Rólunk mondták pácienseink

Rőlunk mondták pácienseink

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Kézzel írt vélemények

 

Zsuzsanna üzenete

Külföldön dolgozó fogorvos barátnőm ajánlásával kerestem fel Ruszin doktor urat.

A rendelőintézet már az első pillanatban mély benyomást gyakorolt rám. Mind a recepción dolgozók barátságos fogadása, mind az intézmény felszereltsége megerősített benne, hogy jó helyre kerültem.

Ruszin doktor úr és Kedves Mónika professzionalizmusáról csak ablatívuszokban tudok beszélni. A szakmai hozzáértésen túl, szeretném kiemelni kedvességüket, türelmüket, hangulatukat amivel megnyugtató légkört varázsoltak a hosszú beavatkozások alatt.

Számomra fontos volt ez is, hogy folyamatos tájékoztatást kaptam arról, hogy mikor mi és miért történik a beavatkozások során.
Több hónapnyi kezelés eredményeként 5 implantátummal és 14 koronával gazdagodtam.

Furcsa, de jól éreztem magam a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok.

2019.08.27 

Páciensünk kézzel írt véleménye

Páciensünk kézzel írt véleménye

Flamichné Koleszár Beáta szavai

Kollégák, barátok véleménye alapján választottam a Szent Lukács SPA Dentalt. Ruszin doktor korábbi munkáit látva úgy gondoltam, Ő az, aki számomra megfelelő lenne, akiben teljesen megbíznék.

Nagy munka várt ránk, mivel alul-felül hídcserére, a fogaim kezelésére volt szükségem. A valóság minden várakozásomat felül múlta. Ruszin doktor a nagy tapasztalata, precíz munkája mellett rendkívül kedves, figyelmes, nyugodt ember, akire szívesen rábíztam magam.

Gyors időpont egyeztetés és árajánlat készítés után megkezdődött a kezelésem és óramű pontossággal folytatódott.

Az eredménnyel, a Szent Lukács SPA Dental minden dolgozójának munkájával rendkívül elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet.

2020.01.27.

Károly Mátyás üzenete

Eredetileg egy fogpótlással kapcsolatban ajánlatkérés miatt kerestem fel a rendelőt, de annyira sugárzott mindenkiből a szakértelem és a legjobb eredményre való törekvés, hogy végre bele mertem vágni a hosszú évek óta halogatott első két fogam rendbetételébe is.

A lehető legjobb döntést hoztam, mert a végeredmény gyönyörű lett, ráadásul minden kezelés teljesen fájdalommentes volt.

Köszönöm!

Páciensünk kézzel írt véleménye

Pácienseink videóbeszámolói

Videóban mesél páciensünk
Videófelvételen mesélik el pácienseink élményeiket
Mesélnek pácienseink
Videóban mesél páciensünk
Videófelvételen mesélik el pácienseink élményeiket
Mesélnek pácienseink

Heves Márton gondolatai rólunk

 

Többre kíváncsi?

Győzzék meg Önt is pácienseink arról, hogy

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk!

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.

 

És még sokan mások,

akikre büszkék vagyunk! :)

Dr. Pap Ágnes

Évek óta Ruszin Tamás doktor úrhoz járok fogorvoshoz. Végtelenül alapos és lelkiismeretes és a szakszerű ellátás mellett mindig nagyon kedves és empatikus. Maximálisan megbízom benne!

Dr. Pap Ágnes
Páciens
Dr. Szabó Eszter

Dr. Ruszin Tamás maximális szakértelemmel és tudással foglalkozik minden pácienssel. A rettegett bölcsességfog eltávolítást úgy végezte el, hogy észre sem vettem és már készen is volt.

Dr. Szabó Eszter
Páciens
Sváby András

Vérprofik! Higgadt fiatal orvoscsapat, szép rendelő, vadiúj gépek, kedves recepciós.

Sváby András
Műsorvezető, producer, újságíró
Zsuzsanna

Külföldön dolgozó fogorvos barátnőm ajánlásával kerestem fel Ruszin doktor urat. A rendelőintézet már az első pillanatban mély benyomást gyakorolt rám. Mind a recepción dolgozók barátságos fogadása, mind az intézmény felszereltsége megerősített benne, hogy jó helyre kerültem. Ruszin doktor úr és Kedves Mónika professzionalizmusáról csak ablatívuszokban tudok beszélni. A szakmai hozzáértésen túl, szeretném kiemelni kedvességüket, türelmüket, hangulatukat amivel megnyugtató légkört varázsoltak a hosszú beavatkozások alatt. Számomra fontos volt ez is, hogy folyamatos tájékoztatást kaptam arról, hogy mikor mi és miért történik a beavatkozások során. Több hónapnyi kezelés eredményeként 5 implantátummal és 14 koronával gazdagodtam. Furcsa, de jól éreztem magam a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok.

