Továbbképzést tartottunk fogorvosoknak

Továbbképzést tartottunk fogorvosoknak

Dr. Nagy Róbert, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton novemberben továbbképzéseket tartottak fogorvosoknak és fogorvos asszisztenseknek. Munkatársaink a hétvégén is a szebb mosolyért dolgoztak.

Szakmai előadások tartalma
  1. Szóló foghiányok ellátása azonnali terhelés segítségével
  2. Implantátumok azonnali terhelése kiterjedt foghiányok esetén (munkamenet egyszerűsítése a minőség megtartása mellett)
  3. Digitális technológiák alkalmazása implantátumok azonnali terhelése esetén - teljes és részleges foghiányok ellátása
  4. A „one abutment one time” filozófia elmélete és gyakorlati alkalmazása
  5. Implantátumok behelyezése fúró-(jelölő)sablon segítségével fogatlan állcsontmodellbe, döntött implantátum beültetése protetikailag megfelelő szögben.
  6. Azonnali individuális csavaros rögzítésű provizórium készítése (korona illetve híd) azonnali terheléses esetekhez, emergencia profil kialakítása.

Időpont: 2018. November 10.

Helyszín: Front-Dent Kft. előadóterme: 1035 Budapest, Országbíró u. 65.


Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel