Parodontológia Budapest szívében

Budapest parodontológiai kezeléseket tekintve jól lefedett terület. A nagy választék ellenére azonban lehetnek komoly eltérések a paradontológiai beavatkozások színvonalában.

A Szent Lukács SPA Dental pozitív példa, amit érdemes kipróbálnia!

Parodontológia Budapest és Pest megyében számtalan rendelőben elérhető szolgáltatás, de kevés fogászat olyan jól megközelíthető, kellemes és színvonalas mint a miénk.

Parodontológiai szolgáltatásainkhoz tartoznak a fogágy és a szájnyálkahártya betegségek kezelései, valamint e betegségek megelőzéséhez kapcsolódó tevékenységeink. Beavatkozásainkkal az egyszerű ínygyulladástól a tartószövetek sorvadásáig több száj és fogbetegséget is kezelünk.

Parodontológia Budapest

Hívjon minket bátran, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére:

(+36) 30 78 00 454

Parodontológia Budapest centrumában

A parodontológiai kezelések sokszor nélkülözhetetlen elemei a komplex fogorvosi kezelés sorozatának. Ezek a beavatkozások olykor elkerülhetetlenek annak érdekében, hogy megőrizzük fogaink épségét vagy, hogy fogászati implantátummal pótoljuk hiányzó fogainkat. A parodontológia a fogmegtartó kezelések egyik, ha nem a legfontosabb eleme.

A sikeres parodontológiai kezelések három feltétele

Fogászati garanciaFelkészült és kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkező parodontológus szakorvos szükségessége, aki magabiztos rutinnal tudja kezelni a felmerülő fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel kapcsolatos problémákat. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében két nemzetközi tapasztalatokon edződött rutinos fogorvos is az Ön rendelkezésére áll a parodontológiai beavatkozásainak sikeres elvégzésére.

Megfelelően berendezett és felszerelt rendelő szükségessége, annak érdekében, hogy minden technikai feltételrendszer adott legyen a kezelések sikeres elvégzéséhez. A Szent Lukács SPA Dental rendelője tudatosan van felkészítve a parodontológiai beavatkozások zavartalan elvégzésére, hiszen gyakorlott fogorvosaink magas színvonalú munkáját kell tudnia kiszolgálni.

Magas fokú sterilitási feltételek szükségessége, hogy a parodontológiai beavatkozások biztonságosak legyenek és elkerülje a fertőzések kialakulásának veszélyét. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbbnak számító közigazgatási ellenőrzésén esett át, amely garantálja a sterilitási, valamint biztonsági szabályok és előírások maximális betartását.


A parodotológia szükségessége

Fogínygyulladás és fogínysorvadás

Több fogágybetegség létezik, amelyek azonban egymással összefüggnek, érdemes őket így tünetek és magának a betegségeknek a lefutása szerint elemezni.

Fogínygyulladás, ami egy bakteriális fertőzés miatt kialakult gyulladás. A gyulladás alapja lehet súlyosabb problémáknak is, amelyek ha nem kezelünk időben a fogínysorvadással kell szembenéznünk, és a fogak elvesztésének rémálmával.

Fogínysorvadás, a fogínygyulladással kezdődő megbetegedés súlyos esete, ami már tartós szövetkárosodásban ölthet testet, és a fogak elvesztésével is járhat.

A komoly veszély e betegségekben, hogy nem minden esetben járnak fájdalommal, a következményeik azonban annál fájdalmasabbak lehetnek. A prevenció és a probléma időben történő felismerése ilyenkor nagy segítség lehet.

Fogágybetegség diagnosztizálása

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében a fogágybetegségeket szakszerűen diagnosztizáljuk, és már korai fázisban azonosíthatjuk a problémát.

  Parodontológiai beavatkozásra van szükségem?

  Az emberek egy fogprobléma esetében nem tudják rögtön megállapítani hogy mikor milyen kezelésre van szükségük. A parodontológia komplex szakterület, éppen ezért egyszerűbb ha összefoglaljuk, hogy milyen fogbetegségek esetén fog nagy valószínűséggel parodontológussal találkozni, illetve milyen tünetek esetén érdemes figyelnie, és időben fogorvoshoz fordulnia. A fogaink ágya a fogínyünk, nagy vonalakban így minden ínybetegség e szakterülethez tartozik. Ha a fogínnyel probléma van, akkor minden fogunk veszélyben lehet. Éppen emiatt sem szabad félvállról venni még egy fogínygyulladást sem, hiszen az esetek zömében egy apró gyulladással kezdődik minden.

  A fogíny gyulladását, ha nem kezeljük, fogínyünk sorvadása követi, aminek több tünete is lehet, amelyekből elég már ha egyetlen tünetet fedez fel Önmagán, már érdemes ellátogatnia hozzánk egy rutin felülvizsgálatra. Egy pár órát megér a nyugalom, minthogy rengeteg időt és pénzt veszítsen el egy elsúlyosodott fogágybetegség szövődményeinek kezelésével.

  Ismerje fel a tünetek alapján a veszélyt, és előzze meg a problémát!

  A fogínysorvadást apró jelekből felismerhetjük:

  • vérző íny, ami spontán jelentkezik, vagy fogaink mosását követően tapasztaljuk,
  • jól láthatókká válnak a fognyakak, ami a visszahúzódó íny jele, súlyosabb esetben a fogak és az íny között már rést is láthatunk,
  • fogfájdalom a tapintásra, illetve látható gyulladás, például vörösebb ínyterületek jelennek meg a fogak körül, súlyos esetben gennyes hólyagot találunk az ínybe ágyazva,
  • enyhén mozgó fogak, vagy már láthatóan elmozdult fogakat látunk,
  • tartósan rossz lehelet is tünete lehet a fogínysorvadásnak.

  Valamelyik tünetet felismerte Önmagán? Ne habozzon keresni minket, és higgye el, örömmel tájékoztatjuk ha nincs oka az ijedelemnek, ugyanakkor ha valóban felismerte a problémát, a legjobb kezekbe került, hiszen közösen előzhetjük meg a komolyabb bajt!

  Kérdései vannak? Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot díjmentes konzultációnkra!

  Kik felelnek a parodontológiai beavatkozásokért?

  Parodontológia Budapest, professzionális parodontológiai beavatkozások

  Parodontológia Budapest centrumában. A Szent Lukács SPA Dental kiváló szakorvosa Dr. Tóth Zsófia, fogorvos, paradontológus specialista.

  Parodontológus és csapata

  Dr. Tóth Zsófia, fogorvos, paradontológus specialista professzionális asszisztenseivel és munkatársaival.


  Ha parodotológia, akkor a Szent Lukács!

  • Mert parodnotológiai kezeléseink, azok komplexitásától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.
  • Mert Önnek nemcsak egy sikeres parodontológiai kezelést biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
  • Mert valamennyi parodontológiai beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.
  • Mert a parodontológiai kezeléseket szakértő specialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.
  • Mert minden parodontológiai beavatkozásra garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
  • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen fogászati kezelésekre fordítania, amire feltétlenül szüksége van.
  Parodontológia Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!

  Pácienseink mesélnek parodontológiai kezelésükről

  Illés Katalin kedves páciensünk meséli el történetét Önnek parodontológiai beavatkozásáról.

  Pátkai Márta kedves páciensünk meséli el tapasztalatait fogágybetegséggel kapcsolatos kezelését.

  Tóth Attila kedves páciensünk meséli el történetét Önnek fogágybetegséggel kapcsolatos kezelését.

  Törökné Horváth Andrea kedves páciensünk meséli el tapasztalatait parodontológiai beavatkozásáról.

  Parodontológiai kezelések, fogágybetegségek, fogínyvérzés kezelések ára

  Parodontológiai kezelésÁr
  Íny alatti fogtisztítás (zárt küret) foganként12 000 Ft
  Íny alatti fogtisztítás (zárt küret) 3 foganként32 000 Ft
  Íny alatti fogtisztítás (zárt küret) kvadránsonként42 000 Ft
  Íny alatti fogtisztítás (nyitott küret) foganként20 000 Ft
  Íny alatti fogtisztítás (nyitott küret) kvadránsonként85 000 Ft

  Rólunk mondták pácienseink

  Pácienseink mesélnek

  Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

  Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

   

  Rólunk mondta páciensünk
  Páciensünk szavai
  Páciensünk szavai

  Időpont foglalás fogászatunkban

  Egy klikkre van

  a szép mosolytól!

   

  Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

  Online időpontfoglalás

   

  Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

  Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.