Zsuzsanna
Páciens
dr. Bóna Judit

Néhány évvel ezelőtt enyhe, gyógyszerrel kezelhető fájdalomra panaszkodva fordultam Ruszin doktor úrhoz. Ruszin doktor úr dupla, egy időben elvégzendő foghúzást és implantátum beépítését javasolta. A műtétet kifogástalan szakértelemmel és - meglepetésemre - a legkisebb fájdalom okozása nélkül végezte.

dr. Bóna Judit
Páciens
dr. Harsányi-Molnár Norbert

Ruszin doktor úr már több éve a fogorvosom, maximálisan meg vagyok elégedve a szaktudásával és munkájával. Akár csak fogkő leszedésről, vagy lyukas fog töméséről esetleg implantátum rögzítéséről legyen szó dr. Ruszin Tamás mindig tökéletes munkát végez.

dr. Harsányi-Molnár Norbert
Páciens
Nyáriné S. Edit

2019 szeptemberében kerestem fel a Szent Lukács SPA Dental fogászati centrumban Dr. Ruszin Tamás doktort, akit a fiam ajánlott. Első alkalommal állapotfelmérés történt, melynek eredménye számomra rosszabb volt a vártnál. A felső fogsorom állapotával tisztában voltam, tudtam, hogy implantátumok beültetése is szükséges lesz. Az igazi katasztrófát számomra az alsó fogsorom állapota jelentette. Kiderült, hogy hosszútávon így nem tudnak megmaradni. Korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, megoldásokról már a konzultáció során. Ekkor kezdtem látni a fényt az alagút végén. Ezt követően pár nap múlva írásban megkaptam a kezelési tervet 3 lehetséges megoldásra is. Mindegyik beavatkozás előnyeiről, hátrányairól és árairól is konkrét tájékoztatást kaptam. Megfogott Ruszin doktor nyugalma, pozitív hozzáállása, magabiztossága, szakértelme ezért rászántam magam a szakszerű fogászati ellátás megkezdésére ( ..melyet évek óta halogattam) Tisztában vagyok azzal, hogy ez a projekt számomra kb 1 éves program lesz, de végre sikerült döntenem. Már az leső alkalommal jó benyomást keltett a rendelő állapota, berendezése, a meghitt szép, tiszta környezet, a kellemes halk zene a váróban, rendelőben és a kedves fogadtatás a recepciónál. Mint régi egészségügyi dolgozó áttekintettem a technikai berendezések meglétét , higiéniai állapotát, s ezekkel is elégedett voltam. Jelenleg túl vagyok pár kezelésen és műtéten. Az alsó fogsoromnál egyidőben megtörtént a foghúzás ás az implantátumok beültetése. Utólag bevallom rettentően féltem, de Ruszin nyugalma szinte rám is átragadt és egész jó hangulatban „éltem túl” a műtétet. A beavatkozás tökéletesen sikerült, a 4. nap megkaptam az ideiglenes hidat. Maximálisan elégedett vagyok Ruszin doktor munkájával, a szakdolgozók segítő hozzáállásával, szakértelmükkel és kedvességükkel. Ezek után őszinte szívvel tudom ajánlati ezt a szakmai csapatot mindenkinek aki fogászati ellátásra szorul és elégedetten szeretne távozni.

Nyáriné S. Edit
Páciens
Bomba Máté

Rengeteg helyen megfordultam már a problémámmal, mielőtt ellátogattam volna a Szent Lukács SPA Dental fogorvosi rendelőbe. Amikor először beléptem az ajtón, úgy éreztem befejeződött a keresés… Jól éreztem. Modern környezet, kellemes légkör valamint egy lelkes, dinamikus csapat fogadott engem. Foghiányos vagyok… jobban mondva voltam, ami annyit tesz, hogy nem minden fog jött elő az évek során a számban.  Itt a Spa Dentalnál Dr. Ruszin Tamás szájsebész és implantológus végezte a kezelésem. Munkáját a pontosság, a precizitás és az elhivatottság jellemzi. Mindig minőségi alapanyagokkal dolgozik és sosem ad ki fél munkát a kezei közül. Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer a kezelésembe fektetett rengeteg munkáját.

Bomba Máté
Páciens
Göncző Károly

Korrekt, óramű pontossággal megtervezett és kivitelezett szájsebészeti és fogászati beavatkozás. Az a benyomásom, hogy a jól elvégzett munka, a tökéletességre való törekvés jellemzi a tevékenységét dr. Ruszin Tamás úrnak, nem pedig a jó kereseti lehetőség. Sajnálom, hogy nem sokkal korábban szereztem tudomást tevékenységükről.

Göncző Károly
Páciens
Dévényi Anna

Méghogy boldogságot nem lehet venni..! Hollywoodi mosolyom lett amiért ezúton is hálás köszönet az egész Szent Lukács SPA Dental csapatnak. A fogorvostól való félelmet illető sztereotípiák itt már a küszöböt átlépve szertefoszlanak. Bár lenne plusz egy fogsorom, hogy újra jöhessek.

Dévényi Anna
Páciens
Károly Mátyás

Eredetileg egy fogpótlással kapcsolatban ajánlatkérés miatt kerestem fel a rendelőt, de annyira sugárzott mindenkiből a szakértelem és a legjobb eredményre való törekvés, hogy végre bele mertem vágni a hosszú évek óta halogatott első két fogam rendbetételébe is. A lehető legjobb döntést hoztam, mert a végeredmény gyönyörű lett, ráadásul minden kezelés teljesen fájdalommentes volt. Köszönöm!

Károly Mátyás
Páciens
Dr. Kis Gyöngyi

Hálás köszönetemet szeretném kifejezni a Szent Lukács SPA Dental csapatának, Dr. Ruszin Tamás doktorúrnak és asszisztenciájának! Kiváló, életmentő munkát végeztek a nagy kihívást jelentő számban… Fogadják hálás elismerésemet és köszönetemet!

Dr. Kis Gyöngyi
Páciens
Balog Z. Andrea

Nagyon szépen köszönöm a Ruszin doktor úr szakszerű munkáját és félelmeimet megértő empatikus segítségét. Külön köszönet a doktor úr munkáját segítő hölgyeknek is. Szívből ajánlom azoknak az embereknek a Szent Lukács fogászatot, akik szép mosolyt szeretnének.

Balog Z. Andrea
Páciens
Ujvári Cecília

Már közel 5 éve járok Dr. Ruszin Tamáshoz a Szent Lukács Spa Dental fogászatra. Előtte több fogorvosi rendelőben jártam már konzultáción, vizsgálaton, mivel egyrészt egy régebbi gyökércsúcs rezekcióm kapcsán problémám volt az egyik fogammal, másrészt szerettem volna fogszabályozás kezelésen is részt venni. A korábban felkeresett rendelőkben nem volt lehetőség arra, hogy minden kezelést egy helyben elvégezzünk. Egy ismerősöm ajánlotta dr. Ruszin Tamást, aki már az első alkalommal meggyőzött szakértelmével, hozzáállásával, figyelmességével, továbbá ez volt az első olyan hely, ahol komplexen megoldást tudtak nyújtani a problémáimra.  Korábbi gyerekkoromból származó emlékeim sajnos nem voltak túl jók a fogászati kezelésekről, a Szent Lukács SPA Dental fogorvosai azonban elfeledtették velem félelmeimet. Dr. Ruszin Tamásnál csontpótlás, implantáció, esztétikai fogászati kezeléseken is részt vettem. Dr. Steinhof Péter Márton végezte el a fogszabályozási kezeléseket. Mindketten nagy odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel és rendkívül kedvesen látták el a feladataikat. A kezelések után és minden egyes rutin vizsgálat alkalmával érdeklődtek állapotomról. A rendelő tiszta, barátságos környezetben, családias hangulatban várja az odaérkezőket. Szeretek ide járni, itt mindig egy fiatalos, lendületes, kiváló szakértelemmel rendelkező csapat fogad.

Ujvári Cecília
Páciens
Kiss Gábor

Ifjúkori barátom, dr. Szabó Judit, ajánlására jöttem el a rendelőbe, hogy egy régóta elhúzódó fogpótláshoz kapjak szakértő támogatást. Már az első konzultáción nagyfokú körültekintéssel kezeltek és nagy megelégedettségemre szolgált, hogy minden időközben felmerülő kérdésemre, problémámra azonnal szakszerű és megnyugtató válaszokat kaptam, mindezt halandó számára érthető módon. A kezelési tervemben végül egy teljeskörű fogszabályozást, három implantátum beültetését és öt korona felhelyezését határoztuk el. A hosszú út végére érve, 19 hónap kitartás eredményeképpen ma ismét tökéletes mosollyal fejezhetem ki elégedettségem és köszönetem.  

Kiss Gábor
Páciens
Kolenkás Glória

Én szeretnék még ide járni fogászatra :)

Kolenkás Glória
Páciens
Balázs Erika

Kedves Robi! Súlyos balesetem után hét fogamat vesztettem el. Tíz hónapig jártam rendelőről rendelőre, mire eljutottam hozzátok. A pótlást végző fogorvos kiválaszatása során sokat jelentett számomra az empatikus, barátságos hozzáállásod és a jó technológiai megoldás ajánlata. Innentől kezdve minden a terve, szerint haladt: ma már újra tudok mosolyogni, visszakaptam önmagam. :) Köszönöm, Erika

Balázs Erika
Páciens
Luise

2019 Augusztusában kezdődött el a kezelésem!  Problémám komplexitása néhány általam előzőleg felkeresett fogorvos részére elég nagy kihívást okozott. Dr. Ruszin Tamás véleményem szerint egy kitűnő fogorvos és implantológus! A személyébe fektetett bizalmam egy csodálatos, csillogó mosollyal ajándékozott meg engem. 50 leélt év és szinte végtelenül sok fogorvosi próbálkozás elviselése után - amely 35 évig tartott - sikerült végre egy tartós és kiváló  megoldást találni a számomra. Szívélyes köszönetem a magas minőségben elvégzett munkáért és a nagyon kedves, figyelmes gondoskodásért az egész csapat számára!

