Gyökérkezelés Budapest központjában

Gyökérkezelések Budapest központjában, a Lukács Fürdő kellemes környezetében. Tudjon meg mindent a legfontosabb fogmegtartó kezeléseinkkel kapcsolatban. A Szent Lukács SPA Dental gyökérkezeléseit érdemes kipróbálnia!

A gyökérkezelés Budapest fogászatainak alapvető kínálata, léteznek azonban különbségek, nemcsak a beavatkozások technológiájában, hanem a problémák megközelítésében is. Megfelelő gyökérkezeléssel megelőzhetjük a fogaink további károsodását, és hosszabb távon biztosíthatjuk a fogak megmaradását. Mi nemcsak a baj megoldásában vagyunk érdekeltek, hanem a baj elkerülésében is.

Egy fogmegtartó gyökérkezelés mögött komoly és felelős döntés áll pácienseink részéről, amit mi tisztelünk, és a legmagasabb szaktudással viszonzunk Önnek.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó szakorvosok szeretnének segítséget nyújtani Önnek a gyulladt fogak okozta kellemetlenségek mihamarabbi megszüntetésében, a fájdalommentes gyökérkezelő eljárások sikeres végrehajtásával.

Fobeültetés Budapesten

Ha szeretne többet megtudni fogmegtartó kezeléseinkről, akkor élhet fogászatunk ingyenes konzultációs lehetőségével, és akár most azonnal is időpontot kérhet munkatársunktól.

(+36) 30 78 00 454

Gyökérkezelés Budapest szívében a Lukács füdőre nézve

A fogainak megtartásának egyik legfontosabb beavatkozása a megfelelő gyökérkezelés. Az alábbiakban ismertetjük Önnek, hogy miért lehet erre a beavatkozásra szükség, mikor javasolt, valamint megismerheti, hogy rendelőnkben ezeket a kezeléseket hogyan végezzük el, milyen garanciákat adunk Önnek, és természetesen, hogy milyen árakkal kell kalkulálnia.

A sikeres gyökérkezelések három fontos feltétele

Felkészült és megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakorvosra van szükség. A magabiztos rutin minden felmerülő problémát képes megfelelően kezelni. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező rutinos szakorvosok állnak az Ön rendelkezésére a gyökérkezelések sikeres elvégzése érdekében.

Megfelelően berendezett és felszerelt rendelőre és kezelőhelyiségre van szükség. Mindez annak érdekében, hogy az összes technikai feltételrendszer adott legyen a gyökérkezelések sikeres elvégzése érdekében. A Szent Lukács SPA Dental rendelője gondosan előkészített a zavartalan gyökérkezelések precíz végrehajtására, több gyakorlott specialista magas minőségi színvonalú munkáját kell, hogy tudja kiszolgálnia, aminek a nyertese egyértelműen Ön.

Magas fokú sterilitási feltételek biztosítása is nélkülözhetetlen, hogy a gyökérkezelési beavatkozások biztonságosak legyenek, és megelőzzük a fertőzések kialakulásának kockázatait. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbb közigazgatási ellenőrzésén kapott kiváló értékelést, amely garantálni képes a sterilitási szabályok és a kapcsolódó biztonsági előírások betartását.

Garancia fogászati kezeléseinkre

Miért kell a gyökérkezelés?

Vannak olyan tünetek, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy az Ön fogászati problémájának tartós megoldásához gyökérkezelésre van szüksége.

Gyökérkezelő beavatkozást megalapozó tünetek:

 • Akár több órán át tartó spontán fogfájás kialakulása, amely aztán olykor magától el is múlik.
 • Fogai érzékennyé válnak hidegre, melegre, az édes vagy savanyú ízekre.
 • Fogai nyomás érzékennyé vállnak rágás közben, amikor a gyulladás már nemcsak a fogbelet érinti, hanem a gyökér körüli részekre is átterjed.
 • Ha olyan mély a szuvasodás a fog felszínén, hogy a gyökércsatorna is befertőződik, és a fogbél begyullad.
 • Ha (egy már régebben készült korona esetében) letörik egy nagyobb darab a fog koronai részből, és így sérül a gyökércsatorna csúcsa.
 • Ha egy fogászati vizsgálat alkalmával kiderül, hogy a fog elhalt.

Továbbra is kérdései vannak? Keressen bátran bennünket és éljen díjmentes konzultációs lehetőségével.

Fogjuk meg a problémát a gyökerénél

A gyökérkezelés pozitív következményei

Az életminősége jelentős mértékű javulásának okai

Egy sikeres gyökérkezelő eljárás segítségével az Ön egészségi állapota és életminősége jelentős mértékben javul:

 • Megszüntethető a fájdalom.
 • Megszüntethető a fogak érzékenysége.
 • Megakadályozható a további fertőzések kialakulása.
 • Megelőzhető a gócbetegségek kialakulása.
 • Visszaállítható a fog esztétikus megjelenése.
 • Visszaállítható a fog korlátozások nélküli rágóképessége.

Javasoljuk tehát, hogy ha Ön felfedezi magán a fenti tünetek egyikét, akkor minél hamarabb forduljon fogszakorvoshoz, hogy megelőzze a komolyabb problémák kialakulását.

Gyökérkezelés szakértő kezekben

Fogainak megmentése érdekében válasszon megbízható specialistákat

A gyökérkezelés tehát egy olyan fogmegtartó kezelés, amely esélyt ad számunkra, hogy ne veszítsük el fogainkat, hanem azok hosszú távon minket szolgáljanak, és visszanyerjék eredeti biológiai funkcióikat.

A gyökérkezelő eljárások azonban nem minden esetben végződnek sikerrel. Komoly szakmai felkészültségre és elhivatottságra van szükség ahhoz, hogy egy ilyen beavatkozás sikeres legyen, és tartós megoldást jelentsen Önnek.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvosok garantálják az Ön biztonságát és alkalmazzák azokat a kíméletes gyökérkezelő eljárásokat, melyek fájdalommentessé teszik a kezelést és megnyugtató végeredménnyel járnak az Ön számára.

Egy térítésmentes konzultáció alkalmával tehát felkészült szakorvosaink válaszolják meg a fájdalommentes gyökérkezeléssel kapcsolatban Önben felmerült kérdéseket.

Kik felelnek a gyökérkezelő beavatkozásokért?

Gyökérkezelés Budapest központjában, nemzetközi és hazai pályafutást maguk mögött tudó fogspecialistákkal.

budapest-fogaszat-altatasban-vegzett-kezeles-03

Gyökérkezelés Budapest centrumában. A Szent Lukács SPA Dental szájsebész szakorvosai Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert. A képen komplex beavatkozás közben látható a két fogspecialista.

Fájdalommentes a gyökérkezelés?

Vége a fájdalmas kezeléseknek, a gyökérkezelések fájdalom nélkül végezhetők!

Dr. Nagy Róbert meséli el, hogy mitől lehet fájdalommentes egy-egy fogászati beavatkozás, így az Ön gyökérkezelése is.

Gyökérkezelés Budapest centrumában, a város egyik legszebb fürdőjének a Lukács Fürdőnek hangulatos környezetében.

Bízza felkészült és komoly nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvosra gyökérkezelésének elvégzését, ha azt szeretné, hogy az eljárás ne legyen fájdalmas az Ön számára, és a végeredmény esztétikus és tartós legyen. Gyökérkezelt fogai pedig pontosan úgy funkcionáljanak, mintha meg sem betegedtek volna.

A Szent Lukács SPA Dental felkészült fogorvosai szeretettel várják Önt egy térítésmentes konzultációra, hogy Ön személyesen is meggyőződhessen felkészültségükről és naprakész fájdalommentes gyökérkezelő eljárásaikról.

térítésmentes konzultációra a (+36) 30 78 00 454 telefonszámon tud időpontot kérni.

A fájdalommentes gyökérkezelés a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében 7 egyszerű lépésből áll:

 1. A legfontosabb a pontos diagnózis: egy térítésmentes konzultáció alkalmával kezelőorvosa megállapítja, hogy a fogászati problémájának optimális megoldásához Önnek gyökérkezelésre van szüksége. Ezt a fizikai vizsgálaton túl a rendelőnkben készülő digitális panoráma röntgenfelvétel alapján teszi meg.
 2. Fájdalomcsökkentő és megelőző terápia: amennyiben azt kezelőorvosa indokoltnak tartja, akkor lehetősége van olyan megelőző terápia alkalmazására, amely még a beavatkozás előtt csökkenti a gyulladás mértékét, így megszünteti a fájdalomérzetet, és egy gyulladásmentes közeget biztosít a gyökérkezelés sikeres elvégzéséhez.
 3. Helyi érzéstelenítéssel a fájdalom és a kellemetlenségek ellen: a gyökérkezelő beavatkozás megkezdése előtt kezelőorvosa minden esetben helyi érzéstelenítéssel teszi fájdalommentessé a teljes beavatkozást az Ön számára.
 4. A problémás területek feltárása és megtisztítása: a szuvas területek eltávolítását követően a gyökércsatornák elérhetővé és tisztíthatóvá vállnak a kezelőorvosa számára. A gyökércsatorna hosszának megállapítására elektromos gyökércsatorna hossz meghatározó mérőműszert alkalmazunk, hiszen a pontos méret alapfeltétele a precíz gyökértömésnek. Ezt követi a gyökércsatornák alapos megtisztítása és fertőtlenítése, melynek segítségével biztonságosan pusztíthatóak el a gyökércsatornában levő kórokozók.
 5. Gyógyszeres regeneráló eljárás: Az alaposan megtisztított és kifertőtlenített gyökércsatornák ezt követően gyógyszeres töméssel kerülnek lezárásra, melynek célja a gyulladás okozta fájdalom csökkentése és a fog regenerálódása.
 6. A gyökércsatorna végleges betömése: A gyógyulási periódust követően egy végleges tömés kerül a gyökércsatornákba, hogy az megakadályozza a kórokozók bejutását, és a jövőbeni fájdalomérzet kialakulását.
 7. A fog eredeti állapotának a visszaállítása: a gyökércsatorna végleges betömését követően a gyökérkezelt fogra egy esztétikus fedőtömés vagy betét kerül, mely a visszaálltja a fog eredeti rágóképességét és a természethez megtévesztésig hasonló külsőt kölcsönöz a gyökérkezelt fognak.

Miért minket válasszon gyökérkezeléshez?

 • Gyökérkezeléseink, azok bonyolultságától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.
 • Mert nemcsak egy sikeres gyökérkezelő beavatkozást biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
 • Mert minden gyökérkezeléshez kapcsolódó beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk Önnek.
 • Mert a gyökérkezeléseinket szakértő fogászati specialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.
 • Mert gyökérkezeléseinkre minden esetben garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
 • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen a gyökérkezelésekre fordítania, amire feltétlenül szükséges.

Fogászat Budapest szívében

Hívjon vagy írjon bátran kérdéseivel kapcsolatba, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Mint mondanak gyökérkezeléseinkről pácienseink?

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

Kosuth Melánia kedves páciensünk meséli el történetét Önnek gyökérkezelő beavatkozásáról.

Törökné Horváth Andrea kedves páciensünk meséli el tapasztalatait Dr. Ruszin Tamás specialista kezeléséről