Dr. Steinhof Péter Márton

Dr. Steinhof Péter Márton, Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Steinhof Péter Márton adatlapja

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Fogszabályozó szakorvos szakértő

A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó szakorvosa, a magabiztosságot nyújtó szabályos és egészséges mosoly szakértője.

Munkáját a precizitás és maximalizmus jellemzi. A legfontosabb számára, hogy Ön teljes, mindenre kiterjedő képet kapjon a leendő fogszabályozó kezelésével kapcsolatban.

Ennek során az elsajátított kezelési technikáknak köszönhetően több kezelési alternatívát vázol fel, ezzel is elősegítve az Ön megalapozott választását. A kezelések során fontos számára, hogy a székben töltött idő fájdalommentes és rövid legyen a megfelelő hatékonyság mellett.

Szakterülete a fogszabályozás és állkapocs ízületi problémák kezelése. A fogszabályozáson belül számos kezelési technikát ismer és alkalmaz, figyelembe véve az archarmónián alapuló kezeléstervezést, és az állkapocs ízület védelmét.

Nemzetközi és hazai továbbképző kurzusok és kongresszusok rendszeres látogatója. 2012-től hazai előadóként a passzív önzáró készülék rendszerről, felhasználási lehetőségeiről oktat fogszabályozó szakorvosokat.

Szakmai aktivitás, publikációk megtekintése.

Mit mondanak Dr. Steinhof Péter Márton páciensei?

Értékelés

Vérprofik! Higgadt fiatal orvoscsapat, szép rendelő, vadiúj gépek, kedves recepciós.

Sváby András
Műsorvezető, producer, újságíró

Értékelés

Kedves Doktor Úr! Kedves Team! Maximálisan meg vagyok elégedve az Önök által levezetett fájdalommentes implantáció kapcsán. Magas szintű szaktudomány, precíz munka, teljes körű tájékoztatás, empátia...

Poór István
Páciens

Értékelés

Ajánlásra érkeztem a Szent Lukács SPA Dental-ba Marcihoz, ő végezte a fogszabályozást Pálmával és Rózsával, akik az asszisztensei. Mindketten mindig segítőkészek voltak, és mindent szépen...

Kovács-Márok Tamás
Páciens

Értékelés

Külföldön élő magyar család vagyunk. Ajánlással találtuk a Szent Lukács SPA Dentalt. Kétség sem merül(t) fel bennünk, hogy a legjobb helyen, legjobb kezekben leszünk. És igen, bátran ajánljuk...

Balázs Edina
Páciens

Értékelés

Ifjúkori barátom, dr. Szabó Judit, ajánlására jöttem el a rendelőbe, hogy egy régóta elhúzódó fogpótláshoz kapjak szakértő támogatást. Már az első konzultáción nagyfokú körültekintéssel kezeltek és...

Kiss Gábor
Páciens

Értékelés

Több mint két éve járok rendszeresen a rendelőbe, most ért véget a fogszabályozó kezelésem. Steinhof doktor úr és csapata a legjobb! :) Kedvesek, udvariasak, gyorsak és mindig mosolyognak! De a...

V. V. Krisztina
Páciens

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk, pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.

Dr. Steinhof Péter Márton pácienseinek átalakulása

Luca mosolya most és egykor

Dr. Steinhof Péter Márton mosolyszépitő fogszabályozása. Szép mosolyra vágyik Ön is? Tegye azt, amit Luca! Keressen meg bennünket, éljen ingyenes konzultációs lehetőségével és bízza magát szakértőre!

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Steinhof Péter Márton.

Fogszabályozás Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Vivien szűk fogívének változása

Szép mosolyra vágyik Ön is? Tegye azt, amit Vivien! Keressen meg bennünket, éljen ingyenes konzultációs lehetőségével és bízza magát szakértőre!

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Steinhof Péter Márton.

Fogszabályozás Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Harapás eltérés fogszabályozással

Dr. Steinhof Péter Márton mosolyszépítő kezelése Eleken, a Szent Lukács SPA Dental páciensén. Szép mosolyra vágyik Ön is, csinálja azt mint Elek!

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Steinhof Péter Márton.

Fogszabályozás Budapest szívében

A mosolyszépülés története