Dr. Tóth Zsófia

Dr. Tóth Zsófia, Fogorvos, konzerváló szakorvos

Dr. Tóth Zsófia adatlapja

Fogorvos, konzerváló szakorvos

Konzerváló szakorvos és fogpótlás szakértő

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 2018-ban pedig konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat, az esztétikus tömések és fogpótlások készítése.

Annak érdekében, hogy minden páciensem a jelenleg elérhető legmagasabb szintű, legmodernebb ellátásban részesüljön, folyamatosan részt veszek különböző kurzusokon, továbbképzéseken.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a szakmai precizitás és a maximális minőségre törekvés mellett a pácienseim bizalmának folyamatos fenntartását, valamint a rendelőben való nyugodt, kellemes légkör kialakítását.

Mikor találkozhat Dr. Tóth Zsófiával?

Fogínygyulladása esetén, a súlyosabb problémák megelőzése érdekében, hogy ne kelljen szembe néznie a fogak elvesztésének rémálmával.

Fogínysorvadása esetén, ami a fogínygyulladással kezdődő megbetegedés súlyosabb esete és ami már tartós szövetkárosodásban ölthet testet, és fogvesztéssel is is járhat.

Több fogágybetegség létezik, amelyek egymással összefüggnek. Érdemes valamennyit tünetek és a betegség a lefutása szerint elemezni. Az alábbi oldalon mindent megtudhat Dr. Tóth Zsófia specialitásáról.

 

Mit mondanak Dr. Tóth Zsófia páciensei?

Értékelés

Ismerősöm ajánlotta a Szent Lukács SPA Dentalt, és minden várakozásomat hozta, de talán még felül is múlta. Kellemes környezet, barátságos hangulat és mindenekelőtt profi munkavégzés. Dr. Tóth Zsófia...

Mlinkó Katalin
Páciens

Értékelés

Előző negatív élményeim után végre megtaláltam azt a fogászatot, ahol tényleg nem fáj semmilyen beavatkozás sem.

Ambrus Dorottya
Páciens

Értékelés

Méghogy boldogságot nem lehet venni..! Hollywoodi mosolyom lett amiért ezúton is hálás köszönet az egész Szent Lukács SPA Dental csapatnak. A fogorvostól való félelmet illető sztereotípiák itt már a...

Dévényi Anna
Páciens

Értékelés

Kedves Zsófia és Zsófi! Önök azok a „mesterek” akik elérték, hogy félelem, aggodalom nélkül járok kezelésre. Jókedvük, empátiájuk első alkalommal már oldották feszültségemet. A nyugtató közeg,...

Balogh Magdolna
Páciens

Értékelés

Hálásan köszönöm Tóth Zsófia doktornőnek, hogy szaktudásával, profi hozzáállásával és személyes varázsával „gyökeresen” megváltoztatta a fogászati beavatkozásokhoz való viszonyomat. Nagyszerű érzés...

Egressy Melinda
Páciens

Értékelés

Dr. Tóth Zsófia a legjobb fogorvos akivel valaha találkoztam. Egyszer régen egy idős fogorvos azt mondta, hogyha még nem végleges a párválasztás akkor fogorvoshoz menjek feleségül, mert annyira...

Bendes Edit
Páciens

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.