Világhírű fogászati eszközökkel bővültünk

Fogászati diagnosztika Budapest szívében mostantól még pontosabbá vált. Fogászatunk a Vatech világhírű fogászati technológiai vállalat PaX-i3D Smart Computer Tomográf (CT) eszközével bővítette eszközállományát, ami leegyszerűsíti és egyben pontosabbá teszi a fogászati diagnosztikát és a kezelések pontos elvégzését.

Az új eszköz intelligensen kapcsol össze több diagnosztikai és dokumentációs eljárást, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a fogászati kezeléseket és beavatkozásokat megelőző problémafeltárást és tervezést.

Mit tud a PaX-i3D?

A CT ötvözi a fogászati problémafeltárás több eljárását. 

  • CBCT technológia. A PaX 3 dimenziós, csúcsminőségű fogászati CT felvételeket készít automatikus panoráma rekonstrukcióval, így a páciensről egy eljárással két teljes értékű felvétel készül, felesleges sugárterhelés nélkül.
  • Hagyományos panoráma röntgen felvételeket Full HD minőségben készít, az egyedülálló magic pan funkciónak köszönhetően.
  • Egyedülálló minőségű és részletgazdagságú felvétel a fogszabályozás és állcsontműtétek tervezéséhez akár a teljes fej-nyak régióról (Cephalometric).

Az eszköz nemcsak technológia innovációkat  tartalmaz, hanem a legújabb kutatások során új orvosi eljárásokat is hatékonyan alkalmaz.

  •  Azonos térfogat és sugárterhelés mellett nagyobb területet képez le a fogorvos számára,  amivel a fogászati diagnosztikára, az állcsontok alakjára optimalizált leképezesi forma jelentősen jobbá válik.
  • A Vatech digitális zajszűrőjének fejlesztésével, automatikusan csökkennek a fémek okozta torzulások a képek rekontrukciójakor. Ennek eredményeként minden alkalommal tökéletesebb, tisztább felvételek készülnek.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel