Szent Lukács SPA Dental munkatársai várják Önt!

Fiatal és lendületes, ugyanakkor sok éves szakorvosi tapasztalatokkal bíró fogorvos specialisták várják megkeresését fogászati problémáinak gyors, hatékony, esztétikus és fájdalommentes kezelése érdekében.

Budapest Fogászat, Forgorvos specialisták

 

 

Budapest fogászat

Miért éri meg Szent Lukács SPA Dental?
Hogyan lehetnek fájdalommentesek a fogászati és szájsebészeti beavatkozások az Ön számára is? Gyermekkori rossz emlékeink még mindig a fájdalommal kötik össze a látogatást egy fogászati rendelőben. A fogászat tudománya azonban jelentős fejlődésen ment át az utóbbi évtizedben, amelynek számtalan pozitív hozadéka lett az Ön számára, amit nálunk megtapasztalhat. Tovább >>.
Miért bízhat meg a rendelőnkben dolgozó fogorvosok szakértelmében? Tovább >>
Miért lesz megnyugtató az Ön számára a fogászati kezelésekhez kapcsolódó garancia? Tovább >>
Miért jelent kényelmet és nyugalmat az Ön számára a Szent Lukács SPA Dental új rendelője? Tovább >>
Mitől lesz biztonságos egy fogászati kezelés az Ön számára? Tovább >>
Miért fontos számunkra, hogy fogászati kezeléseink ára értékarányos és megfizethető legyen? Tovább >>
Rendelőnk megalakulásának története

A kezdetekhez 15 évvel korábbra az egyetemi évekig kell visszatekintenünk, ahol barátságunk kezdődött.

Az iskolai éveket követően sok felé sodort minket az élet, de a kapcsolat sose szakadt meg köztünk, mindig ugyanaz a cél vezérelt bennünket.

A több éves munkatapasztalatot követően, mikor egyazon rendelőben dolgoztunk, úgy gondoltuk, hogy másképp is lehet fogászatot vezetni. Ekkor merült fel bennünk, hogy képzettségünket és tudásunkat összevetve egy saját rendelőt nyitunk a városban. Nem üzleti célok, hanem a szakmaszeretet vezérelt bennünket, ezért is döntöttünk úgy, hogy külső segítség bevonása nélkül, együttes erővel, fogorvosok által vezettet fogászatot alakítunk ki.

Álmunk 2015-ben valósult meg, mikor a belváros szívében hosszas keresgélést követően megtaláltuk a tökéletes helyszínt saját rendelőnk számára. Mondhatjuk, hogy szerelem volt első látásra, hiszen mindhármunk múltjában mindig is nagy szerepet játszott a víz, ezért lelki szemeink előtt azonnal
megelevenedtek a medencékre néző kezelők.

Budapest fogászati rendelője

Olyan helyről álmodtunk, ahová a páciensek nem félelemmel járnak, hanem ismerősként. Nyugodt, családias légkört szerettünk volna teremteni, ahol minőségi és korszerű fogászati ellátást nyújthatunk hazai és külföldi pácienseink részére egyaránt.

Fontosnak tartottuk, hogy ne csak a saját tudásunkat fejlesszük, hanem a jövő orvosai számára is továbbképzési lehetőséget biztosítson fogászatunk azáltal, hogy maximálisan felszerelt rendelőben szakterületi specialistáktól tanulhatják meg a szakma fortélyait.

Úgy érezzük, hogy célunk megvalósult.

Jöjjön el, és tapasztalja meg Ön is, milyen egy fogászati ellátás wellness környezetben!