Számítógépes implantációs tervezés a rendelőnkben

A fogbeültetések területén folyamatos kutatómunka folyik abból a célból, hogy hogyan lehet olyan modern megoldásokat találni, melyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a fogbeültetést a páciensek számára. 

Így született meg a számítógépes implantáció tervező program. Ennek a programnak az alkalmazása számtalan előnyt kínál a Szent Lukács SPA Dental azon pácienseinek, akik hiányzó fogaikat implantátumokkal szeretnék pótoltatni, de egy egyszerű beavatkozásra vágynak, aminek kicsi a kockázata is.

Fogbeültetés számítógépes tervezéssel

A számítógépes technológiával megtervezett fogbeültetésnek számtalan előnye van, vegyük őket sorra.

  • Az alapos előkészítésnek és előzetes tervezésnek köszönhetően a fogbeültetés műtét sokkal rövidebb idő alatt történik meg, tehát kevesebb ideig kell a fogorvosi székben ülnie és nyitva tartania a száját.

  • A fogbeültetés sokkal kevesebb kellemetlenséggel jár, mert egy tervezett folyamat precíz végrehajtása történik meg lépésről lépésre.

  • A fogbeültetés megtervezése és kivitelezése nagyon rövid idő alatt megtörténhet, akár néhány nap leforgása alatt is.

  • A műtét utáni sebgyógyulási periódus sokkal rövidebb ideig tart.

  • Egy tervezett műtétnek sokkal kisebb a kockázata és enyhébbek a mellékhatásai is.

  • Nehéz anatómiai szituációk is nagy biztonsággal megoldhatók a precíz, három dimenziós tervezés miatt.

  • Ennél az eljárásnál nincs szükség az íny felvágására majd annak összevarrására a műtét után, mivel nem szükséges a csontozatot szabad szemmel is láthatóvá tenni.

3D fogászati technológiák alkalmazása a fogászati implantációk tervezésében a
Szent Lukács SPA Dentalban.
A szép mosolyért meg kell dolgozni, nemcsak pácienseinknek, hanem nekünk is és azon vagyunk hogy ezt a legjobb tudásunk szerint, a legmodernebb eszközökkel tegyük. Várjuk Önöket és a komplex problémák se jelentsenek akadályt a döntésében. Éljen díjmentes konzultációs lehetőségünkkel! Mosolyra fel!

A számítógéppel tervezett fogbeültetés a modern technológia és az orvosi tudományok legutolsó vívmányainak találkozásából született.

Ha Ön is szeretné egy olyan hatásos és kíméletes módszerrel pótoltatni hiányzó fogait, mint a számítógéppel tervezett 3D-s sablonnal végzett implantáció, akkor keresse fel rendelőnket egy térítésmentes implantációs konzultációra, ahol ebben a technológiában jártas felkészült sebész szakorvosaink (Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert) állnak az Ön rendelkezésére. A konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni. Várjuk Önt szeretettel.