Nobel Biocare Budapest fogimplantáció

Fogbeültetés a legmodernebb technológiával Budapesten

Tudjon meg mindet Nobel Biocare fogimplantációs eljárásainkkal kapcsolatban.

Próbálja ki a kényelmes, fájdalommentes implantációs lehetőségeinket!

Az implantációs kezelés, sebészeti eljárásnak minősül, amelyhez nélkülözhetetlen egy jó fogorvos előzetes felmérése, hogy Önnek a legjobb kezelési tervet dolgozza ki. Budapest számtalan kiváló fogorvosnak ad otthont, azonban léteznek különbségek az alkalmazott technológia, egyes módszerek terén. A Szent Lukács SPA Dental egy olyan módszer mellett tört pálcát, amely bizonyított. Ismerkedjen meg a Nobel Biocare fogimplantációs eljárásunkkal.

Fogbeültetés a legmodernebb technológiával, SPA környezetben

Fogainkat fogszuvasodás, különböző fogágybetegségek, vagy legrosszabb esetben egy baleset miatt veszíthetjük el. A fog vagy fogak hiánya nemcsak esztétikai és az ehhez kapcsolódó szociális, valamint pszichés kockázatokat hordoz magában, hanem további egészségügyi rizikókat is felsorakoztat. Egy hiányzó fog felbontja fogazat egyensúlyát, aminek állkapocs-ízületi és a mindezzel járó egyéb következményei (fejfájás, alvászavarok stb.) lehetnek. A fog vagy fogak pótlása tehát fontos dolog és szívből örülünk, hogy e sorok olvasásával részben ezt már Ön is elismeri.

Ha inkább személyesen beszélgetne el egy szakértő kollégával Nobel Biocare fogbeültetésről, akkor javasoljuk Önnek a fogászatunk ingyenes konzultációs lehetőségét, akár most azonnal is időpontot kérhet munkatársunktól.

(+36) 30 78 00 454

Professzionális Implantáció Budapest szívében

Az elvesztett fogak pótlására jelenleg a Nobel Biocare biztosítja a legmodernebb és leghatékonyabb technológiai lehetőségeket. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit szavatolhatnak a Nobel implantátumok.

Nobel Biocare

Mi kell a sikeres fogbeültetéshez?

Megfelelő tapasztalattal rendelkező implantológus szakértőre van szüksége. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező rutinos fogorvosok is az Ön rendelkezésére állnak implantációs beavatkozásainak sikeres elvégzése érdekében.

Kiválóan berendezett és felszerelt rendelőre van szüksége. Mindez annak érdekében, hogy az összes technikai feltételrendszer adott legyen az implantáció sikeres elvégzése érdekében. A Szent Lukács SPA Dental rendelője gondosan előkészített a zavartalan fogpótlások és implantációs beavatkozások precíz végrehajtására.

Biztonságos rendelőre van szüksége. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbb közigazgatási ellenőrzésén kapott kiváló értékelést, amely garantálni képes az egészségügyi szabályok és a kapcsolódó biztonsági előírások betartását.

Minőséget szavatoló technológia. Rendelőnkben alkalmazott fogászati technológia terén a legújabb elvárásoknak teszünk eleget, az implatológiai eljárásaink esetében pedig az egyik lemodernebb, és a legmagasabb minőséget biztosítani képes fogászati márka mellett foglaltunk állást, választásunk a Nobel Biocare termékekre esett.


Implantáció a hiányzó fogak pótlására,
Nobel Biocare tartós, esztétikus és megfizethető megoldás

Kérdezzen bátran minket akár személyesen, ugyanakkor segítünk itt is válaszolni a kérdéseire

Sokszor nehéz jó döntést hozni abban a kérdésben, hogy hiányzó fogait milyen megoldással pótoltassa, sok kérdés kavaroghat és merülhet fel Önben:

 • Mi a jobb: az implantátum beültetés vagy a klasszikus fogászati híd is tökéletesen megfelel nekem?

 • Ki végezze a fogbeültetést? Hogyan tudjak helyes döntést hozni ebben a kérdésben? Ki érdemli meg a bizalmamat?

 • Melyik rendelőt válasszam, ahol korrekt tájékoztatást és árakat kapok?

 • Milyen implantátum családot válasszak a ma elérhető több, mint 30 típus közül?

 • Mikor végeztessem el a fogbeültetést?

 • Mennyibe fog ez az egész nekem kerülni?

 • Mi a helyzet a garanciával? Hány évre szól?

Ezekben a kérdésekben Önnek nagyon nehéz egyedül bölcs döntést hoznia, hiszen rengeteg információra van szüksége, amit különböző internetes és egyéb forrásokból kellene összeszednie. Ez azonban sokszor fárasztó és félrevezető is lehet.

Mi, a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében a közvetlen emberi kapcsolatokban hiszünk, és legjobb tudásunkkal szeretnénk Önt segíteni és információval támogatni ebben a nehéz döntésében.

Azt javasoljuk tehát, hogy szánjon erre a fontos kérdésre fél órát az életéből és jöjjön el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe, ahol két felkészült, nemzetközi gyakorlattal rendelkező rutinos szakorvos várja Önt, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert.

Ez a konzultáció nem jár költséggel az Ön számára (ez alól csak az lehet a kivétel, ha Önnek a pontos diagnózis érdekében egy röntgenfelvételre van szüksége). És persze semmilyen elkötelezettséggel sem jár.

A haszna azonban jelentős lehet, mert azon túlmenően, hogy első kézből, szakértőtől kaphat választ minden Önben felmerülő kérdésre, még abból is profitálhat, hogy személyesen megismeri szakorvosainkat, és el tudja dönteni azt, hogy szimpatikusak-e az Ön számára. Nem beszélve arról, hogy benyomásokat gyűjthet rendelőnkről és annak felszereltségéről.

Nobel Biocare Fogimplantáció Budapest szívében

Fogbeültetés Budapest központjában, felkészült fogspecialistákkal, nyugodt és kényelmes környezetben


Fogbeültetésre mikor lehet szükségem?

Implantáció, ha egy foga hiányzik

Az implantáció leggyakoribb formája az, amikor egy hiányzó fogat kell pótolni. Fontos lépés, hiszen már egyetlen fog elvesztése is megváltoztatja a rágószerv funkcióit. Egyetlen fog hiánya is megváltoztatja a megmaradt fogakra jutó terhelés mértékét, ami aránytalan terhelésnek tehet ki egy-egy fogat. Ha az elvesztett fog szomszédságában ép fogak vannak, a legjobb választás a probléma megoldására a fogbeültetés.

Fogpótló implantátum Budapest szívében

Fogimplantátum modellje: a csavarral ellátott mesterséges fog a képen látható módon kerül az állkapocscsontba.
Implantáció, ha több foga hiányzik

Ha egy fogíven belül több fog is etávolításra került, a maradandó fogak pedig alkalmatlanok hagyományos híd készítésére, akkor több mesterséges foggyökér behelyezésével úgynevezett „implantátumokon rögzített hídpótlás” készül. Ilyenkor nem feltétlenül szükséges minden egyes kihúzott fog helyére egy-egy implantátumot beültetni. Három vagy négy foghiány esetén is elegendő lehet két darab implantátum, melyekre végül három-, vagy négytagú híd készül a fogtechnikai laboratórium által. Hasonló megoldás áll rendelkezésre a sor végén lévő utolsó fog hiányza esetében is.

Nobel Biocare implantátum több fog esetén

Fogimplantátum modellje: a csavarral ellátott mesterséges foggyökerek a képen látható módon kerül az állkapocscsontba. Erre kerülhet fel egyszerre több fog is.

Implantáció, ha minden foga hiányzik

A fogászati implantátumok lehetőséget teremtenek Önnek arra, hogy teljes fogatlanság esetében se kelljen elviselnie a kivehető műfogsorok kényelmetlenségét.

Mesterséges foggyökerek beültetésével (természetesen ebben az esetben sem kell minden egyes hiányzó fog esetében egy-egy implantátumot beültetni, mert a felső állkapocs esetében elegendő 8 implantátum beültetése, az alsó esetében pedig szintén 8) készíthetünk Önnek egy olyan professzionális, fixen rögzített fogsort, amely nemcsak külső, esztétikus megjelenésében, de rágószervi funkcióiban is szinte teljes értékű módon pótolja hiányzó fogait.

Legyen az egy fog hiánya vagy a teljes fogatlanság állapota, az implantációs megoldások segítségével Ön is visszanyerheti fiatalkori rágóképességét, és újra esztétikus lesz a mosolya is.

Fogpótlás Budapest központjában, felkészült implantológus fogspecialistákkal, nyugodt és kényelmes környezetben. A videóban Dr. Nagy Róbert meséli el a fogpótlás komplexebb formáját, ami nem is annyira komplex, mint amennyire annak tűnhet.

Implantáció, ha rögzíteni szeretné protézisét

A teljes vagy részleges kivehető fogsor sokszor okoz kellemetlen pillanatokat viselőjének. Ez elsősorban abból adódik, hogy a fogsor számára fix rögzítési pont nem marad a szájban, ezért beszédkor vagy étkezéskor elmozdul (persze mindig a legrosszabb pillanatban).

Nobel Biocare teljes fogsor cseréje

Fogimplantátum modellje: a csavarral ellátott mesterséges foggyükerekre erősített élethű, műfogsor.

A fogászati implantátumok ezekre az esetekre nyújtanak megoldást, hiszen kapaszkodót biztosítanak a műfogsornak, így az stabillá válik evéskor és beszédkor is.

Fogbeültetését szakértő kezekre bízná?

Hiányzó fogak pótlására megbízható specialistákat válasszon! Mi az alábbi veszélyeket hárítjuk el:
 • Veszély a szomszédos és a szemközti fogakra: a hiányzó fogakkal szomszédos és azzal szemben lévő, egyébként egészséges fogak veszélybe kerülnek, mivel azok az aránytalan rágás közbeni terhelés miatt elvándorolhatnak a helyükről.

 • Veszély az állkapocsízületekre: ha az(ok) állkapocs ízületeink állandó és aránytalan többletterhelésnek vannak kitéve, akkor azok elfáradhatnak és fájdalmat okozhatnak.

 • Veszély a csontokra: a fogak tartós hiánya miatt jelentős csontvesztés alakulhat ki a hiányzó fogak helyén, ami a későbbiekben megakadályozhatja azt, hogy a hiányt fogbeültetéssel lehessen pótolni vagy költséges csontpótló beavatkozás válik szükségessé.

Ezek a kockázati tényezők elkerülhetőek fogpótló beavatkozásainkkal. A titok az időben rejlik. Ön minél hamarabb gondoskodik hiányzó fogainak pótlásáról, akár implantátumok segítségével, annál nagyobb az esélye annak, hogy elkerüli a hosszú távú egészségügyi kockázatokat.

Az egészségtudatos és előrelátó gondolkodásnak itt komoly jelentősége van és nemcsak azért, mert jelentős összeget takaríthat meg a jövőbeni egészségügyi kezelések elkerülésével, hanem azért is, mert sokat tehet saját egészségének megőrzéséért.

Vezető implantológusok a rendelőnkben

Szájsebészet Budapest, professzionális fogászati beavatkozások

Fogpótlás Budapest centrumában. Ha bizonytalan abban a kérdésben, hogy ezek az egészségügyi kockázatok Önre nézve is veszélyt jelentenek-e, akkor javasoljuk, hogy látogasson el egy implantációs konzultációra a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe, és beszélje meg ezt a fontos kérdést Dr. Ruszin Tamás vagy Dr. Nagy Róbert fogbeültetés specialistával, hogy megnyugtató és szakszerű választ kapjon kérdéseire.​


A fogászati implantáció tényleg fájdalommentes?

Vége a fájdalmas kezeléseknek, a Nobel Biocare implantációs beavatkozások is fájdalom nélkül végezhetők!

Dr. Nagy Róbert meséli el, hogy mitől lehet fájdalommentes egy-egy fogászati beavatkozás, így az Ön gyökérkezelése is.

Fogpótlás Budapest centrumában, a város egyik legszebb fürdőjének a Lukács Fürdőnek hangulatos környezetében.

3D-s fogászati technológiákat alkalmazunk a szebb fogak pótlása érdekében.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó két dentoalveoláris szájsebész szakorvos számára a fogbeültetéshez kapcsolódó beavatkozások során az Ön biztonsága az egyik legfontosabb kérdés, és mi akkor vagyunk nyugodtak, ha olyan implantációs családot tudunk az Ön figyelmébe ajánlani, amely garantálja ezt a biztonságot.

„Implantációs műtét”, „fogbeültetés”, csak fájdalmasan hangzanak, valójában nem fáj

Olyan komolyan hangzik az, hogy „implantációs műtét” meg „fogbeültetés”, és ezek valóban komoly fogászati beavatkozásoknak minősülnek, a fogászati tudomány csúcsát képviselik. Sokan gondolják úgy, hogy ez a komoly műtéti beavatkozás sok kellemetlenséggel és fájdalommal jár együtt. Ennek azonban nem törvényszerűen kell így lennie.

A Szent Lukács SPA Dental páciensei többségének elmondása alapján semmilyen fájdalmat nem éreztek a teljes műtéti beavatkozás alatt. Ritkán fordult elő egyedi érzékenység, de további érzéstelenítéssel az is kezelhető.

Fájdalommentesség oka a fogbeültetések esetében

A fájdalommentesség mögött két titok húzódik meg, amely kevésbé ismert:

 • Az implantációs beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, amely gyors és mellékhatások nélküli fájdalommentességet biztosít a teljes műtéti beavatkozás idejére.
 • A fogászati implantátum a csontba kerül beültetésre ahol kevesebb a fájdalomérzet kialakulásáért felelős ideg, így annyi érzéstelenítő szer is biztosítja a fájdalommentességet, amennyit egy hagyományos fogászati kezelés esetében alkalmazunk.

A műtétet követően duzzanat vagy enyhe fájdalomérzet kialakulhat, ami azonban egy-két fájdalomcsillapító hatására nyom nélkül elmúlik.

Ideális esetben egy–két nap leforgása alatt Önnek már el is kell felejtenie azt, hogy nemrégiben egy implantációs műtéten esett át.

Ha szeretné hiányzó fogait implantátumokkal pótoltatni, mégpedig úgy, hogy az ne okozzon Önnek sem fájdalmat, sem pedig kellemetlenséget (ez alól talán csak az lehet a kivétel, hogy a műtéti beavatkozás során Önnek viszonylag hosszabb ideig nyitva kell tartania a száját), akkor javasoljuk, hogy látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe egy térítésmentes implantációs konzultációra.

Ezen két felkészült fogbeültető specialista, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert örömmel tájékoztatja Önt a fájdalommentes implantációs fogpótlás lehetőségeiről. Az implantációs konzultációra a +36 (30) 78 00 454-es telefonszámon tud időpontot kérni.


Fogászati implantációit megéri nálunk végeznie

 • A fogbeültetéseink, azok bonyolultságától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.
 • Mert nemcsak egy sikeres fogbeültető beavatkozást biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
 • Mert minden fogbeültetés és kapcsolódó beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk Önnek.
 • Mert a fogbeültetést szakértő fogászati specialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.
 • Mert fogbeültetéseinkre minden esetben garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
 • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen a fogbeültetésre fordítania, amire feltétlenül szükséges.
Fogbeültetés Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!

Implantációs beavatkozásaikról mesélnek a kedves pácienseink

Molnárné Csík Adrienn kedves páciensünk meséli el történetét Önnek fogbeültetéssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Csiszár László kedves páciensünk meséli el tapasztalatait implantációs beavatkozásunkról. (Angol nyelvű)

Böszörményi Tibor kedves páciensünk meséli el történetét Önnek fogbeültetéssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Csiszár László kedves páciensünk meséli el tapasztalatait implantációs beavatkozásunkról.

Nobel Biocare fogászati implantátumok ára

Nobel Biocare implantációkÁr
Nobel Biocare implantátumok élettartam garanciával195 500 Ft*
Nobel Biocare ínyformázó csavar behelyezése (implantátum felszabadítás)20 000 Ft
Nobel Biocare Titánium felépítmény élettartam garanciával85 000 Ft
Nobel Biocare On1 Xeal felépítmény élettartam garanciával98 000 Ft
Nobel Biocare Multi-Unit Xeal felépítmény élettartam garanciával98 000 Ft
Nobel Biocare Locaror felépítmény rendszer élettartam garanciával98 000 Ft
Fémkerámia korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)82 000 Ft
Cirkonium-oxid korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)99 000 Ft

* forinttól


Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.