Fogszabályozás Budapest szívében

A fogszabályozás több mint esztétikai kérdés, annál többet jelent:
egészséges fogakat és ezáltal egészséges testet is.

A fogszabályozás - különösen ha már gyermekkorban elkezdjük - tehát egyfajta megelőző beavatkozásnak is tekinthető, az hogy mindez esztétikailag is szebb eredménnyel szolgál, magabiztosabbá téve az embert megóvva őt a szabálytalan fogak okozta fogbetegségek kockázataitól is, szinte csak ajándék.

Budapest fogszabályozás és kapcsolódó szolgáltatásokban számtalan prémium szolgáltatást biztosít az itt található sok kiváló szakembernek köszönhetően, ugyanakkor lehetnek eltérések azok színvonalában, legyen szó gyermekkori fogszabályozásról, vagy célzottan felnőttkori fogszabályozásról.

Ezen az oldalon összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a fogszabályozásról, mikor indokolt, miért kell, milyen lépésekből áll, milyen kellemetlenségekkel lehet számolni és természetesen arról, hogy az egyes fogszabályozási eljárások milyen költségekkel járnak.

Orthodontics in the heart of Budapest, without aesthetic problems

Forduljon bátran kérdéseivel fogszabályozás-specialistánkhoz
Dr. Steinhof Péter Mártonhoz:

(+36) 30 78 00 454

 


Fogszabályozás Budapest szívében a Lukács Fürdőre nézve

Fogszabályozáson gondolkodó páciensek elsősorban esztétikai problémák miatt keresik fel a Szent Lukács SPA Dental rendelőjét. Fontos azonban tudnia, hogy a fogszabályozás nemcsak egy esztétikai korrekciós beavatkozás, hanem a rágószervi funkciók helyreállításában is rendkívül fontos szerepe van. A fogszabályozásnak köszönhetően tehát nemcsak szép szabályos, esztétikus mosolya lesz, hanem egészséges rágószervei is, melyekkel elkerülheti a későbbi fogászati problémák kialakulását.

A sikeres fogszabályozás három igen fontos feltétele

Felkészült és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező fogszabályozó szakorvosra van szükség. A szakmai rutin minden felmerülő problémát képes megfelelően kezelni. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező fogszabályozó specialista is az Ön rendelkezésére áll a szép és egészséges mosolya érdekében.

Jól felszerelt és kényelmes rendelőre van szükség. Elengedhetetlen, hogy a fogszabályozáshoz kapcsolódó összes technikai feltételrendszer adott kell legyen, emellett azonban különösen fontos a kényelem, hiszen a fogszabályozás hosszabb folyamat, ami gyakoribb találkozást igényel orvos és páciens között. A Szent Lukács SPA Dental rendelője gondosan előkészített a fogszabályozáshoz kapcsolódó valamennyi beavatkozás precíz végrehajtására.

Magas fokú sterilitási feltételek biztosítása ugyanúgy nélkülözhetetlen a fogszabályozó beavatkozások biztonsága érdekében. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbb közigazgatási ellenőrzésén kapott kiváló értékelést, ezzel garantálható a sterilitási szabályok és a kapcsolódó biztonsági előírások betartása.

 

Fogszabályozás Budapest


Milyen előnyei vannak a fogszabályozásnak?

Többről szól, mint a szép mosoly!

Napjaink modern fogszabályozási eljárásainak számos előnye van az Ön számára is:

 • Fogai szabályosak és esztétikusak lesznek, nem kell tehát a jövőben kellemetlenül éreznie magát barátai és családtagjai körében szabálytalan mosolya miatt.
 • Egy komoly szakmai felkészültséggel megtervezett fogszabályozási kezeléssel megakadályozhatja, hogy fogait idő előtt elveszítse és azokat mesterséges foggyökérrel vagy fogpótlással kelljen pótoltatnia.
 • A torlódott fogak sokkal könnyebben szuvasodnak, hiszen megfelelő tisztításuk szinte lehetetlen; fogszabályozás segítségével fogai újra szabályosak és könnyen tiszthatóak lesznek.
 • A rossz harapás miatt létrejövő fogágybetegségek vagy ízületi problémák kialakulása megakadályozható speciális fogszabályozó kezeléssel.
Fogszabályozás Budapest központjában, felkészült fogspecialistával, nyugodt és kényelmes környezetben.
 

Fogszabályozását szakértő kezekben

Mosolya és fogai érdekében válasszon megbízható specialistát

A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó szakorvos specialistája Dr. Steinhof Péter Márton.

Felkészült szakemberként nemcsak a több mint 10 éves szakmai tapasztalataira alapozza precíz munkáját, de arra is komoly hangsúlyt fektet, hogy nemzetközi szakmai konferenciákon és kurzusokon sajátítsa el a fogszabályozás legkorszerűbb, naprakész módszereit.

2012-től pedig hazai előadóként a passzív önzáró fogszabályozó készülék rendszerről és felhasználási lehetőségeiről oktat fogszabályozó szakorvosokat.

Tanulmányait a Semmelweis Egyetem (Magyarország), az Albert – Ludwig- Universitaet Freiburg (Németország) és a VieSID Vienna School of Interdisciplinary Dentistry (Ausztria) iskoláiban végezte. Szakterületei pedig a gyermekek, fiatal és érett korú felnőttek fogszabályozó kezelése, esztétikai, kozmetikai kezelések, funkciós kezelések, önzáró, lágy erővel működő készülékek.

Jöjjön el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe és ismerkedjen meg a modern fogszabályozás kíméletes módszereivel, melyekkel látványos eredményeket tudunk közösen elérni, és persze ismerkedjen meg leendő kezelőorvosával, Dr. Steinhof Péter Mártonnal is, aki empátiával és érthető információkkal várja Önt.

Ki felel a fogszabályozó beavatkozásokért?

Fogszabályozás Budapest, professzionális fogszabályozó beavatkozások

Fogszabályozás Budapest centrumában. A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó szakorvosa Dr. Steinhof Péter Márton, profi asszisztensei társaságában.


Gyermek fogszabályozás Budapesten

Milyen esetben érdemes gyermekünket fogszabályozó szakorvoshoz vinni?

A fogszabályozás életünk minden korszakában javítani tud mosolyunk szépségén és fogaink egészségén. Létezik azonban egy ideális időszak a fogszabályozás megkezdésére. Ebben a periódusban lehet elérni a legjobb végeredményt a legkevesebb idő alatt és a legkisebb anyagi áldozattal. 

A fogváltás időszaka az, amikor érdemes egy gyermek egészségért felelősséget érző szülőnek elkísérnie kisfiát vagy kislányát egy beszélgetésre egy felkészült fogszabályozó szakorvossal, szükség esetén pedig elkezdeni egy fogszabályozó kezelést.

A gyermek fogszabályozás nemcsak a fogak szabályos állásáról és a mosoly szépségéről szól, hanem arról is, hogy gyermekünk harapása felnőtt korára jó legyen.

A megfelelő harapáshoz anatómiai szempontból ideális fog- és állcsont helyzet szükséges. Az állcsontok és a fogak helyzete határozza meg az arc megjelenését, a rágás minőségét és nem utolsó sorban a fogak megfelelő tisztíthatóságát. Azért ideális ez a periódus, mert ebben a korban még lehet irányítani az állcsontok növekedését így későbbi komplikációktól menthetjük meg gyermekeinket.

Ez a folyamat természetesen jót tesz a gyermek lelki egészségének is, hiszen növeli az önbizalmát és fejleszti az önképét is. Egészségtudatot ébreszt benne és megtanítja őt odafigyelni a személyes higiéniájára. Arról nem beszélve, hogy a fogszabályozó viselése újra trendi lett, így gyermekeink még kiváltságosnak is érzik majd magukat, ha fogszabályozót viselhetnek.

Vannak olyan fogászati problémák, melyeket ideális ebben a korszakbak kezeltetni. Ezek a következőek:

 • Az összetorlódott fogak korrekciója helyteremtéssel.
 • Az ideális arcprofil, és a helyes harapási forma kialakítása az állcsontok növekedésének irányításával.
 • A kiálló elülső fogak rendezése.
 • Helyfenntartás még elő nem bújt fogak számára.

Ha Ön bármilyen rendellenességet tapasztal gyermekének fogazatán, akkor mindenképpen érdemes elhoznia őt egy térítésmentes fogszabályozó szakorvosi konzultációra.

 

 

Gyermekkori fogszabályozás kivehető fogszabályozó készülékkel

Fogszabályozás kivehető fogszabályozóval gyermekeknek. Dr. Steinhof Péter Márton meséli el Önnek a részleteket

Gyermekkor a legjobb idő a fogszabályozásra!

Fogszabályozás gyermekeknek. Dr. Steinhof Péter Márton válaszol több kérdésre is.

Ingyenes fogszabályozó szakorvosi konzultációnk keretében személyesen beszélhetjük meg, hogy az Ön gyermekének ténylegesen szüksége van-e fogszabályozó kezelésre, és ha igen, akkor milyenre.


Tinédzserkori fogszabályozás

Mikor kell tiniként fogszabályozó szakorvoshoz fordulni?

Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Akkor, amikor ennek szükségét érezzük. Persze van egy ennél szakmaibb meghatározás is, hiszen a cél ennél a korcsoportnál a maradandó fogak egészséges fejlődésének támogatása és épségének megőrzése.

A szabálytalan fogsor fiatal korban szintén nemcsak esztétikai problémákat, vagy beszédzavart okoz, de hosszútávon a fogak egészségét is veszélyezteti. Az egymásra torlódott fogak tisztítása szinte kivitelezhetetlen, így azok hamar szuvasodásnak indulnak, főleg ha ez még egy cukorban gazdag étkezéssel is társul.

Mivel az ilyen fogazatot nehezebb tisztán tartani, a fogkő lerakódása is gyorsabb, ami a fogágybetegség táptalajául szolgál.

Ezen kívül a fogakat rendszeresen érő rágóerő sem ideális irányból hat a fogakra, aminek következtében a fogakat tartó szövetek fokozottabb terhelésnek vannak kitéve. Ez a jelenség a fogak kopását és idő előtti elvesztését is jelentheti.

A legsúlyosabb következménye pedig az lehet, ha már fiatal korban kialakulnak az állkapocs ízületi problémák a fogak rendezetlensége miatt.

Bár a fogszabályozás célja a fogak hosszú távú megtartása, egyben a szervezet egészségének fenntartása, de azért a lelki tényezőkről sem szabad megfeledkeznünk. Ebben az érzékeny periódusban egy szabályozatlan fogsor rengeteg belső szorongásra adhat okot.

Kamaszkorban pedig látványos eredményeket tudunk elérni, mivel ekkor még az állcsontok fejlődése is jól irányítható. Ezt a kihívást fel kell vállalnunk, hiszen tudjuk, hogy fiatal felnőttek esetében a fogszabályozás adja meg tartósan a rendezetlen fogakra a választ.

Mi bízunk a fiatal generációban és abban, hogy egy magasabb fokú egészségtudat kiterjed a fogak egészségére és szabályosságára is.

Dr. Steinhof Péter Márton fogszabályozó szakorvos meggyőző érveket ad, hogy milyen esetben érdemes a fogszabályozás mellett dönteni


Felnőtt fogszabályozás

Mikor forduljunk felnőttként fogszabályozó szakorvoshoz? Nem túl késő?

Sokat változott a világ az elmúlt egy évtizedben a felnőttkori fogszabályozás kérdésében. Egyrészt olyan új fogszabályozó technológiák láttak napvilágot, melyek figyelembe veszik a páciens érett életkorát és az adott életkor anatómia sajátosságainak megfelelő módszerekkel szabályozzák a fogakat. Másrészt változott a környezetünk megítélése is azokról, akik felnőtt korban adják a fejüket fogszabályozó kezelésre. 

A felnőttkori fogszabályozás már nem az éretlenség jele, hanem egy olyan személy képét festi fel, aki igényes saját magával és környezetével szemben és magas szintű egészségtudattal rendelkezik.

A felnőttkori fogszabályozás minden esetben rögzített fogszabályozó készülékkel történik. Jellemzően az úgynevezett lágy erőkkel dolgozó fogszabályozó készülékekkel. A kezelés időtartama ezért általában 1-2 év, tehát mindenképpen nagy odafigyelést és türelmet igényel.

A felnőtt korban végzett fogszabályozásnak komoly előnyei vannak, amelyek ma már az Ön számára is könnyen elérhetőek:

 • Esztétikus megjelenést kölcsönöz, ami magabiztosabbá tesz minket minden helyzetben, legyen az a karrierünk vagy személyes érvényesülésünk a magánéletben.
 • A szabálytalan fogazata nem akadályozza többé a tiszta beszédet.
 • Végleg megszűnnek a rágási nehézségek, amelyek gyakran vezetnek emésztési zavarokhoz.
 • Nem károsodik az állkapocsízület az egyenetlen terhelés miatt, ezáltal nem alakulnak ki tartós állkapocs ízületi problémák.
 • A szabályozott fogsorban minden fog megfelelően tisztítható, így a fogkőlerakódás és a fogszuvasodás veszélye is jelentősen csökken.

Érdemes tehát felnőtt korban is belefogni a fogszabályozásba, hiszen az nemcsak egészségügyi, de lelki haszonnal is jár.


Harapási eltérések korrekciója fogszabályozással

Akkor beszélünk harapás eltérésről, amikor harapáskor a felső és az alsó fogak érintkezése nem ideális. Ennek a fogszabályozási problémának többféle típusa is ismert. Ön felismeri valamelyik tünetcsoportot saját magán?

 • Nyitott harapás: összezárt fogsornál rés van az alsó és a felső fogív között az első fogaknál.
 • Keresztharapás: a felső fogív szűkebb az alsónál. Fordított harapási viszony jön létre, ami a felső állcsont növekedését is akadályozza. Ez a probléma az arc fejlődésében is szerepet játszik és az arc deformációjához is vezethet.
 • Pókharapás: a felső frontfogak előre dőlnek, melyek között esetenként rések is lehetnek. Ilyen esetben gyakori, hogy az ajkak sem záródnak össze rendesen, így a csukott száj egy kényszerhelyzet, nem egy nyugalmi állapot.
 • Bulldogharapás: a frontfogaknál előforduló keresztharapás, amikor az arcprofilon látszik az előreugró áll.

 

 

A harapási rendellenességek sokfélesége már előrevetíti azt, hogy azokra csak személyre szabott kezelési terv formájában adható megalapozott megoldási javaslat a fogszabályozással történő kezelésre.

A fogszabályozás ennek a kezelési folyamatnak az egyik meghatározó eleme, de ezen túlmenően további szakemberek bevonására is szükség lehet a probléma hosszú távú kezelése érdekében.

A harapási eltérések leggyakoribb kezelési módja a lágy erőkkel működő fogszabályozó készülékek alkalmazása, azonban a problémák kezelése csak akkor lehet sikeres, ha azt komplexen kezeljük. A kezelési folyamat, ebben az esetben is a kiváltó okok feltérképezésével kezdődik egy személyes konzultáció alkalmával.

A konzultáción egyértelműen kiderül majd az Ön számára, hogy milyen utat kell majd járnia ahhoz, hogy egy életre elfelejthesse harapási problémáit. Ezen az úton Dr. Steinhof Péter Márton kíséri majd el Önt, aki már 15 éve kezel sikeresen harapási problémákat naprakész fogszabályozó eljárásokkal. Nem kell együtt élnie a harapási eltérésekkel, kezeljük azokat közösen hatásos fogszabályozó eljárásokkal.


Mélyharapás problémájának megoldása fogszabályozással

Akkor beszélünk a mélyharapás problémájáról, ha a felső metsző fogak a normálistól eltérő állapotban több mint 1-1.5 mm-t takarnak az alsókból. Ezt a jelenséget Ön is egyszerűen megfigyelheti tükör előtt. A mélyharapásnak különböző fokozatai vannak, azonban minél nagyobb ez a távolság annál komolyabb esettel állunk szemben. Éppen ezért ez a probléma mindenképpen megoldásért kiállt, és ennek elsősorban anatómia okai vannak nemcsak esztétikai.

A mélyharapás sikeres kezelése fogszabályozó eljárással függ annak mértékétől. A pozitív eredmény eléréséhez a fogszabályozó specialistán túl olykor külső segítő szakemberek igénybevételére is szükség lehet, mint például a manuál terapeutára (speciális gyógy-masszőrre) és logopédusra.

A sikeres kezelésnek van egy fontos titka: minél korábban ismerjük fel a mélyharapás problémáját és minél korábban kezdjük el annak tudatos gyógyítását egy fogszabályozó szakorvos segítségével, annál enyhébbek lesznek a tünetek és annál könnyebb lesz a kezelés teljes folyamata. Ezzel nemcsak fiatal korban tesszük könnyebbé az életünket, de gondolva későbbi éveinkre, megelőzhetjük az idősebb korban kialakuló krónikus fogászati és ízületi problémákat is.

A mélyharapás összetett probléma, amely esetében nagy a valószínűsége annak, hogy több szakember együttes munkája vezet majd pozitív eredményhez a fogszabályozó fogszakorvos vezetésével.

A sikeres megoldáshoz vezető út első lépése egy személyes konzultáció. Ezen kerül sor a mélyharapás mértékének pontos megállapítására. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében feltérképezett eredmény függvényében kerül majd felállításra az Ön személyre szabott kezelési terve, amely elvezet majd a probléma megoldásához.

Az első konzultáció térítésmentes, azonban nagyon értékes információval szolgálhat arról a folyamatról, amely a mélyharapás megszüntetéséhez vezet.

Az Ön konzultáló fogszabályozó szakorvosa a 9 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Steinhof Pétert Márton lesz. A térítésmentes konzultációra a (+36) 30 78 00 454 telefonszámon kérhet időpontot


Keskeny, szűk mosolyív korrekciója fogszabályozással

A keskeny, szűk mosolyív egy olyan jelenség, amely esztétikai és anatómiai fogászati probléma is egyben. A jelenség kialakulhat gyermekkorban, de felnőtt korban is gyakran előfordul. A probléma mögött a felső állcsont szűkülete áll, azonban kialakulását befolyásolhatja a fogváltás is.

Azért javasolt ennek a jelenségnek a mihamarabbi kezelése fogszabályozó eljárásokkal, mert a keskeny vagy szűk mosolyív több egészségügyi és lelki probléma forrása is lehet:

 • Esztétikai szempontok: előnytelen és káros hatást gyakorolhat az arc harmonikus megjelenésére, ami rossz közérzetet és önértékelési zavarokat okozhat.
 • Egészségügyi szempontok: a probléma hosszú távú fennállása esetén állkapocs-ízületi problémák kialakulását idézheti elő, amelynek kezelése időigényes.
 • Megelőzési szempontok: megsérülhet a fog tartószerkezete, ami hosszú távon akár a fog elvesztését is okozhatja, melyet aztán mesterséges úton kell pótolni.

A keskeny vagy szűk mosolyív problémája összetett, éppen ezért a megoldáshoz vezető út is meglehetősen komplex megoldásért kiált.

Ha a keskeny vagy szűk mosolyív problémáját ismeri fel Önmagán, akkor mindenképpen javasolt részt vennie a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében egy térítésmentes fogszabályozó szakorvosi konzultáción, ahol a probléma pontos beazonosításán túl kezelőorvosa Dr. Steinhof Péter Márton fogszabályozó szakorvos személyre szabott megoldási alternatívákat is kínál Önnek.

Ez komoly elhatározást és áldozatot kíván meg Öntől:

 • Gyermekkorban javasolt kivehető fogszabályozó készülék viselése.
 • Felnőtt korban javasolt fix, rögzített fogszabályozó készülék viselése.
 • A beszédhibák elkerülése vagy korrigálása érdekében javasolt logopédus segítségének igénybevétele.
 • Az izmok és az ízületek diszfunkcióinak helyreállítására javasolt speciális gyógymasszázs, azaz manuál terápiás kezelések igénybevétele.

A keskeny vagy szűk mosolyív összetett problémája csak egy alapos vizsgálat után azonosítható be nagy pontossággal.


Fogak torlódásának megszüntetése fogszabályozással

A fogak torlódását vagy szabálytalanságát általában valamilyen fizikai hatás eredményezi. Gyermekkorban, a növekedés során az állandó terhelés arra ösztönzi a szervezetet, hogy kiegyenlítse a hatást és funkcionálisan elossza a terhelést a fogakon, ami a fogak torlódásához, szabálytalan növekedéséhez vezet. A torlódott fogak tisztítása maradéktalanul nem oldható meg, ami szuvasodások kialakulásához vezethet. Így az Ön alapvető érdeke az, hogy a torlódás kezelése a lehető legrövidebb időn belül olyan szakember kezébe kerüljön, akinek kellő gyakorlati tapasztalata van ennek a fogászati problémának a sikeres kezelésében.

Érdemes tehát időben reagálni a tünetekre és már gyermekkorban fogszabályozó szakorvoshoz fordulni a torlódott fogak problémájával.

A fogszabályozó beavatkozás során a legfontosabb az, hogy kiderítsük a fogak torlódásának eredeti okát és azt kezeljük. Egy tudatosan megtervezett fogszabályozó kezeléssorozat segítésével azonban a torlódott fogak szabályozottá és kellően tisztíthatóvá tehetőek, ami megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

Enyhe fogtorlódás esetén a műanyag sínes fogszabályozó készülékek is megoldást jelenthetnek. Komolyabb torlódás esetén azonban a hagyományos fogszabályozó eljárások jelentenek hosszú távú megoldást.

A fogak torlódása fogszabályozással szerencsére maradéktalanul és sikerrel kezelhető fogászati probléma. Ha Ön eldöntötte, hogy meg szeretné oldani fogainak szabálytalanságát és megszüntetni azok torlódását, akkor jöjjön el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe egy térítésmentes konzultációra és ismerje meg azokat a módszereket, amelyekkel ezt sikerrel megteheti.

A torlódások megszüntetésében Dr. Steinhof Péter Márton fogszabályozó szakorvos lesz az Ön segítségére, aki 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.


Fogszabályozó készülékekről

Láthatatlan fogszabályozó készülék

Esztétikus láthatatlan belső fogszabályozás

Fix fogszabályozó készülék

Klasszikus és megbízható módszerek gyermeknek felnőttnek

Aligner sines fogszabályozó

Innovatív fogszabályozási megoldások


Látványos átalakulás pácienseinknél!

Elek harapáseltérése

Fogszabályozás Elek átváltozása

Harapáseltérés kezelése páciensünknél.

Vivien szűk fogíve

Vivien fogszabályozása

Szűk fogív kezelése fogszabályozással

Luca gyerekkorban

Gyermekkori fogszabályozás fontossága

Gyermekkori fogszabályozás


Miért a mi fogszabályozásunkat válassza?

 • Fogszabályozó beavatkozásaink, azok komplexitásától függetlenül, teljesen fájdalommentesek és alkalomszerűen a beavatkozásokkor csupán a nyitott száj miatti kényelmetlenséggel kell számolnia.
 • Mert nemcsak egy sikeres fogszabályozást biztosítunk, hanem mindehhez egy igen kényelmes környezetet is.
 • Mert minden fogszabályzathoz kapcsolódó beavatkozásunk nagyon biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk Önnek.
 • Mert a fogszabályozást szakértő fogászati specialista végzi, aki sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik.
 • Mert fogszabályozásainkra minden esetben garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
 • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen a fogszabályozásra fordítania, amire feltétlenül szükséges.

Fogszabályozás Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!


Mint mondanak a fogszabályozásról pácienseink?

Takács Paulina kedves páciensünk meséli el történetét Önnek fogszabályozásáról.

Miklós Richárd kedves páciensünk meséli el tapasztalatait Dr. Steinhof Péter Márton specialista kezeléséről

Fogszabályozás beavatkozások ára

Fogszabályozó beavatkozásokÁr
Fogszabályozó megbeszélés (60 perces)0 Ft
Fogszabályozó dokumentáció (fotó, lenyomat)12 800 Ft
Fogszabályozási folyamat megtervezése és írásos kezelési terv készítés25 000 Ft
Damon Q lágy erővel működő fogszabályozó (állcsontonként)190 000 Ft
Damon Q lágy erővel működő fogszabályozó készülék eltávolítása a kezelés végén150 000 Ft
Damon Clear lágy erővel működő fogszabályozó (állcsontonként)280 000 Ft
Damon Clear lágy erővel működő fogszabályozó készülék eltávolítása a kezelés végén150 000 Ft
Kivehető fogszabályozó készülék (állcsontonként)130 000 Ft
Kivehető fogszabályozó készülék havi aktiválási díja15 000 Ft
Kivehető fogszabályozó készülék eltávolítása a kezelés végén0 Ft
Láthatatlan, műanyag sínes fogszabályozó készülék díja sínenként500 000 Ft
Láthatatlan, nyelv felőli fogszabályozó készülék havi aktiválási díja42 000 Ft
Láthatatlan, nyelv felőli fogszabályozó készülék eltávolítása a kezelés végén170 000 Ft

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Fogszabályozás Budapest központjában

Kényelmes mosolyszépítés a Lukács Fürdő társaságában

Fogszabályozás rendelőnkben, hírek, érdekességek

A fogszabályozó a legőszintébb dísze a felelős ember mosolyának

A fogszabályozó a legőszintébb dísze a felelős ember mosolyának

A hagyományos fogszabályozó a legőszintébb, egyben legrejthetetlenebb dísze a felelős ember mosolyának.
22 hónapra tervezett fogszabályozás 16 hónap alatt!

22 hónapra tervezett fogszabályozás 16 hónap alatt!

Horváth Milán és Horváth Norbert pácienseink. A kedves testvérpár Dr. Steinhof Péter Márton kezelését élvezhette.
Munkatársunk is a fogszabályozás mellett döntött

Munkatársunk is a fogszabályozás mellett döntött

Ha Ön is tudni akarja, hogy mikor és miért érdemes a fogszabályozás mellett dönteni, akkor itt egyetlen oldalon mindenre válaszolunk
Egy új különleges fogászati eszközzel bővült rendelőnk

Egy új különleges fogászati eszközzel bővült rendelőnk

Fogászatunk egy új egyszerű és igen praktikus eszközzel bővítette technológiai tárát, a Medit i700-el, ami egy szájon belül használható szkenner.
Fájdalommentes fogászat Budapest szívében

Fájdalommentes fogászat Budapest szívében

Gyermekkori rossz emlékeink még mindig a fájdalommal kötik össze a látogatást egy fogászati rendelőben. A fogászat tudománya azonban jelentős fejlődésen ment át az utóbbi évtizedben, amelynek számtalan pozitív hozadéka lett. Ismerje meg őket.
Garanciák fogászati kezelésére

Garanciák fogászati kezelésére

Budapest egyik legkényelmesebb rendelőjében nemcsak az egészségére hanem a pénztárcája kényelmére is figyelünk.
Izgalmas röntgenfelvételt készítettünk a rendelőnkben

Izgalmas röntgenfelvételt készítettünk a rendelőnkben

Számunkra minden fogászati röntgenkép izgalmas, ugyanakkor vannak olyan képek amelyek mások, a laikusok számára is érdekes lehet. Most egy ilyen képet mutatunk.
Legjobb fogorvos Budapest szívében? - Páciensek mesélnek

Legjobb fogorvos Budapest szívében? - Páciensek mesélnek

A legjobb fogorvos szubjektív érték, mégis örömmel vesszük visszatérő pácienseink elfogultságát, amikor a legjobbnak tartanak bennünket.
Hogyan tegyük könnyebbé gyerekünk első fogászati kezelését?

Hogyan tegyük könnyebbé gyerekünk első fogászati kezelését?

A gyerekek sokszor félelemmel viseltetnek a fogorvosok iránt, ami fakadhat a furcsával és ismeretlennel szembeni természetes félelemből, ez önmagában azonban nem indokolja a hozott félelmeket, pláne nem a néha előforduló fóbiás tüneteket.