Luise
Páciens
Zrínyifalvi Tamás

Ajánlás útján kerültem Ruszin doktorhoz. Hosszú évek óta halogatott fogpótlással kapcsolatban kerestem fel. Ruszin doktor úr precíz munkája, maximális szakmai hozzáértése kiemelkedő. A kezelések alatt türelemmel, kellő odafigyeléssel, kedvességgel teljesen megnyugtató környezetet biztosítottak. Pontos árajánlat és folyamatos tájékoztatás mellett több hónapnyi kezelés után elkészült a mű és maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönöm!

Zrínyifalvi Tamás
Páciens
V. V. Krisztina

Több mint két éve járok rendszeresen a rendelőbe, most ért véget a fogszabályozó kezelésem. Steinhof doktor úr és csapata a legjobb! :) Kedvesek, udvariasak, gyorsak és mindig mosolyognak! De a legfontosabb, hogy azt kaptam amire már húsz éve vártam: egy gyönyörű fogsort ami egyenek! :) Tóth Zsófia Doktornő is nagyon kedves és alapos. Gyönyörűvé varázsolta az egy-két helyen megromlott fogaimat. Ruszin Doktor úr pedig szintén egy húsz éves álmomat váltotta valóra: újra van ott fogam, ahol eddig nem volt! :) Profi munka, kedvességgel párosítva! Nagyon köszönöm az egész csapatnak: V. V. Krisztina

V. V. Krisztina
Páciens
Hadobás Mihályné

... a húgom már több, mint 10 éve Ruszin Doktor Úrhoz jár fogászatra és már nagyon sokféle kezelésben, többek között implantátum beültetésben is részesült és hát ódákat zengett a Doktor Úrról... így kerültem ide egy konzultációra, elég komoly problémával. körülbelül 15-20 éve küzdök fogágybetegséggel, de sajnos nem értem ide korábban, pedig megtehettem volna, de világéletemben rettegtem a fogászattól és magától a gondolattól, hogy esetleg beültetésre kerülne sor. Ez most már sajnálom, hogy nem jöttem előbb, mert valószínűleg kisebb beavatkozás is elég lett volna... ...felül is alul is hidaim voltak és sajnos a nagy rágóim is elkezdtek mozogni. A felvételekből kiderült, hogy minimálisan, másfél, két milliméterre vannak csontban a még megmaradt fogaim és a Doktor Úr szerint, ezek a meglévő fogak támasztották már a hidakat... ...Én egy nagyon aggódós páciens vagyok és nagyon sok kérdésem volt és nagyon féltem a fájdalomtól. A Doktor Úr már csak azt tudta felajánlani, hogy a meglévő fogakat el kellene távolítani, a számban lévő 19 fogat el kell távolítani és felülre és alulra 6-6 implantátumot beültetni. Erre készített a Doktor Úr kezelési tervet. Az egyik lehetőség az volt, hogy az implantátum egy rögzített fogsor - alulra-fölülre -, vagy a fogak eltávolítása után, kivehető fogsor, amit én semmiképpen sem szerettem volna... ...A Doktor Úr elmondása alapján tudtam, hogy éppen mit csinál, de konkrétan fájdalmat tényleg nem éreztem... ...Beavatkozás előtt attól féltem a legjobban, hogy a beültetett implantátumok, vajon feszíteni fognak majd az állkapcsomban, fájdalmat fognak okozni... de ehhez képest tényleg semmi nem volt az egész. Nagyon ürülök, hogy idevezérelt a sors, minden figyelmet, türelmet, kedvességet megkaptam mindenkitől. Örülök, hogy itt lehettem és, hogy ide járok.

Hadobás Mihályné
Páciens
Fried Éva

A fogászati rendelő csodaszép! A fogadtatás rendkívül kedves, udvarias, figyelmes! Engem Dr. Tóth Zsófia kezelt, róla azt kell tudni, hogy rendkívül, gyors, precíz emellett szeretetteljes! Külön szeretném megemlíteni a Doktornő asszisztensét, aki megnyerően kedves szintén!!! Szívből ajánlom ezt a fogászati rendelőt, én egész biztos a gyerekeimet is ide fogom hozni. Köszönöm Dr. Tóth Zsófiának a keze munkáját!!!

Fried Éva
Páciens
Donaberger Tamás

Tisztelt Dr. Ruszin Tamás! Évtizedek óta hordozott fóbiával, félelemmel érkeztem az első megbeszélésünkre. A kellemes légkör, a laikus szemmel is modern felszereltség, az Ön hozzáértése, megnyerő kommunikációja megszabadított a fogorvoslással szembeni gátjaimtól. Addig-addig, hogy az első műtétre már várakozásteljes feszültség volt csupán a jellemző. Ez igy folytatódott kezelésről kezelésre. A pontosnütemezés miatt pontosan tudtam lepésről lépésre mi történik, mi várható. Szinte alkalomról alkalomra váltam magabiztosabbá, mert amit a tükörben láttam lenyűgözött és lenyűgöz most is. Tapasztalataim? Mérhetetlen empátia, hozzáértés-felkészültség. Tulajdonképpen csak a legjobbat tudom elmondani. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ami velem történt az maga a csoda!! A minap fogalmazódott meg bennem, hogy hiányozni fog az ittlét. Köszönöm szépen, hogy újra felhőtlenül mosolyoghatok a gyermekeimre, családomra. Minden jót kívánok, és ha megengedik örömmel ajánlom Önöket.

Donaberger Tamás
Páciens
Gerő Zoltán

A kezelés során nagyon mélyről indultunk és hosszú út várt rám, amit a mai napon sikerült befejezni. Ruszin doktor Úr kezdettől fogva mindenről tájékoztatott, nagyon nagy odafigyeléssel és elhivatottsággal végezte a munkáját. Az asszisztensek is kedves, nagyon segítőkészek voltak. Szuper munkát végeztek. Bármi problémám lesz a jövőben csak IDE jövök. Nagyon köszönök mindent.

Gerő Zoltán
Páciens

Több mint 14 éve dolgozom minőségirányítási területen, így fontosnak tartom, hogy elmondjam, hogy mennyire pozitív és kellemes hangulat/környezet fogad amikor a rendelőbe érkezem. Különös öröm számomra, amikor ilyen profizmussal, minőség- és ügyfélfókusszal találkozom. A virágok a recepciós pultnál és a mindig kedves és mosolygós hölgyek, a fogmosás kellékei, és utóbbi hónapokban a szájvíz, a kellemes zene, a profi szakemberek mind-mind emelik azt a pozitív ügyfélélményt, amit a mai világból hiányolok. Csak gratulálni tudok és kérem folytassák! Külön köszönet Anitának, aki teljesen elfelejteti a páciensekkel, hogy fogászaton van. Köszönöm!

Zimonyi Ildikó
Minőségirányítási és project manager

Összetett fogászati problémám megoldására fogorvosom dr. Nagy Róbert szájsebészt ajánlotta. Személyén túl fontos tényező volt, - hogy vidékről a Széna térre érkezve - a 17-es villamossal jól megközelíthető a fogászat. Már az első benyomások is nagyon pozitívak voltak: pl.: a belépőt kedvesen fogadó recepciós, a modern, tiszta, esztétikus várószoba, a falon elhelyezett fotók, melyekről az intézet dolgozói mosolyognak a várakozókra, ezzel is közelebb hozva az orvost a páciensekhez. A doktor úrral történő első találkozásunk során közvetlensége, nyugalma hamar feloldotta a bennem lévő feszültséget , így a konzultáció során nyíltan, őszintén tudtam beszélni minden problémámról, aggályaimról. A vizsgálat és a CT felvétel alapján vázolta fel a doktor úr a megoldási lehetőségeket, és állapodtunk meg a számomra legmegfelelőbb megoldásban. Átadott egy kezelési-ajánlatot, amiben ütemezve szerepeltek a kezelések, és azok anyagi vonzatai. A műtétek alatt mindig biztonságot jelentett nyugalma, szakszerűsége, magabiztossága, és a vele dolgozó asszisztense. A több hónapos kezelések végén, úgy érzem, rátaláltam arra az orvosra, akiben maximálisan bízhatok, aki keresi és megtalálja betegeinek a legjobb megoldást. Köszönöm!

Szabó Éva
Páciens

Ismerősöm ajánlotta a Szent Lukács SPA Dentalt, és minden várakozásomat hozta, de talán még felül is múlta. Kellemes környezet, barátságos hangulat és mindenekelőtt profi munkavégzés. Dr. Tóth Zsófia egy angyal, bárkinek szívesen ajánlom, pontos, precíz és nagyon kedves. Ezúttal is köszönöm! :)

Mlinkó Katalin
Páciens

Kedves Mónika végezte a professzionális tisztítását a fogaimnak. Profi, kedves, türelmes és gondos munkáját szeretném külön megköszönni.

Szamos Gizella
Páciens

Barátságos, kellemes légkörű fogászat, ahová az ember szorongás nélkül jön. Kedves, figyelmes, rugalmas hozzáállású fogorvosok, asszisztensek és személyzet. Az eddigi konzultációk és beavatkozások során csak jót tapasztaltam szakmai és emberi oldalról is. Összességében a véleményem teljesen pozitív, kellemes „csalódás” volt számomra, a felsoroltak miatt ismerőseimnek is szívesen ajánlom majd.

Szittár Adél
Páciens

Kedves Doktor Úr! Kedves Team! Maximálisan meg vagyok elégedve az Önök által levezetett fájdalommentes implantáció kapcsán. Magas szintű szaktudomány, precíz munka, teljes körű tájékoztatás, empátia, tisztelet a pácienssel szemben, kedvesség, csak néhány azon jelzők közül, melyeket szeretnék kiemelni a Szent Lukács Spa Dental Fogászatot illetően. A személyzet nagyon kedves, a hozzáállás a beteg egyéni személyiségéből fakadó sajátos megnyilvánulásokat megértést és segítőkészséget sugároz. Megnyugtató a határtalan türelem, amivel a kezelés során érthetően elmagyarázzák a következő lépést. Minden félelem eloszlik, amikor a precíz, kompetens hozzáállás tapasztaljuk. Mindez pedig egy meleg, emberi magatartás kíséretében. Gratulálok tiszta szívemből, és örülök, hogy Önöket megtaláltam. Tovább fogom ajánlani a Szent Lukács Spa Dental Fogászatot. Tisztelettel,

Poór István
Páciens

From the initial inquiry, examination and thorough explanation of my treatment plan, I experienced efficiency, kindness and professionalism of the highest degree, all the way from the reception staff, to the fabulous Dr Róbert Nagy and his assistant. My husband and me are impressed by care, expertise and genuine friendliness received from everyone whom we encountered at Szent Lukács SPA Dental. Our experience has been great and we will definitely come back again and would recommend Szent Lukacs SPA Dental to our friends.

Khainovskaya Natallia
Patient

Évekig halogattam a bölcsességfogaim eltávolítását, annyira rettegtem ettől a beavatkozástól! Egy csomó rémtörténetet hallottam beszakadt fogakról és beszakadt arcüregekről. Itt néhány perc alatt abszolút fájdalommentesen sikerült megszabadulnom a két felső bölcsességfogamtól. A hangulat végig vidám volt. Nagyon örülök, hogy rászántam magam. Sokkal korábban kellett volna! Köszönöm szépen!

Jurnyik Ingrid
Páciens

Ajánlásra érkeztem a Szent Lukács SPA Dental-ba Marcihoz, ő végezte a fogszabályozást Pálmával és Rózsával, akik az asszisztensei. Mindketten mindig segítőkészek voltak, és mindent szépen elmagyaráztak, hogy mit, miért kell. A fogszabályozás elkészültekor szükséges volt implantátumot behelyezni, ami előtt csontot is kellett pótolni. Ezt Robi végezte Edinával, aki ugyanúgy kezelt, mint Marciék. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mindig szívesen jövök vissza a párommal, akár kontrollra, akár bármiféle kezelésre. A légkör közvetlen és családias. A recepciós lányok mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Szeretném őket név szerint említeni: Anita, Anikó és nem utolsósorban Tünde. És hogyha valakit kifelejtettem, akkor elnézést. Egyébként, aki velünk nem foglalkozott, ő is nagyon kedves és segítőkész volt. Üdvözlettel:

Kovács-Márok Tamás
Páciens

Fogorvosom ajánlotta dr. Nagy Róbertet. Implantátum beültetése miatt kerestem fel a rendelőt. Az első perctől az utolsóig mérhetetlen türelemmel fordult felém. Minden kérdésemre válaszolt, ha szünetre volt szükségem a kezelés közben megállt, kedvessége határtalan. Ha újra implantátum beültetésre lesz szüksége, csak ide jövök vissza. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Böde Krisztina
Páciens

Bölcsességfog panaszaim jelentkezésekor egy barátom ajánlotta Dr. Nagy Róbertet. Maximálisan elégedett vagyok, Robi jó szakember, nagyon precízen és lelkiismeretesen dolgozik. A kezelések fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Zsédöl Nikolett
Páciens

• inspiráló környezet • mindenből és mindenkiből árad a professzionalizmus • végtelenül szimpatikus szakemberek • precizitás, gondosság, nyugalom • tökéletes minőségű munkavégzés és ellátás • kultúrátlan, korszerűen szervezett működés • csapat hangulat, összhang, harmónia a kollégák között

Perényi Lóránt
Páciens

Nagyon elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással. Közel 200 km-t utazom a kezelésért, de nagyon megéri. Itt még egyetlen szúrást sem éreztem. Már a negyedik beültetésen vagyok túl, plusz egy csontpótlás, s mondhatom, fájdalommentes kezelések voltak. Köszönöm Ruszin Tamás Édesanyjának, hogy meggyőzött a fogbeültetés „jóságáról”! Köszönöm Tamásnak a kezelést.

Fülöp István
Páciens

Még a legkisebb fogászati kezelés előtt is van némi félelme az embernek, ha fogorvoshoz kell fordulnia. Ez az egyik legfőbb oka, hogy sokan túl későn mennek el kezelésre, mert félnek és addig halogatják, még végül muszáj a kezelésre menni. Nos, itt a Szent Lukács SPA Dentalnál már az első találkozásnál csillapították a parámat, kiegyensúlyozott, magabiztos, kedves és pozitív kommunikációval tettek bátorrá. Dr. Nagy Róbert az orvosom, aki minden kezelést nagyon körültekintően kivizsgál és a legmegfelelőbbet alkalmazza. Így menekültem meg egy állkapocsbénulástól, töréstől. Fontosnak tartom, hogy a kezelések során mint páciens úgy ülök le a fogorvosi székbe, hogy tudom a legjobb kezekben vagyok. A rendelőből rosszkedvűen még sosem távoztam. Nagyon elégedett vagyok az asszisztenciával is. Kedvesek, megismernek, köszönnek még akkor is ha nem Náluk vagyok ép kezelésen. Nagyon jó választás volt ez a csapat, remélem sokáig együtt maradnak.

Tusják Attila
Páciens

Implantátum beültetésem volt (2 db). A műtét és az azt követő gyógyulás fájdalom- és problémamentes volt. A műtét alatt teljes nyugalommal és bizalommal ültem / feküdtem a fogorvosi székben. Külön köszönet Dr. Ruszin Tamásnak.

Laczkó Gábor
Páciens

Hálásan köszönöm a türelmet, a gondos, odafigyelő kezeléseket. Kiemelném a mindenre kiterjedő kérdéseket, amikkel a kezelési tervezést, szervezést ilyen precízen meg tudták oldani az elmúlt egy év alatt. A kezelések során a jelentkező fájdalmakat hatékonyan kezelte és pontosan tájékoztatott a mellékhatásokról.

Meng Beáta
Páciens

2019 nyarán kerestem meg a fogászatot, célzottan Dr. ruszin Tamást. Megelőzően sok jót hallottam Róla, amit minden tekintetben alá is támasztott. Egy több mint 10 éves 6 tagú híd cseréje miatt jöttem és hála a szakmai precizitásának, várt időn belül sikerrel zárult. Elképesztően elégedett vagyok, pedig borzasztóan féltem az egész kezeléstől. Így visszagondolva az egész egy jó kis „kaland” volt! :) Köszönettel tartozom Dr. Ruszin Tamásnak akitől elképesztő nyugalmát és magabiztosságát irigylem, valamint az asszisztensének Kedves Mónikának az előkészületekért és a jövőbeli higiéniás kezelésekért. :)

Nyári Csaba
Páciens

Külföldön élő magyar család vagyunk. Ajánlással találtuk a Szent Lukács SPA Dentalt. Kétség sem merül(t) fel bennünk, hogy a legjobb helyen, legjobb kezekben leszünk. És igen, bátran ajánljuk külföldön is. Professzionális mind szakmailag, mind kiszolgálásban. Igényes, kedves, nyugalom árasztó. Külön hála és köszönet dr. Steinhof Péter Márton doktor úrnak. Nagyon köszönjük mindenkinek.

Balázs Edina
Páciens

Ismerős ajánlása alapján jutottam el Nagy Róbert doktor úrhoz. Kedves és megnyugtató személyisége első pillanattól kezdve bizalmat ébresztett bennem, a kezelések során pedig meggyőződhettem komoly szaktudásáról. Olyan beavatkozásokon vagyok túl, aminek korábban a gondolata is komoly félelmet keltett bennem és fantasztikusan jó érzés az, hogy a doktor úr szakértelmének és hozzáállásának, valamint a profi gépparknak hála, nyugalommal és teljes bizalommal űhetek be a fogorvosi székbe. Mindezek után nem volt kérdés, hogy a fogszabályozást is itt helyben végeztetem. Steinhof doktor úr és csapatának pontos és profi munkája nyomán, valamint a korszerű technika használatával a vártnál rövidebb idő alatt kaptam szép, esztétikus fogsort. Jó érzés az, hogy nem félelemmel, szorongva, hanem szinte már szívesen járok a Szent Lukács SPA Dental Rendelőbe, amihez hozzájárul a profi orvosi gárda mellett a szakértő asszisztencia és a recepció kedves fogadtatása is. Nem véletlen ajánlom jó szívvel családtagjaimnak, ismerőseimnek is a rendelőt.

Péterfiné Hankó Krisztina
Páciens

Régóta járok a rendelőbe és mindig kellemes fogadtatásban van részem. Jó környezet, illat fogad, amint belépek a váróba. A pulton elhelyezett virágok elfeledtetik velem a fogászati kezelések félelmeit. Orvosok, asszisztensek, recepciósok, praxis menedzser Külön köszönet.

Radócz Orsolya
Páciens

Előző negatív élményeim után végre megtaláltam azt a fogászatot, ahol tényleg nem fáj semmilyen beavatkozás sem.

Ambrus Dorottya
Páciens

Kedves Zsófia és Zsófi! Önök azok a „mesterek” akik elérték, hogy félelem, aggodalom nélkül járok kezelésre. Jókedvük, empátiájuk első alkalommal már oldották feszültségemet. A nyugtató közeg, szemmel látható hozzáértésük meggyőzött. Bizalommal fordulhatok Önökhöz a jövőben is. Eddigi munkájukat köszönöm, a jövőbelieket ezek a tapasztalatok biztosítják.

Balogh Magdolna
Páciens

Hálásan köszönöm Tóth Zsófia doktornőnek, hogy szaktudásával, profi hozzáállásával és személyes varázsával „gyökeresen” megváltoztatta a fogászati beavatkozásokhoz való viszonyomat. Nagyszerű érzés félelem nélkül kezelésre jönni! Anitának pedig köszönöm, hogy az első perctől kezdve kedvességével oldotta a hangulatomat.

Egressy Melinda
Páciens

A fogorvosomtól tudtam meg a fogpótlás ilyen lehetőségét és tőle hallottam a Dental For You Fogászati Centrumról (Szent Lukács SPA Dental). Alsó rágófogak pótlására került sor. Dr Ruszin Tamás szakértelmével, munkájával közvetlen stílusával teljesen elégedett vagyok. Szívesen ajánlom másoknak is. A személyzet kedves, udvarias. Mindennel elégedett vagyok! T. János

Tóth János
Páciens

Dr. Tóth Zsófia a legjobb fogorvos akivel valaha találkoztam. Egyszer régen egy idős fogorvos azt mondta, hogyha még nem végleges a párválasztás akkor fogorvoshoz menjek feleségül, mert annyira problémásak a fogaim. Jártam jó néhány helyen, de ennyire tökéletes munkával még sehol nem találkoztam. Mindig lelkiismeretes, pontos, a végeredményről soha nem lehet megállapítani, hogy tömött fog-e, annyira szép egységes csillogó a fog. Remélem együtt öregszünk meg, a fogorvos és én! Zsófi asszisztens kolléganő is szuper ügyes, szerintem ők ketten nagyon jó csapat, soha nem éreztem feszültséget, nincs hangos szó köztük, félszavak nélkül is a doktornő keze alatt vannak az eszközök. Nagyon jó kedvvel jövök mindig hozzájuk.

Bendes Edit
Páciens

Köszönöm dr. Nagy Róbertnek a mindig kedves, közvetlen, empatikus hozzáállást. A fogászati kezelések eddig mindig nagy stresszel jártak számomra. Ezt az érzést itt teljesen elfelejtettem. Köszönöm a figyelmet, türelmes és a tanácsokat.

Földesi Ildi
Páciens

A vírus miatti elzártságból üdítő volt ide megérkezni. Kedves fogadtatás, profi fogászati kezelés és a fogkefe ajánlás sem maradt ki.

Papp Zsófia
Páciens

Ruszin Doktor úr szakértelme az első pillanattól érezhető volt. Biztosan tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. A teljes folyamat alatt mindenről kaptam tájékoztatást, partner voltam, nem szimplán páciens. Kedves, precíz szakembert ismertem meg, aki számára munkája a hivatása. Kolléganőikkel – akik nagyon kedvesek és profik – egész csapatot alkotnak ahol azt érzi az ember, hogy problémája és annak megoldása valóban fontos számukra. Hálásan köszönöm! Dr. Ruszin Tamás bemutatkozó oldalát itt tekintheti meg.

Berkes Bálint
Páciens

Szuper fogászati rendelő. Az interneten néztem ki magamnak, minden előzetes ajánlás nélkül. Dr. Nagy Róbertet választottam, egy komoly, többhónapos fogászati kezeléshez. Az elejétől a végéig teljes volt a bizalmam nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A kezelések higgadt, nyugodt légkörben folytak. Amit külön értékeltem, hogy mindig minden lépésre volt elegendő figyelem és idő. A rendelő jó hangulatú, kellemes. Csak ajánlani tudom.

Kása Karolina
Páciens

To tackle my complex dental problem, my dentist recommended Dr. Róbert Nagy oral surgeon. Beyond the recommendation, it was important to me that the clinic is easily accessible by tram 17 coming from the countryside to Széna Square. Even the first impressions were very positive such as the receptionist, the modern, clean and aesthetic waiting room, the photos of the smiling staff placed on the wall which brings the dentist closer to the patients. During our first consultation with the dentist, his directness and calmness quickly made my tension disappear, so I was able to talk openly and honestly about all my problems and concerns. Based on the examination and the CT scan, the dentist outlined the possible solutions and we agreed on the most suitable solution for me. He gave me the treatment plan that included the necessary treatments and their prices. During the surgeries, his and his assistants’ calmness, professionalism and confidence meant safety for me. At the end of several months of treatments, I feel like I have found the dentist I can trust completely, who seeks and finds the best solution for his patients. Thanks!

Éva Szabó
Patient

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.