Továbbképzést tartottunk fogorvosoknak

Továbbképzést tartottunk fogorvosoknak

Dr. Nagy Róbert, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton novemberben továbbképzéseket tartottak fogorvosoknak és fogorvos asszisztenseknek. Munkatársaink a hétvégén is a szebb mosolyért dolgoztak.

Szakmai előadások tartalma
  1. Szóló foghiányok ellátása azonnali terhelés segítségével
  2. Implantátumok azonnali terhelése kiterjedt foghiányok esetén (munkamenet egyszerűsítése a minőség megtartása mellett)
  3. Digitális technológiák alkalmazása implantátumok azonnali terhelése esetén - teljes és részleges foghiányok ellátása
  4. A „one abutment one time” filozófia elmélete és gyakorlati alkalmazása
  5. Implantátumok behelyezése fúró-(jelölő)sablon segítségével fogatlan állcsontmodellbe, döntött implantátum beültetése protetikailag megfelelő szögben.
  6. Azonnali individuális csavaros rögzítésű provizórium készítése (korona illetve híd) azonnali terheléses esetekhez, emergencia profil kialakítása.

Időpont: 2018. November 10.

Helyszín: Front-Dent Kft. előadóterme: 1035 Budapest, Országbíró u. 65.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel