Fogfehérítés Budapest szívében

Budapest fogfehérítés és a kapcsolódó esztétikai kezelések palettáját tekintve kiváló fogászatokat biztosít. A nagy választék azonban komoly eltéréseket jelenthet a fogfehérítés színvonalában és árában is.

A Szent Lukács SPA Dental csillogó mosolyú példa, amit érdemes kipróbálnia!

Fogfehérítés Budapest és Pest megyében számtalan rendelőben elérhető, de kevés fogászat olyan jól megközelíthető, mint mi.

A kozmetikai fogászat egész ágazata épült a fogfehérítésre, új anyagokat, eljárásokat és eszközöket fejlesztettek ki, sőt külön csak fogfehérítésre specializálódott rendelők is nyíltak.

Már egyre több ember fehérítteti a fogát, és egyre több a csalódott ember is, akik úgy érzik, nem azt kapták a pénzükért, amit vártak, mert nem lett elég fehér a foguk, vagy mert gyorsan visszaszíneződött a fogfehérítést követően.

Sok csalódástól kímélné meg magát mindenki, ha tisztában lenne azzal, hogy ez is pont olyan fogászati kozmetikai kezelés, ahol az egyéni eltéréseket ugyanúgy figyelembe kell venni, és ami valakinél működik és hatásos, az másnál nem biztos. Hiába a magas technikai minőség sok fogászatban, a fogfehérítés színvonalának kérdésköre ebben az apróságban búvik meg: az Ön egyéni paramétereiben. Szakorvosaink pedig a kiváló technikai felszereltség és kényelmes rendelői feltételek mellett az egyéni eltérésekre is fókuszálnak, a sikeres fogfehérítés érdekében.

Fogfehérítés Budapest szívében

Hívjon minket bátran, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére:

(+36) 30 78 00 454

 

Fogfehérítés Budapest centrumában, SPA környezetben

Fogászati garanciaA fogfehérítő szolgáltatásunk pácienseink kérésétől függően lehet egy önálló, de akár egy komplex esztétikai kezeléssorozat fontos lépése is.

Az eljárás nem feltétlenül kapcsolódik fogbetegségekhez, hiszen egészséges fogak is fehéríthetők, ugyanakkor igen összetett fogászati kezelések (fogszabályozás, implantáció, szájsebészeti beavatkozások stb.) zárásaként is szolgálhat.


A sikeres fogfehérítés feltételei: hatóanyag, zománcminőség, időtartam

A hatóanyagokat és azok koncentrációját ma már az európai uniós egészségügyi eljárásaira vonatkozó passzusainak köszönhetően erősen beszabályozott a hatóanyag felhasználása. A fogfehérítő hatóanyagoknak jelenleg két nagy csoportja alkalmazott, így a peroxid tartalmú és az peroxidmentes, úgynevezett non-peroxid fogfehérítők. Mindkét hatóanyagnak megvannak a maga előnyei és hátránya is.

Peroxidos hatóanyagok előnyei és hátrányai:

 • Előny: hosszútávú a hatása
 • Hátrány: átmeneti érzékenység a fogakon, csak orvosi felügyelettel végezhető

Non-peroxidos hatóanyagok előnyei és hátrányai:

 • Előny: nincs érzékenység, orvosi felügyelet nélkül is végezhető
 • Hátrány: átmeneti a hatás, gyorsabban visszaszíneződnek a fogak

A páciensek egyéni eltérései is megszabják, hogy melyik hatóanyagot választjuk vagy javasoljuk a fogfehérítéshez. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbbnak számító közigazgatási ellenőrzésén esett túl, amely garantálja Önnek a hatóanyagokra vonatkozó biztonsági előírások maximális betartását.

Fogaink zománca, annak minősége különös kapcsolatban áll a fogfehérítés eredményességével: az erősebb, ellenállóbb fogzománc ugyanis lassabban fehéredik. Ez az összefüggés a fehérítés következő pontban ismertetett időfaktorára van hatással, ugyanakkor a zománcminőségnek a hatóanyag kiválasztásában is szerepe van.

A fogfehérítés időfaktora összefügg az első két tényezővel. Minél hosszabb ideig érintkezik a fog a fogfehérítő anyaggal, annál hatékonyabb lesz a fehéredés. A folyamatot lehet katalizálni, legtöbbször lámpákat használunk erre a célra, de a behatási idő csökkentése így is a hatékonyság rovására szokott menni. Megnyugtatásként itt érdemes tehát kiemelnünk, hogy egy hosszabb fogfehérítési folyamat valójában csak arról árulkodik hogy a fogzománc jó, vagy jobb állapotban van és érdemes emiatt is türelmesnek lenni. Munkatársunk az Ön egyéni jellemzőit figyelembe véve meg tudja állapítani, hogy milyen hosszú fehérítésre számíthat.

Ha kérdései lennének, keressen bátran bennünket, emailben, telefonon, vagy a honlapunk felületén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Fogfehérítés előtt professzionális fogtisztítás szükséges

A fogfehérítés is tisztít, minek előtte külön tisztítani?

Bármely készítményt vagy eljárást választjuk, tisztában kell lennünk azzal, hogy a lepedékes, fogköves fogak semmivel nem fognak kifehéredni, tehát minden fehérítést meg kell előznie egy professzionális tisztításnak.

A fehérítő anyagok, bármelyikről is beszélünk, csak a természetes fogszövetet fehérítik, így ha töméseink vagy koronáink vannak, mérlegelni kell, hogy mennyire lesz esztétikailag zavaró a színeltérés, valamint hogy bele vágunk-e utána egy korrekciós kezelésbe.

Ezért javasoljuk tehát Önnek, hogy látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe fogfehérítésben és más esztétikai kezelésekben nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistáinkhoz, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelően állítsák össze közösen kezelőorvosával mosolyszépítő kezelési tervét.​

Fogfehérítés Budapest szívében!

 
Fogfehérítés Budapest egyik legszebb gyógyfürdőjének társaságában.

Milyen előnyökkel jár a fogfehérítés?

A fehér fogaknak nemcsak egészségügyi nézőpontjai vannak, hanem társadalmi hangsúlyuk is nagy, így a szociális interakciók és azok előnyei esetén számtalan pozitív addicionális haszonnal kecsegtetnek a csillogó fogaink.

Megelőzhezi a bajt

 • Preveció és nagyobb védelem a fogszuvasodás ellen: a fogfehérítést megelőző dentálhigiéniai kezeléssel a fogakon található lepedékek, esetleg fogkövek eltávolításával hosszű időre biztonságosabb környezetet teremt a fogainak. A polírozott fogakon nehezebben tapadnak meg a baktériumok így a plakkok képződése is lassabban megy végbe.

"Lelki" előnyök

 • Önbizalom növekedése: noha mi elsősorban az egészséges fogakért felelünk munkánk pedig nem terjed ki pácienseink pszichés és mentális területére, mégis elmondható, hogy sok pontban kapcsolódnak kezeléseink e témához is. Pácienseink motivációja egyes kezeléseinkre ugyanis sokszor saját önbizalmuk növelése. Kétségtelen tény, hogy a szép és csillogó fogak a mindenkori egészségügyi állapottal függenek össze, a szép fogak pedig a kiválasztási mintákban mintegy evolúciós örökségünk, ami mindmáig számtalan szerteágazó társadalmi interakcióban felismerhető, legyen szó párkapcsolati, barátsággal kapcsolatos, vagy épp munkahelyi és karrier kérdésekről. Tény az is, hogy legalább ilyen ősi viselkedési minta az önbizalom is, ami ha van: határozottabb, impulzívabb, egyszersmind megbízhatóbb képet fest az emberről, preferáltabb, előnyösebb helyet biztosítva számára a csoportban. A fogak fehérítése e két tényező egymással kölcsönös megerősítését teszi lehetővé, aminek közvetlen és közvetett előnyeit hosszan lehetne sorolni.

Kik felelnek a fogfehérítő beavatkozásokért?

Fogfehérítés Budapest, professzionális fogászati beavatkozások

Fogfehérítés Budapest centrumában. A Szent Lukács SPA Dental szakértői Baranyai Rózsa, Gidofalvi Pálma, Kedves Mónika.

Az Ön személyre szabott dentálhigiéniai és fogfehérítő kezelését iTop minősítésű szakértők végzik, akik a csillogó fogak mellett egyénre szabott szájápolás egy fenntartható, egészséges szájhigiéniát szavatolnak pácienseinknek!


Melyik a legkedveltebb fogfehérítő eljárás?

Opalescence Boost fogfehérítés

Az Opalescence Boost kezelést szakképzett dentálhigiénikus végzi. Az Opalescence Boost​ fogfehérítő rendszer a fogszövetben nem okoz károsodást, használata megfelelő szaktudás mellett biztonságos.

A kezelés menete:

 1. A Opalescence Boost fogfehérítés előzetes dentálhigiéniai beavatkozás nélkül nem végezhető el. A fogon lévő lepedék és fogkő a fehérítés hatékonyságát csökkenti, valamint a gyulladt íny a fogak izolálását teszi lehetetlenné.

 2. A fogfehérítés előtt közvetlenül fogat kell mosni.

 3. A fehérítés magas koncentrációjú hidrogén-peroxid tartalmú zselével történik.

 4. A zselé felvitele előtt szükséges a lágyrészek védelme. A dentálhigiénikus az ínyt és a nyálkahártyát folyékony izoláló anyaggal vonja be, illetve a szájat gézlapokkal védi a fehérítőanyagtól és a fénytől.

 5. A folyamat katalizálásához nincs szükség lámpára, a kémiai reakció a felvitelt követően automatikusan megy végbe, mivel az anyagba már bele van keverve a katalizátor. Ennek a módszernek az előnye, hogy a lámpa által termelt hő nem károsítja a fogbélt.

 6. A fehérítő anyagot 4-szer 15 percig visszük fel a fogakra. Minden 15 perc eltelte után ellenőrizzük a fog színét, majd újabb, friss fogfehérítő anyag felvitele következik.

 7. A kezelés végén a dentálhigiénikus eltávolítja a fehérítő anyagot a fogakról, valamint az izoláló rendszert.

A kezelés időtartama: a fehérítés ideje maximum 4x15 perc, de a teljes kezelés az izolálás applikálása és eltávolítása miatt kb. két órát vesz igénybe.

Budapest fogfehérítés első osztályon

Fogfehérítés nálunk mosollyal kezdődik és csillogó mosollyal végződik!


Miért a mi fogfehérítő szolgáltatásunkat válassza?

 • Mert fogfehérítő eljárásaink teljesen fájdalommentesek.
 • Mert Önnek nemcsak egy sikeres fogfehérítő kezelést biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
 • Mert valamennyi fogfehérítő beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.
 • Mert a fogfehérítő kezeléseket szakértők végzik, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek.
 • Mert minden fogfehérítő beavatkozásra garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
 • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen fogfehérítő kezelésekre fordítania, amire feltétlenül szüksége van.
 
Fogfehérítés Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!

Fogfehérítő beavatkozások ára

Fogfehérítő beavatkozás (Tudjon meg többet erről)Ár
Rendelői fogfehérítés (120 perces)95 000 Ft
Fogfehérítő sín otthoni fogfehérítéshez (állcsontonként)25 000 Ft
Fogfehérítő anyag otthoni fogfehérítéshez – Opalescence – fecskendőben12 000 Ft
Fogfehérítés gyökérkezelt fogra (alkalmanként)15 000 Ft

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.