3D nyomtatás a fogászatban 2019/2020

Megjelent Ahmad Irfan és Al-Harbi Fahad, 3D Printing in Dentistry 2019/2020, magyarul 3D nyomtatás a fogászatban 2019/2020 című könyve a Quintessence kiadásában.

A 3D nyomtatási technológia és a mikroprocesszoros termékek elterjedése forradalmasította a fogászat gyakorlatát. Ugyanakkor, mint minden új technológia esetében, számos fogászati szakember bizonytalan abban, hogy kezdjen hozzá az új technológia alkalmazásához.

Ennek a könyvnek az a célja, hogy felkészítse a fogászati szakembereket arra, hogy mit kell tudniuk ahhoz, hogy a 3D nyomtatást a mindennapi gyakorlatba beépíthessék. 

A 3D nyomtatás fejlődésének, és a mögötte lévő tudományos hitelességnek a rövid ismertetése után az első rész a digitális fogászat alapvető koncepcióit és legújabb trendjeit vizsgálja, beleértve az intra-orális szkennelést, a 3D nyomtatókat, a 3D anyagokat és a CAD / CAM folyamatokat.

A könyv második része olyan klinikai esettanulmányokat mutat be, amelyek a 3D nyomtatás technikát alkalmaznak sebészeti, fogszabályzási, fogpótlási, helyreállító és esztétikai esetek kezelésére során.

A szerzők az esettanulmányok alapján vizsgálják a 3D nyomtatási technológia előnyeit és korlátait. Ezt a könyvet mindenképpen el kell olvasnia azoknak a fogorvosoknak, akik meg szeretnék ismerni a jövő fogászatát.

Mi megtettük és több új módszert is beépítettünk protokolljainkba, amivel Ön minőségibb fogászati kezelést kaphat. Látogasson meg bennünket Budapest szívében.