Külföldön is terjesztjük a hazai fogászat professzionalizmusát

Külföldön is terjesztjük a hazai fogászat professzionalizmusát

A Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvába látogattak a Medical Tourism from Russia eseményére, ahol Ivancsik Anita és a rendelő fogorvos specialistái, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a professzionális magyar fogorvostudomány jó hírét terjesztették.

A jeles eseményre márciusban között került sor Moszkvában. Az eseményen az ország legnagyobb televiziójának az NTV-nek nyilatkozott Dr. Ruszin Tamás, aki a magyar fogászati turizmust méltatta és arról beszélt, hogy miért érdemes Magyarországra jönni Oroszországból is fogászati kezelésekre.

A magyar fogorvosszakma jó híréért dolgozunk külföldön isDr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen
Fogspecialisták munkatársukkalDr. Ruszin Tamás, Ivancsik Anita és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen

Dr. Ruszin Tamás kitért arra is, hogy az implantáció iránt van még mindig a legnagyobb érdeklődés külföldön és a magyar fogászat professzionalizmusa, köztük a Szent Lukács SPA Dental is a legfejlettebb technológiákat biztosíthatja. Ruszin Tamás nyilatkozatában kifejtette, hogy Oroszországban is elérhetőek ugyan a professzionális fogászati kezelések, ugyanakkor Magyarországon ezek jelenleg sokkal költséghatékonyabban biztosíthatók.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel