Dr. Tóth Zsófia

Dr. Tóth Zsófia, Fogorvos, konzerváló szakorvos

Dr. Tóth Zsófia adatlapja

Fogorvos, konzerváló szakorvos

Konzerváló szakorvos és fogpótlás szakértő

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 2018-ban pedig konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat, az esztétikus tömések és fogpótlások készítése.

Annak érdekében, hogy minden páciensem a jelenleg elérhető legmagasabb szintű, legmodernebb ellátásban részesüljön, folyamatosan részt veszek különböző kurzusokon, továbbképzéseken.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a szakmai precizitás és a maximális minőségre törekvés mellett a pácienseim bizalmának folyamatos fenntartását, valamint a rendelőben való nyugodt, kellemes légkör kialakítását.

Mikor találkozhat Dr. Tóth Zsófiával?

Fogínygyulladása esetén, a súlyosabb problémák megelőzése érdekében, hogy ne kelljen szembe néznie a fogak elvesztésének rémálmával.

Fogínysorvadása esetén, ami a fogínygyulladással kezdődő megbetegedés súlyosabb esete és ami már tartós szövetkárosodásban ölthet testet, és fogvesztéssel is is járhat.

Több fogágybetegség létezik, amelyek egymással összefüggnek. Érdemes valamennyit tünetek és a betegség a lefutása szerint elemezni. Az alábbi oldalon mindent megtudhat Dr. Tóth Zsófia specialitásáról.

 

Mit mondanak Dr. Tóth Zsófia páciensei?

Értékelés

Ismerősöm ajánlotta a Szent Lukács SPA Dentalt, és minden várakozásomat hozta, de talán még felül is múlta. Kellemes környezet, barátságos hangulat és mindenekelőtt profi munkavégzés. Dr. Tóth Zsófia...

Mlinkó Katalin
Páciens

Értékelés

Előző negatív élményeim után végre megtaláltam azt a fogászatot, ahol tényleg nem fáj semmilyen beavatkozás sem.

Ambrus Dorottya
Páciens

Értékelés

Méghogy boldogságot nem lehet venni..! Hollywoodi mosolyom lett amiért ezúton is hálás köszönet az egész Szent Lukács SPA Dental csapatnak. A fogorvostól való félelmet illető sztereotípiák itt már a...

Dévényi Anna
Páciens

Értékelés

Kedves Zsófia és Zsófi! Önök azok a „mesterek” akik elérték, hogy félelem, aggodalom nélkül járok kezelésre. Jókedvük, empátiájuk első alkalommal már oldották feszültségemet. A nyugtató közeg,...

Balogh Magdolna
Páciens

Értékelés

Hálásan köszönöm Tóth Zsófia doktornőnek, hogy szaktudásával, profi hozzáállásával és személyes varázsával „gyökeresen” megváltoztatta a fogászati beavatkozásokhoz való viszonyomat. Nagyszerű érzés...

Egressy Melinda
Páciens

Értékelés

Dr. Tóth Zsófia a legjobb fogorvos akivel valaha találkoztam. Egyszer régen egy idős fogorvos azt mondta, hogyha még nem végleges a párválasztás akkor fogorvoshoz menjek feleségül, mert annyira...

Bendes Edit
Páciens

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.

Dr. Tóth Zsófia pácienseinek átalakulása

Préskerámia korona Budapest szívében

A préskerámia korona az egyik leghatékonyabb és kifejezetten esztétikus megoldás a sérült fogak kezelésére. Ahol a fogak károsodása már olyan mértékű, hogy a hagyományos töméssel, sőt még a nagymértékű szuvasodáshoz használt inlay, vagy onlay betéttel sem korrigálható, a préskerámia megbízható megoldás lehet.

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Tóth Zsófia.

Esztétikai fogászat Budapest szívében, Fogpótlás Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Disztéma zárás avagy a fogköz eltűntetése egyszerűen, gyorsan

Fogköz eltüntetése azaz a disztéma zárása mára viszonylag egyszerű és gyors beavatkozásnak számít. Ismerje meg Budapest szívében található fogászatunk módszereit.

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Tóth Zsófia.

Esztétikai fogászat Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Élpótlás a szebb mosolyért, Budapest szívében

Letört fog kezelése, restaurálása és megmentése élpótlás segítségével. Élethű és természetes mosoly, gyorsan, egyszerűen és kedvező áron.

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Tóth Zsófia.

Fogászati konzultáció Budapest szívében, Fogpótlás Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Direkt héj restauráció előtt és után

Az eljárás ritkán jár ép foganyag feláldozásával azaz nem kell a zománcot csiszolni. A direkt héj könnyen és bármikor alakítható később is, sérülése esetén könnyen visszaállítható az eredeti állapota. Olcsóbbak a kerámia héjaknál.

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Tóth Zsófia.

Esztétikai fogászat Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Préskerámia korona egy újabb páciensünk sikere

A préskerámia korona forradalmi eljárás a modern fogászati beavatkozások között. E koronák különlegessége, hogy rendkívül pontosan illeszkednek, fémeket nem tartalmaznak, így a fémallergia rizikóival sem kell számolni esetükben, kimagasló a széli záródásuk, emellett pedig teljesen élethűek, ezáltal esztétikusak. További előnyük, hogy megőrzik és megvédik az alatta lévő fogak épségét.

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Tóth Zsófia.

Esztétikai fogászat Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Préskerámia korona előtt és után - látványos mosoly átalakulás

A préskerámia korona a XXI. század esztétikai fogászati megoldásainak egyik legújabb eljárása. A korona különlegessége, hogy nagyon pontosan illeszkedik, nem tartalmaz fémeket, így a fémallergia rizikóival nem kell számolni, kimagasló a széli záródásuk , emellett pedig teljesen élethű, így nagyon esztétikus korona. További előnye, hogy megőrzi és megvédi az alatta lévő fog épségét.

A csodálatos átalakulásért felelős fogorvos: Dr. Tóth Zsófia.

Esztétikai fogászat Budapest szívében

A mosolyszépülés története

Még több izgalmas fogászati téma

Fogosvosaink és munkatársaink írásai és válogatásai a nagyvilág fogászati híreiből. Szívből ajánljuk Önnek fogorvostudományi bejegyzéseinket, a történelemi legekkel kapcsolatos írásainkat, valamint földtörténeti és antropológiai tartalmainkat, amelyek között a nagy reláció minden esetben a fog.