Implantáció számítógéppel tervezve

Implantáció számítógépes tervezéssel Budapest központjában

A Szent Lukács SPA Dental 3D-s tervezési eljárásait érdemes kipróbálnia! 

Máig elterjedt gyakorlat, hogy a fogbeültetések során a fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Egy profi implantológus számára ez szinte természetes, ugyanakkor előfordulhat olyan eset, amikor nagyobb pontossággal kell dolgozni, mi pedig minden helyzetben a szükséges legprecízebb megoldást választjuk.

Fogpótlás Budapest szívében

A pontosabb és tartósabb beültetés érdekében egyre elterjedtebb, hogy az implantátumok helyét 3D-s műtéti tervező szoftver segítségével határozzuk meg, amely az állcsontban az implantátum ideális helyét olyan peremfeltételek mentén képes meghatározni, amire a hagyományos módszerek nem képesek. Ezzel jelentősen csökken a sebészeti beavatkozások száma, miközben tartósabb implantátum kerül a páciensünk fogsorára.

A Szent Lukács SPA Dentálban az implantátum beültetést  3D terv alapján tervezzük meg. Bizonyos esetekben 3D tervezés alapján elkészíttetünk egy úgynevezett navigációs sebészi sablont is, amely segítségével az implantátumok pontosan abban a helyzeteben kerülnek behelyezésre, ahogyan azt a programban megterveztük. Szabad kézzel erre csak törekedni lehet. A sablon segítségével azonban az íny nagyobb feltárása nélkül, azon keresztül is be tudjuk helyezni az implantátumokat, vágás és varratok nélkül.

Ha szeretne többet megtudni számítógépes implantációs ejárásainkról, akkor javasoljuk fogászatunk ingyenes konzultációs lehetőségét, sőt akár most azonnal is időpontot kérhet munkatársunktól.

(+36) 30 78 00 454


Ismerje meg ajánlatunkat és élvezze új fogainak előnyeit

Nobel Biocare Implantátumok

Svéd technológia a fogászati implantációban, ismerje meg a Nobel Biocare eljárásait

A Szent Lukács SPA Dental implantológusa szívből ajánlja a Nobel Biocare fogászati implantációs megoldásokat, mert tartós és megbízható megoldást kínálnak, akár súlyosabb több fogat, vagy valamennyi fogat érintő fogvesztés esetére is.

 

Van olyan minőség, ami esetében az örök garancia nem lehet kérdés

Nobel Biocare implantátumokra és azok alkatrészeire rendelőnk a gyártó cégekkel közösen, élethosszig tartó garanciát vállal. A világ egyik legmegbízhatóbb fogászati termékcsaládja önmagában is garanciát jelent, nemcsak számunkra, hanem az Ön számára is.

 

Érdekli fogászatunk implantációs eljárása?

 

Ki lesz az Ön felelős implantológus fogorvosa?

Nagy Róbert Implantológus Budapest

Ismerje meg jobban a Szent Lukács SPA Dental specialistáit Dr. Nagy Róbert és Dr. Ruszin Tamás szájsebészeket, rendelőnk dentoalveolaris sebészeti, implantológiai és protetikai kezeléseinek specialistáit.

Felkészült szakemberekként közel 10 éves szakmai tapasztalataikra alapozzák precíz munkájukat. Mivel az implantológia szakterülete folyamatosan fejlődik specialistáink komoly hangsúlyt fektetnek, arra hogy nemzetközi szakmai konferenciákon és kurzusokon sajátítsák el szakterületük legkorszerűbb módszereit.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.