Esztétikai fogászat Budapest szívében

Esztétikus fogászati kezeléseket egyre több fogászat vállal Budapesten, de csak kevesen büszkélkedhetnek azzal, hogy a kezdetektől fogva ezt a szemléletet követte a beavatkozások során.

Az esztétikai kezelések a klasszikus fogászati beavatkozásoktól csak egyetlen dologban tér el: a megközelítésében. Itt a cél ugyanis több mint egy probléma orvoslása, kiemelt érdek, hogy a páciens fogazatának helyreállatása a legesztétikusabb formában kell megtörténjen. A hagyományos fogászati kezelésekkel ellentétben tehát nemcsak egy testi egészségügyi problémát kezelünk az esztétikai beavatkozások során, hanem sok esetben közvetetten "lelki" problémákat is.

Az esztétikus fogak jelentősen hatnak az egyéni önértékelésre, növelik a pácienseink önbizalmát, aminek pedig további pozitív hatása lehet a köznapi, társadalmi és társasági életre. Fogászatunk az esztétikai beavatkozások széles mosolyú palettájával rendelkezik. Ajánljuk figyelmükbe a fogak fémmentes restaurációs eljárásainkat (cirkón és kerámia héjak, fémmentes koronák, inlay-ek stb.), szájhigiéniai szolgáltatásunkat, valamint az ehhez kapcsolódó fogfehérítés lehetőségét.

Budapest Esztétikai Fogászat, kezelések, árak

Budapest esztétikai fogászat, wellness környezetben. Mosolyra fel és hívjon bennünket!

(+36) 1 790 3282

 

Esztétikai fogászat Budapesten

Igényes pácienseink gyakran keresik fel rendelőnket azzal a nem titkolt céllal, hogy a mostaninál sokkal szebb fogakat szeretnének. Természetes vágyunk az, hogy ha már fogorvoshoz kell mennünk, és egy fogászati beavatkozásra van szükségünk, akkor a kezelés ne csak a rágóképességünket állítsa helyre, hanem mosolyunkat is megszépítse. A fogorvostudomány fejlődése erre ma már számtalan megoldást kínál számunkra.

A harmonikus megjelenés elképzelhetetlen a szép, egészséges és szabályos fogak nélkül

Fogászati garanciaA Szent Lukács SPA Dental rendelőjében megtaláltuk azt az egyensúlyi állapotot, amelyben a szépség és a kompromisszumok nélküli szakmaiság harmonikusan fér meg egymás mellett.

Számtalan lehetőség vár tehát Önre rendelőnkben, ha szeretné fogainak megjelenését megváltoztatni, és szeretne egy szebb, rendezettebb és fehérebb mosolyt.

Az esztétikai kezelések nagy többségbe szinte minden esetben alkalmazhatók, azonban vannak ez alól is kivételek.

Ezért javasoljuk tehát, hogy látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe esztétikai kezelésekben nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistáinkhoz, hogy közösen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően állítsák össze kezelőorvosával mosolyszépítő kezelési tervét.

Ez a konzultáció nem jelent Önnek költséget, hiszen térítésmentes, de nagyon hasznos lehet arra, hogy megismerje azokat a lehetőségeket, melyekkel fogai még szebbek és ragyogóbbak lehetnek. 


Esztétikai fogászati kezelések Budapesten

Az esztétikai kezelések a fogászati beavatkozások teljes spektrumát érinthetik, így a lehetséges eljárások is szép számban rendelkezésre állnak. Léteznek gyors és hosszabb ideig tartó beavatkozások, és léteznek tartós és kevésbé tartós megoldások, mindezek pedig az árat is meghatározzák.

Porcelánhéjak: gyors és tartó megoldás, amely egy hét alatt új, csillogó fogakat eredményez.

Koronák és hidak: az évtizedek óta jól bevált hagyományos és költségtakarékos módszernek számítanak.

Esztétikus tömések: a szuvas fogak sikeres kezelése esztétikus tömések segítségével

Kerámia betétek:ha nem elég egy esztétikus tömés - esztétikus kerámia betétek biztosíthatják a még élethűbb és tartósabb feltételeket.

Fémmentes fogpótlások:a csúcstechnológiával előállított koronák és hidak

Esztétikai fogászat Budapest centrumában? Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen ide talál. Látogasson el hozzánk!

Esztétikai fogászat Budapest szívében


Csillogó fogak akár egy hét alatt!

Mi a porceánhéj?

Ha egyszer elhatároztuk, hogy meg szeretnénk szépíteni mosolyunkat, akkor gyors és látványos eredményre vágyunk, és ez egy természetes emberi folyamat. A jó hírünk az, hogy ez az igény a fogászati tudomány fejlődését is pozitívan befolyásolja, és ma már a fogászatban is vannak egyértelműen megfigyelhető esztétikai trendek. Ezeknek köszönhetően olyan fogászati megoldások születtek, melyek nagyon rövid idő alatt, akár egyetlen hét leforgása alatt, teljes mértékben képesek megszépíteni az Ön mosolyát.

Ez a megoldás pedig nem más, mint a porcelán héj, aminek a népszerűsége drámai módon megnövekedett az utóbbi 4 évben. Ezen persze nem csodálkozunk, hiszen kiváló tulajdonságai és megfizethető ára mára már szinte mindenki számára elérhetővé teszi ezt a gyors és nagyon látványos mosolyszépítő fogászati megoldást.

A kerámia héj egy olyan kontaktlencse vékonyságú kerámia lapocska, melyet a kisebb formai hibával vagy elszíneződéssel rendelkező fogainak ajak felőli oldalára ragaszt fel kezelőorvosa, és ezzel egy teljesen új külsőt kölcsönzünk fogainak, felruházva azt olyan megjelenéssel, amely irigykedő pillantásokat vonz.

A népszerűség másik oka pedig az, hogy nem kell túlzottan nagy árat fizetni a megszépülésért, mert az eredeti fog anyagából egy minimális réteg eltávolítására van csak szükség a kerámia héjak felragasztásához. A megszépülésért tehát nem kell fájdalommal és kellemetlenséggel fizetni.

 

 

Mindössze 1-2 óra alatt új mosoly? Nálunk lehetséges!
Kompozit direkt héjakkal nincs szükség ideiglenes pótlásra, nem kell napokat várni míg a végleges elkészül!

 

Mikor ideális megoldás a kerámia héj?

Egy hét alatt elkészülő, kíméletes kerámia héjak a következő esetben tekinthető jó választásnak:

 • Ha a fogai szabálytalanok, de nem szeretne egy hosszas fogszabályozó kezelésen részt venni (a kerámia héjakkal a fogak kis mértékű szabálytalansága kezelhető csak, minden egyéb esetben elkerülhetetlenül fogszabályozó kezelésre van szüksége; ezek a kezelések olykor ki is egészítik egymást).

 • Ha beszéd és evés közben látható fogai elszíneződtek és Ön fehérebb fogakat szeretne ezen a területen.

 • Ha már volt fogfehérítése, de az nem hozza meg azt az eredményt, amire vágyott és Ön végleges fehér fogakra vágyik anélkül, hogy újra és újra fogfehérítő kezelésen kellene részt vennie.

 • Ha az első fogai közötti a természetesnél nagyobb rések vannak, amit szeretne egy kíméletes módszerrel eltüntetni.

 • Ha a fogai nem megfelelő helyre nőttek és ez zavaró esztétikai problémát okoz Önnek.

A kerámia héjak egy kiváló megoldást jelentenek, ha szeretné rövid idő alatt megszépíteni mosolyát. Ez a megoldás azonban nem minden esetben alkalmazható. Jöjjön el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra esztétikai specialistáinkhoz, hogy személyre szabott információt kapjon a kerámia héjakban rejlő mosolyszépítő lehetőségekről.

A frontfogak kopása, szuvasodása, elszíneződése illetve azokat ért kisebb traumák leplezésére kifejezetten alkalmas ez a héjtípus, melyet a fog szakszerű előkészítését követően a fogorvos készít el a rendelőben.


Cirkon, fémmentes fogpótlások, koronák és hidak

Mi az a korona, miből áll, miért lehet rá szükség?

Egy korona két részből áll, a korona vázából, amely készülhet fémből vagy fémmentes cirkonból, valamint a korona leplezéséből, amely minden esetben az Ön meglévő fogainak színéhez igazodó porcelánból készül.

Ahhoz, hogy az Ön fogpótlása a megtévesztésig élethű legyen és tökéletesen kiszolgálja az Ön funkcionális és esztétikai igényeit, két feltételnek kell teljesülnie:

 1. A fogpótlás vázának esztétikus és fényáteresztő anyagból kell készülnie.

 2. Nagyon pontos kell hogy legyen a fogpótlás széli záródása, hogy megakadályozzuk a bakteriális fertőzések veszélyét.

A hagyományos fém vázra épülő koronák és hidak fényáteresztő képességgel nem rendelkeznek, éppen ezért színűk tompább, fémesebb.

A Szent Lukács SPA Dental pácienseinek szépérzéke azonban megköveteli azt, hogy a legmagasabb esztétikai elvárásokkal hozzánk érkező páciensek igényeit is maximálisan ki tudjuk elégíteni. Erre nyújtanak kiváló lehetőséget számunkra a fémmentes cirkon vázra épülő koronák vagy hidak. Ezek pozitív tulajdonságai maximálisan kompenzálják azt, hogy ez a megoldás kicsivel költségesebb, mint a hagyományos fémkerámia fogpótlások elkészítése:

 • Korszerű CAD/CAM technológiával készülnek, ami annyit jelent, hogy a korona cirkon vázát számítógépes rendszerrel tervezik meg és annak kivitelezését is számítógép által vezérelt berendezések végzik.

 • Modern előállítási technológiájának köszönhetően ezred milliméter pontosságú a váz, így az élek záródása is tökéletes lesz.

 • A cirkon anyag áttetsző jellegének köszönhetően a fogpótlás a természetes fogakhoz hasonlóan átereszti a fényt, így az természethű és esztétikus lesz.

 • Fémmentes anyaguknak köszönhetően a cirkon fogpótlások biokompatibilisek, így nem okoznak allergiás reakciót. fémallergiában szenvedőknek sem.

 • A cirkonból készült fogpótlások tartósak és hosszú élettartamúak.

 • A vázak olyan erősek, hogy cirkonból hidak és akár körhidak is készíthetőek.

Mikor ideális egy fémmentes fogpótlás?

 • Letört fogak esetében

 • Jelentős mértékben elszíneződött frontfogak esetében

 • Nagy felületen tömött frontfogak esetében

 • Hiányzó fogak pótlása esetén

 • Régi, korszerűtlen, rosszul záró koronák és hidak lecserélése esetén

 • Implantációs fogpótlások esetében

Fémmentes fogpótlások Budapest szívében

Professzionális fémmentes koronák a Szent Lukács SPA Dentálban

Ha Önnek nemcsak a fogak funkcionális helyreállítása az egyetlen célja, hanem szeretne egy megtévesztésig élethű koronát vagy hidat esztétikus mosolya miatt, akkor mindenképpen látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe egy térítésmentes konzultációra, hogy részletesen tájékoztathassuk Önt a fémmentes cirkon fogpótlások Önre váró előnyeiről.


Esztétikus tömések és kerámia betétek

Nem minden tömés esztétikus?
Miért, van amelyik csúnya?

Az esztétikus tömés tulajdonképpen egy olyan gyűjtőfogalom, amely azokat a kezeléseket foglalja magában melyek korszerű kompozit anyagból készülnek. Azért hívják ezeket esztétikus kezeléseknek, mert külső megjelenésükben olyan harmonikusan illeszkednek bele meglévő fogaiba, hogy az egy külső szemlélő szemeivel észre sem vehetőek.

Esztétikus tömésre milyen esetekben lehet szükség?

 • Ha fogainak szuvasodása miatt a beteg terület eltávolítására és helyére tömés készítésére van szükség.

 • Ha fogai oly mértékben koptak el a túlzott terhelésnek köszönhetően, hogy az csökkenti rágóképességét és esztétikai problémát is okoz.

 • Ha fogából letörött egy darab, amelynek pótlására van szükség.

 • Ha régi, korszerűtlen amalgám tömését szeretné egy korszerű esztétikus tömésre cserélni.

 • Ha fogai között túl nagy a rés és azt egy esztétikus töméssel helyre lehet állítani.

Mi az előnye egy esztétikus tömésnek?

 • Megjelenésében pontosan olyan mint az Ön természetes fogai, így a tömés tökéletesen élethű lesz.

 • A tömés elkészültét követően (az érzéstelenítő hatásának elmúltával) azonnal korlátozások nélkül ehet és ihat, terhelheti új töméseit.

 • Az esztétikus tömés nem tartalmaz higanyt és más fémeket, éppen ezért a szervezet számára nem toxikus, szervezetbarát.

 • Elkészítéséhez csak minimális foganyag eltávolítása szükséges, ami általában csak a szuvas területekre korlátozódik.

 • Tartós megoldást jelent a szuvas fogak kezelésére.

Amennyiben a szuvas terület akkora méretű, hogy egy esztétikus tömés már nem nyújtana tartós és biztonságos megoldást, akkor készülnek az úgynevezett betétek inlay, onlay), melyeket fogtechnikai laboratórium készít el.

Fogaink épségének megőrzésében az esztétikus töméseknek kitüntettet szerepe van, így Önnek is érdemes egy térítésmentes konzultáció keretében megvizsgáltatni fogainak épségét és szuvasodás esetén élni az esztétikus tömések által nyújtotta lehetőségekkel.

Amikor már nem elég az esztétikus tömés:
kerámia betétek

A kerámia betét nem más, mint egy nagy méretű tömés, amelyre Önnek akkor lehet szüksége, ha a szuvasodás a foganyag nagy területét tette tönkre, melyet el kell távolítani és töméssel helyettesíteni. Az esztétikus tömések erre kiváló lehetőséget biztosítanak, de csak egy bizonyos méret alatt, mert ha túl nagy a tömés, akkor az már nem biztonságos.

Nagyméretű foghiány tartós kezelése esztétikusan?

 • A gondos fogszín kiválasztásnak köszönhetően észrevehetetlen módon simul bele a meglévő fogai közé.

 • A kezelőorvosa által készített lenyomat alapján professzionális fogtechnikai laboratóriumban készítik el nagy precizitású technológiával.

 • Tökéletesen pótolja a hiányzó fogszövetet.

 • Anatómiailag helyesen állítja helyre a fog formáját és az felismerhetetlenül belesimul a természetes fogak látványába. 

 • Visszaadja a fog eredeti rágóképességét és funkcióit, aminek több további előnyös következménye is lehet.

Tekintsen meg itt egy rutin beavatkozást!

Kerámia betét mely estekben lehetnek szükségesek?

 • Ha a fogszuvasodás a fogfelszín két vagy több részére kiterjedt.
 • Ha a régi töméseltávolításra kerülő és a szuvasodás érinti a szomszédos fog felszínét.
 • Ha Önnek régi, korszerűtlen, és nagy kiterjedésű amalgám tömése volt, melyet szeretne egy korszerű megoldással helyettesíteni.
 • Ha fogai csücskeinek pótlására van szükség.
 • Ha rágófogai elszíneződtek.
 • Ha a fog struktúrája eredendően hibás volt, és ezen szeretne változtatni.
 • Ha fogai alakilag nem megfelelőek.
 • Ha fogainak rágófunkciója nem kielégítő.

A kerámia betétek tehát kiváló megoldást nyújtanak akkor, ha egy esztétikus tömés már nem elegendő, de a foganyag megkímélése érdekében a szuvasodás még nem érte el azt a szintet, amikor koronára lenne szükség.

Érdemes tehát rendszeres időközönként megvizsgáltatni fogait, hogy azok szuvasodása nem ért-e el egy kritikus szintet, amikor már mindenképpen beavatkozásra van szükség.


Érvek az esztétikai fogászati beavatkozásaink mellett

 • Mert esztétikai kezeléseink, azok komplexitásától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.
 • Mert Önnek nemcsak egy sikeres esztétikai kezelést biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
 • Mert valamennyi esztétikai beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.
 • Mert az esztétikai kezeléseket szakértő specialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.
 • Mert minden esztétikai beavatkozásra garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
 • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen fogászati kezelésekre fordítania, amire feltétlenül szüksége van.
Esztétikai fogászat Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!

Fogfehérítéshez kapcsolódó beavatkozások ára

Fogfehérítő beavatkozás (Tudjon meg többet erről)Ár
Rendelői fogfehérítés (120 perces)95 500 Ft
Fogfehérítő sín otthoni fogfehérítéshez (állcsontonként)22 500 Ft
Fogfehérítő anyag otthoni fogfehérítéshez – Opalescence – fecskendőben11 000 Ft
Fogfehérítés gyökérkezelt fogra (alkalmanként)13 500 Ft

Esztétikus fogpótlások ára

Esztétikus fogpótlásÁr
Belle Glass kompozit inlay vagy onlay69 500 Ft
Préskerámia inlay, onlay vagy overlay88 500 Ft
Fémkerámia korona vagy egy hídtag65 500 Ft​
Belle Glass kompozit korona vagy egy hídtag58 500 Ft
Préskerámia korona vagy egy hídtag (Példa)96 500 Ft
Cirkónium-oxid vázas kerámia korona vagy egy hídtag89 500 Ft
Aranykerámia korona vagy egy hídtag65 500 Ft
Ideiglenes rendelői korona – azonnali elkészítéssel11 500 Ft
Hosszú távú ideiglenes korona - fogtechnikai laboratóriumban készülő24 500 Ft
Fémmel megerősített hosszú távú ideiglenes korona - fogtechnikai laboratóriumban készülő28 500 Ft

Fogtömés és egyéb kapcsolódó esztétikai kezelések ára

Esztétikus fogtömés és egyéb esztétikai beavatkozásÁr
Porcelán héj96 500 Ft
Direkt kompozit héj (Példa)43 000 Ft
Fémkerámia Maryland híd75 000 Ft
Kompozit Maryland híd75 000 Ft
Minimálinvazív tömés18 000 Ft
Esztétikus fogtömés (1 felszín)23 500 Ft
Esztétikus fogtömés (2 felszín)29 500 Ft
Esztétikus fogtömés (3 felszín)33 500 Ft

Fogkőeltávolítás és szájhigiéniai kezeléseink ára

Fogkőeltávolítás és szájhigiéniai kezelésÁr
Szájhigiéniai tanácsadás7 000 Ft
Komplex, teljes szájhigiéniai kezelés tanácsadással21 000 Ft

Esztétikai fogászat Budapest központjában

Esztétikus és egészséges mosoly otthona a Lukács Fürdő mellett!

Esztétikai eljárásainkkal kapcsolatban további érdekességeket itt olvashat:

Fogpótlás implantátummal esztétikusan

Fogpótlás implantátummal esztétikusan

Fogpótlás Budapest szívben, implantátumokkal. Mi kerül az implantátumra és az miért lesz olyan természetes, mint a saját fogai? Ismerje meg fogászati implantációs módszereinket!