Implantáció azonnal és gyorsan

Implantáció azonnal és gyorsan Budapest központjában.

A Szent Lukács SPA Dental azonnali implantációs eljárását érdemes kipróbálnia!

Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb. Az eltávolított fog helyére ekkor kerül az implantátum, ami szükség szerint ideiglenes fogkoronával történik, hogy a megfelelő esztétikai megjelenés is biztosított legyen.

A páciensek többsége, ha teheti, az azonnali implantációt preferálják, ezt azonban meggátolhatják más problémák, például gyulladás, az alacsony csontmennyiség, vagy a rossz csontminőség.

Ha szeretne többet megtudni az azonnali implantációs ejárásainkról, akkor javasoljuk fogászatunk ingyenes konzultációs lehetőségét, sőt akár most azonnal is időpontot kérhet munkatársunktól.

(+36) 30 78 00 454


Ismerje meg ajánlatunkat és élvezze új fogainak előnyeit!

Nobel Biocare Implantátumok

Svéd technológia a fogászati implantációban, ismerje meg a Nobel Biocare azonnali implantációs eljárásait

A Szent Lukács SPA Dental implantológus szakértője jó szívvel ajánlja a Nobel Biocare fogászati implantációs megoldásokat, mert tartós és megbízható megoldást kínálnak, akár súlyosabb több fogat, vagy valamennyi fogat érintő fogvesztés esetére is.

Van olyan minőség, ami esetében az örök garancia sem lehet kérdés - Nobel Biocare implantátumok

Nobel Biocare implantátumokra és azok alkatrészeire rendelőnk a gyártó cégekkel közösen, élethosszig tartó garanciát vállal. A világ egyik legmegbízhatóbb fogászati termékcsaládja önmagában is garanciát jelent, nemcsak számunkra, hanem az Ön számára is.

Azonnali implantáció érdekli?

Szeretné a fogait a lehető leggyorsabban pótolni? Szeretné, ha mindezt a lehető legjobb minőség mellett, élethosszig tartó garanciákkal kapná meg?

Ki lesz az Ön felelős implantológus fogorvosa?

Nagy Róbert Implantológus Budapest

Ismerje meg jobban a Szent Lukács SPA Dental specialistáit Dr. Nagy Róbert és Dr. Ruszin Tamás szájsebészeket, rendelőnk dentoalveolaris sebészeti, implantológiai és protetikai kezeléseinek specialistáit.

Felkészült szakemberekként közel 10 éves szakmai tapasztalataikra alapozzák precíz munkájukat. Mivel az implantológia szakterülete folyamatosan fejlődik specialistáink komoly hangsúlyt fektetnek, arra hogy nemzetközi szakmai konferenciákon és kurzusokon sajátítsák el szakterületük legkorszerűbb módszereit.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.