Fontos látogatásai szabályok léptek életbe

Fontos látogatásai szabályok léptek életbe

A járványveszély miatt, több olyan szabályt kellett bevezetnünk a rendelő életébe, amelyek csakis az Önök és a munkatársaink védelmét szolgálják. Kérjük az alábbi pár pontban összefoglalt útmutatásunkat vegyék figyelembe, amikor ellátogat hozzánk:

  1. Nagyon fontos, hogy időpontja előtt pár perccel előbb érkezzen. Ennek oka, hogy a kezelés előtt kötelező a kezeléséhez szükséges papírok mellett a COVID19 kérdőív kitöltése is. Mivel ügyelnünk kell a rendelőben lévő személyek létszámára, ezért is legyenek kedvesek kerüljék el a túl korai érkezést, ám ami még fontosabb: ne késsenek!
  2. Ha nincs komoly indok rá, akkor kísérő nélkül érkezzen. Természetesen a kiskorú illetve a beavatkozás miatt támogatásra szoruló pl. idősebb páciensek esetére ez a szabály nem vonatkozik.
  3. Érkezésekor a recepción álljon meg. Rendelőnkbe lépve KÖTELEZŐ kézfertőtlenítés és lázmérés történik, ekkor kerül sor a COVID19 kérdőív kitöltésére is.
  4. Rendelőnkben folyamatos a szellőztetés, ami hidegebb időben hűvösebbé teheti a várótermet és a kezelőhelyiséget. Azt javasoljuk, hogy öltözzön rétegesebben ha az időjárás ezt indokolja.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönjük szépen az együttműködésüket!

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel