Sétáljunk egyet a szájban

Sétáljunk egyet a szájban

A Hollandiában található Leiden város CORPUS Múzeuma, amely egyedülálló utazást kínál az emberi testen keresztül és ahova a szájon át vezet az út. A látogatók szó szerint áthaladhatnak egy emberi test alakú óriási épületen.

Száj, amiben sétálhatunk

Corpus Múzeum

 

A túra és a kiállítás elmagyarázza, hogyan működik a testünk, hogyan viszonyulnak a különböző szervek egymáshoz, és mit tehetünk annak érdekében, hogy az egészséges maradjon.

Száj, amiben ugrálhatunk

Corpus múzeum

Számunkra a legizgalmasabb rész a száj és a szájüreg.


Forrás:

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel