Garanciák fogászati kezelésére

Garanciák fogászati kezelésére

Budapest egyik legkényelmesebb rendelőjében nemcsak az egészségére, hanem pénztárcája kényelmére is figyelünk. Rendelőnkben kizárólag piacvezető implantátum gyártó cégek legjobb minőségű és prémium kategóriájú termékeit használjuk. Olyan nagy múltú és elismert cégek implantátumaival dolgozunk, mint a német Dentsply Implants, a svéd Nobel Biocare és az izraeli Alpha Implant.

Garanciák több évre, évtizedre, vagy örökre

Az Dentsply és a Nobel Biocare implantátumokra és azok alkatrészeire a gyártó cégekkel közösen élethosszig tartó garanciát vállalunk.

Az Alpha Bio implantátumokra és azok alkatrészeire rendelőnk 10 év garanciát vállal.

Rögzített fogpótlásainkra 5 év, töméseinkre 2 év, míg a kivehető fogpótlásokra, fogsorokra, betéteinkre, valamint porcelán héjakra 3 év garanciát vállalunk.

Több éves hazai és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvosaink székében megbizonyosodhat, hogy nem csupán a legjobb minőségű anyagokkal, de a legbiztosabb kezekkel dolgozunk. Orvosaink rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig napra készen, a legmodernebb eszközökkel és legmegbízhatóbb technikával végezzék el a kezeléseket.

Természetesen a garancia sikere nem egyoldalú, ezért a sikeres kezelést követően magas fokú együttműködést kíván a pácienseinktől is, hogy a kívánt eredményt a továbbiakban is megtarthassuk.

Garanciavállalás feltételei

 • fogászatunkon rendszeres félévenkénti kontroll vizsgálaton és dentálhigiéniai kezelésen való részvétel,
 • megfelelő szájápolás és a kezelőorvos által ismertetett szájhigiéniás előírások betartása,
 • a kontroll vizsgálaton javasolt állapotfenntartó kezeléseket, mint alábélelés, protézis vagy fogkő eltávolítás legfeljebb 30 napon belül elvégeztesse,
 • a fogpótlást a kezelőorvos által elmondott és bemutatott módon tisztán tartsa, valamint kizárólag fiziológiás rágóerőknek tegye ki
 • a fogművet nem teszi ki traumának,
 • ne legyen tartozása a rendszerünkben.

Amikor a garancia érvényét veszti

Sajnos vannak esetek, mikor a garancia érvényét veszti

 • a kezelés a beteg kérésére eltér az orvos által javasolt beavatkozástól,
 • nem jelenik meg a féléves kontroll vizsgálaton,
 • erősen dohányzik, vagy egyéb rossz szokások rabja,
 • krónikus betegség áll fenn, melynek negatív hatása van a fogazat, valamint a fogpótlás állapotára (pl.: cukorbetegség, epilepszia, csontritkulás, daganatos megbetegedések, sugárkezelés és kemoterápia utáni állapot)
 • a kezelést követően kialakulnak a kezelést megelőzően nem ismert allergiák, fogbetegségek, és azok következményei,
 • a fogpótlás vagy implantátum az éjszakai fogcsikorgatás vagy fogszorítás következtében vagy nem megfelelő használat (leejtett fogsor, sportsérülés) esetén károsodik,
 • baleset során sérül a fogmű,
 • a fogorvosa által javasolt éjszakai tehermentesítő sínt nem készítteti el, illetve nem hordja,
 • a páciens a fogászatunk által javasolt kezelést és fogtechnikai munkát egy másik klinikán végezteti el,
 • porcelán héj esetén a héj megfeszítése által okozott károkra,
 • az implantáció nem történik meg a tervezett időn belül.

Ha a kezelésekkel vagy garanciavállalásunkkal kapcsolatban további kérdés merülne fel Önben, kérjük keressen minket és kollégáink készséggel segítenek megválaszolni minden kérdését.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel