Ismerje meg fogászatunkat Budapest szívében

Budapest, fogorvos és fogászati rendelőkben a világ legjobb városának tekinthető

Olykor éppen a bőség zavara okoz nehézséget a megfelelő fogorvos és kezelés kiválasztásában.

Segítünk az okos döntés meghozatalában, ám előtte engedje meg, hogy bemutatkozzunk, amihez még a kezdetekhez, 15 évet kell visszamennünk az időben, ahol a fogászati rendelő alapító fogspecialistáinak barátsága kezdődött, az egyetemen.

Az iskolai éveket követően sok felé sodort minket az élet, de a kapcsolat sose szakadt meg köztünk, mindig ugyanaz a cél vezérelt bennünket.

A több éves munkatapasztalatot követően, mikor egyazon rendelőben dolgoztunk, úgy gondoltuk, hogy másképp is lehet fogászatot vezetni. Ekkor merült fel bennünk, hogy képzettségünket és tudásunkat összevetve egy saját rendelőt nyitunk a városban. Nem üzleti célok, hanem a szakmaszeretet vezérelt bennünket, ezért is döntöttünk úgy, hogy külső segítség bevonása nélkül, együttes erővel, fogorvosok által vezettet fogászatot alakítunk ki.

Álmunk 2015-ben valósult meg, mikor a belváros szívében hosszas keresgélést követően megtaláltuk a tökéletes helyszínt saját rendelőnk számára. Mondhatjuk, hogy szerelem volt első látásra, hiszen mindhármunk múltjában mindig is nagy szerepet játszott a víz, ezért lelki szemeink előtt azonnal megelevenedtek a medencékre néző kezelők.

A fogspecialisták ezáltal egy olyan helyről álmodtak, ahová a pácienseik nem félelemmel járnak, hanem ismerősként. Nyugodt, családias légkört szerettek volna teremteni, ahol minőségi és korszerű fogászati ellátást nyújthatnak hazai és külföldi páciensek részére is.

Fogászatunk képekben
Budapest Fogászat SPA környezetben, kiváló munkatársakkal
Budapesti fogászati rendelőnk, kiváló munkatársainkkal
Fogorvos specialisták és szakértők
A fotón a Szent Lukács SPA Dental három alapító fogorvosa látható, Dr. Nagy Róbert, Dr. Steinhof Péter Márton és Dr. Ruszin Tamás
Budapest Fogászat

A jövő fogorvosai is betérnek hozzánk

Fogászatunk Budapest szívében a fogorvosok utánpótlásában is segít. A Szent Lukács SPA Dental alapító fogorvosai fontosnak tartották, hogy ne csak saját tudásukat fejlesszék, hanem a jövő fogorvosai számára is továbbképzési lehetőséget biztosítsanak azáltal, hogy a maximálisan felszerelt rendelőben szakterületi specialistáktól tanulhatják meg a szakma fortélyait.

Mi úgy érezzük, hogy a célok megvalósultak.

Jöjjön el, és tapasztalja meg Ön is ezt az érzést, hogy milyen egy fogászati ellátás wellness környezetben!

Fogorvosok és fogspecialisták

Diplomák és oklevelek

Rendelői tevékenységünk mellett a folyamatosan tanulás és oktatás is a feladatainkat képezi. A fogászati technológiák, valamint más kapcsolósó tudományos ismeretek állandó bővítése nélkülözhetetlen ebben a szakmában. Rendelőnk munkatársainak szakmai aktivitása, szakpublikációi és kapcsolódó tudományos tartalmai a fogászati archívumunkban is megtekinthetik.

Kérdése van? Hívjon minket!

(+36) 30 78 00 454

(+36) 30 78 00 454

Kérdés van?
Hívjon mnket!