Dr. Nagy Róbert

Fogorvos, dento-alveoláris sebész szakorvos

Dentoalveoláris sebészeti és implantológiai szakértő

Dr. Nagy Róbert szájsebész, a Szent Lukács SPA Dental dentoalveolaris sebészeti, implantológiai és protetikai kezeléseinek specialistája.

2010-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel, valamint ösztöndíjas tanulóként három hónapon keresztül a stockholmi Karolinska Institutet-on tanult. Munkáját a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján kezdte el. 2013-ban dentoalveolaris sebész szakorvosi szakvizsgát tett kiválóan megfelelt minősítéssel. Nagy tapasztalatra tett szert a magyar és külföldi hallgatók gyakorlati és elméleti oktatásában a szájsebészet és az implantológia területén. Szakterületét a klasszikus értelemben vett szájsebészeti beavatkozások, az implantáció, a számítógépes sebészi tervezés, illetve a csontpótlás és ínykorrekciós műtétek alkotják.

Felkészült szakemberként nemcsak az 9 éves szakmai tapasztalataira alapozza precíz munkáját, de arra is komoly hangsúlyt fektet, hogy nemzetközi szakmai konferenciákon és kurzusokon sajátítsa el szakterületének legkorszerűbb módszereit.

Szakmai aktivitás, publikációk megtekintése.