen ezért a beavatkozást minden esetben egy professzionális fogtisztítás előzi meg.

A fogorvos a beavatkozás szükségességét illetően mérlegelhet és egyeztethet a pácienssel, fontos ugyanis, hogy esztétikailag ne legyen zavaró a színeltérés, egy-egy tömés vagy egy korona színe és az megújult fehér fogak között. Természetesen ez utólag is korrigálható, de minden esetben a pécienssel közösen születik meg erről a döntés.

Viki szabályos fogai esetében ilyen nehézségek nem merültek fel, így a fogtisztítást és az azt követő fogfehérítést követően, tökéletes mosollyal büszkélkedhetett!

Ha Ön is szeretne egy tökéletes mosolyt, akkor látogasson el hozzánk! Keressen bátran minket emailban, telefonon, vagy (egyeztetést követően) akár személyesen is. 

Várjuk Önt, várjuk Önöket!

Fogfehérítés Budapest szívében!

Fegfehérítés szakértői Budapest centrumában

Profeszionális fogfehérítés Budapest centrumában! A Szent Lukács SPA Dental szakértői Baranyai Rózsa, Gidofalvi Pálma, Kedves Mónika.

Az Ön személyre szabott dentálhigiéniai és fogfehérítő kezelését iTop minősítésű szakértők végzik, akik a csillogó fogak mellett egyénre szabott szájápolás egy fenntartható, egészséges szájhigiéniát szavatolnak pácienseinknek!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel