Hogyan lehetnek fájdalommentesek a fogászati és szájsebészeti beavatkozások az Ön számára is?

Hogyan lehetnek fájdalommentesek a fogászati és szájsebészeti beavatkozások az Ön számára is?

Gyermekkori rossz emlékeink még mindig a fájdalommal kötik össze a látogatást egy fogászati rendelőben. A fogászat tudománya azonban jelentős fejlődésen ment át az utóbbi évtizedben, amelynek számtalan pozitív hozadéka lett az Ön számára:

A fogászati kezelések az emberi szervezetet kímélő megoldások irányába mentek el.

Egy beavatkozás a helyi érzéstelenítő rendszereknek köszönhetően ma már szinte teljesen mentes a fájdalomtól és a kellemetlenségektől (amit azonban ma is el kell viselnie, mert erre a problémára nincs tudományos megoldás, vagyis hogy egy fogászati kezelés alatt viszonylag hosszabb ideig nyitva kell tartania a száját).

  • A kezelések végeredménye összehasonlíthatatlanul esztétikusabb lett.
  • A modern fogászati eljárásoknak köszönhetően a kezelések árai egyre csökkenő tendenciát mutatnak.
  • A fogászati kezelések eredményei egyre tartósabbak lesznek.
  • Ez tehát a legmegfelelőbb pillanat, hogy Ön is gondoskodjon fogainak épségéről és szépségéről, mégpedig kíméletes és fájdalommentes módszerekkel.

A fájdalommentességről pedig két módszerrel is gondoskodunk a Szent Lukács SPA Dentalban:

  1. Ha Önnek az injekció beadása okoz félelmet, akkor azon is segíthetünk, hiszen egy speciális érzéstelenítő zselé segítségével még a tűszúrást is fájdalommentessé tesszük az Ön számára.
  2. A helyi érzéstelenítés mértékét minden kezelés alkalmával az Ön egyedi fájdalomtűrő képességéhez igazítjuk és plusz fájdalomcsillapítót adunk abban az esetben, ha a beavatkozás továbbra is kelletlenséget okoz Önnek.

Van tehát lehetőség a kíméletes és fájdalommentes fogászati kezelésekre, csak megfelelő empátiával rendelkező szakemberhez kell fordulnia. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó fogszakorvosok kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy Önnek ne okozzon szenvedést egyetlen fogászati kezelés sem, melyet rendelőnkben végeztet el.

Várjuk tehát Önt szeretettel egy térítésmentes konzultációra, hogy megismertethessük a fájdalommentes fogászati beavatkozások lehetőségeivel. A térítésmentes konzultációra a +36 1 790 3282 telefonszámon tud időpontot kérni.

 

Kényelmes fogkezelés

A Szent Lukács SPA Dental fogászatának belső építészete a Lukács Fürdő kellemes wellness hangulatával harmonizálva a fogászati kezeléseket még nyugodtabbá, pihentetőbbé és barátságosabbá teszi.

 

Díjmentes konzultáció

A Szent Lukács SPA Dental fogászati rendelő minden esetben díjmentes konzultációt biztosít Önnek, ahol pontosan megállapítható a szükséges kezelés, annak menete, a beavatkozások ára, annak ütemezése, így nem érhetik meglepetések.

 

Az Ön Specialistái

A Szent Lukács SPA Dentál fogorvos specialistái a legújabb és legmodernebb eszközökkel azon dolgoznak, hogy fájdalommentesen és gyorsan, amellett áraik tekintetében Önre szabottan egyben garanciálisan, szép mosolyt biztosítsanak.

 

Csúcstechnológia

Budapesten a Szent Lukács SPA Dental rendelője, sok tekintetben kiemelkedik más fogászati rendelők közül, a SPA környezet varázsán túl az alkalmazott technológiákban is élen jár a fogászat.