Fontos látogatásai szabályok léptek életbe

Fontos látogatásai szabályok léptek életbe

A járványveszély miatt, több olyan szabályt kellett bevezetnünk a rendelő életébe, amelyek csakis az Önök és a munkatársaink védelmét szolgálják. Kérjük az alábbi pár pontban összefoglalt útmutatásunkat vegyék figyelembe, amikor ellátogat hozzánk:

  1. Nagyon fontos, hogy időpontja előtt pár perccel előbb érkezzen. Ennek oka, hogy a kezelés előtt kötelező a kezeléséhez szükséges papírok mellett a COVID19 kérdőív kitöltése is. Mivel ügyelnünk kell a rendelőben lévő személyek létszámára, ezért is legyenek kedvesek kerüljék el a túl korai érkezést, ám ami még fontosabb: ne késsenek!
  2. Ha nincs komoly indok rá, akkor kísérő nélkül érkezzen. Természetesen a kiskorú illetve a beavatkozás miatt támogatásra szoruló pl. idősebb páciensek esetére ez a szabály nem vonatkozik.
  3. Érkezésekor a recepción álljon meg. Rendelőnkbe lépve KÖTELEZŐ kézfertőtlenítés és lázmérés történik, ekkor kerül sor a COVID19 kérdőív kitöltésére is.
  4. Rendelőnkben folyamatos a szellőztetés, ami hidegebb időben hűvösebbé teheti a várótermet és a kezelőhelyiséget. Azt javasoljuk, hogy öltözzön rétegesebben ha az időjárás ezt indokolja.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönjük szépen az együttműködésüket!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel